Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

ARKADAŞLAR BEN LAZER KONUSUNDA 6 YILLIK DENEYİME SAHİP BİR HEKİMİM!
BU KONU BAŞLIĞINDA DİKKATİMİ ÇEKEN ISRARLA BİR ARKADAŞIN MÜŞTERİ GİBİ DAVRANIP GEMİNİ LAZER REKLAMI YAPMASI OLDU,BU ARKADAŞ SANIRIM ESTETİSYEN ÇÜNKÜ VERDİĞİ BİLGİLER BİR HEKİMİN AĞZINDAN ÇIKACAK TÜRDEN DE DEĞİL:KK1:
ÖNCELİKLE EVET nd/YAG LAZERLER SON DÖNEMDE ALEXANDRITE CİHAZLARININ ÖZELLİKLE ESMER KİŞİLERDEKİ VE YAZ AYLARINDA KOMPLİKASYONLARI NEDENİYLE TÜM DÜNYADA TERCİHİ OLMAYA BAŞLAMIŞ AYRICA VARİS VE KILCAL DAMAR TEDAVİLERİNDEDE ÇÖZÜMLER SUNDUĞU İÇİN TERCİH ORANI ARTMIŞTIR.

Bu cihazların fiyatı ortalama 70.000-100.000 euro,alexandrıte cihazlarıda 50-70.000 euro dur.
Gemini lazer bu konuda iyi bir firmadır ancak cutera,fotona gibi bu konuda dünyaca ünlü modellerde ülkemizde bol miktarda hastane ve polikliniklerde mevcuttur.
özellikle fotona markası diğerleri 65watt iken 130 wattlık xp max modeli ve scaner(yani belirlenen alanı atlamadan eksiksiz tarama) teknolojisi ile özellikle memorial,alman,medicalpark gibi ülkenin ünlü özel hastaneleri ve amerikada tuscany med spa gibi hatırı sayılır merkezlerin tercihidir.ankara istanbul izmir kıbrıs van konya bursa adana dahil pek çok şehirdede artık ulaşılabilir bir cihazdır.
Burada gemini de ancak bu makinalar kadar etkindir ve asıl önemli olan uygulamacının başarısıdır
şunu unutmamalıyızki 3-4 seans sonra 6 ay ara verip durumu gözlemlemeden bir makinayı mucize gibi anlatmak hiçde doğru bir yaklaşım değildir.

Ayrıca gemini lazer türkiyede 2 taneymiş:)şunu unutmayın tüm lazerlerin aylık ve yıllık çok maliyetli bakımları vardır ve türkiyede hiçbir marka 2 tane sattığı makina için servis sağlamaz aç kalır:)
madem burada gemini marka ön plana çıkartılmak istenmiş ozaman size google da fotona yada cutera yada apogee markalarını araştırmanızı öneririm çünkü dünyada ilk üç bu markalardır ve yine youtube de fotona yazarsanız teknoloji nerede anlayabilirsiniz.
Son söz makinalar tabiki önemli ancak ülkemizde ve ankarada çok güzel makinalar ve dünyanın takip ettiği teknolojiler bol miktarda var yeterki uygun fiyata şişirilmeden bu hizmet sunulsun!!!
Buarada google da ....................... yazar çıkan sayfada fotona referanslar bölümüne girerseniz bu cihazın nekadar önemli hastaneler ve kliniklerde olduğunu görür belki çok daha ucuza bu işlemleri yaptırabileceğiniz yerler bulabilirsiniz

Ayrıca gemini lazer türkiyede 2 taneymiş:)şunu unutmayın tüm lazerlerin aylık ve yıllık çok maliyetli bakımları vardır ve türkiyede hiçbir marka 2 tane sattığı makina için servis sağlamaz aç kalır:)
madem burada gemini marka ön plana çıkartılmak istenmiş ozaman size google da fotona yada cutera yada apogee markalarını araştırmanızı öneririm çünkü dünyada ilk üç bu markalardır ve yine youtube de fotona yazarsanız teknoloji nerede anlayabilirsiniz.
Son söz makinalar tabiki önemli ancak ülkemizde ve ankarada çok güzel makinalar ve dünyanın takip ettiği teknolojiler bol miktarda var yeterki uygun fiyata şişirilmeden bu hizmet sunulsun!!!
Buarada google da ......................... yazar çıkan sayfada fotona referanslar bölümüne girerseniz bu cihazın nekadar önemli hastaneler ve kliniklerde olduğunu görür belki çok daha ucuza bu işlemleri yaptırabileceğiniz yerler bulabilirsiniz

Akdeniz Üniversitesi
Uludağ Üniversitesi
Yeditepe Üniversitesi
İstanbul Üniversitesi
Konya Selçuk Üniversitesi
19 Mayıs Üniversitesi
Vakıf Gureba Hastanesi
Medipol Hastanesi
Kadıköy Şifa Hastanesi
Özel Sema Hastanesi

Bunlar sadece hastane olarak bakıldığında Gemini lazer cihazının bulunduğu yerler güzellik merkezlerinin isimlerini vermek reklam olacağı için ben yazmıyorum Andromed Tıbbi cihazlardan Onur Bey diye birisi ile görüştüm cihazın referanslarını istedim yardımcı oldu sağ olsun cihaz hakkında da yeteri kadar bilgi verdi. Zaten eğitim uzmanıymış gerekli bilgiyi kendisinden alabilirsiniz.
Doktor hanım sizinde bahsetmiş olduğunuz cihaza baktım .................... ama bu kadar üniversite hastanesinde referansı yok ikisinin arasındaki farklılıkları da Onur Bey anlattı bence sizde konuşun isterseniz telefon numarasını verebilirim.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :1rolleyes:

ya millet diğer sayfalarda da yazdım
bu gemini deyince İstanbulda MAR-MED estetik ve güzellik merkezi Bağdat caddesinde geliyor

kesinlikle buraya gitmeyin
geçen yıl ekim ayından beri gidiyordum sözde ortalama 3-4 seansta ve izsiz fln geçeceğine dair garanti verdiler

bugün gittiler kişiye göre değişir (ki tedaviye başladığımdan beri bunların yüzünden 2 kere hormon testi yaptırdım ve ikisi de normal çıktı, neye göre değişiyorsa artık) sayıklamaya başladılar paramı da vermediler
nerde garanti nerde vaad edilen şeyler
hepsi yalan
tamamen dolandırıcılar

ben yandım başkası da yanmasın
sakın gitmeyin
Tülay hanım ve Dr Kerem Baykal var sakın inanmayın bunlara
başta başka sonra başkalar
Tülay hanım haziran ayı flndı son 3 seans, geçmedi veririz paranı paran kalmaz burda dedi

ve bugün söyledikleri olmazmış
yahu yapamıyacağınız şey için niye garanti veriyon
başta değişir deseydi ben zaten başlamazdım
üstüne bir de vücudumu yaktılar o zmn fotoğrafımı çekmiştim
inanmayan olursa onu da gösteririm

tek derdim ben yandım başkası da yanmasın

aman diyim dikkat edin

yaa bende buraya gitmeyi planlıyodum .. internette iyi reklamı yapılmış cünkü .. e vazgectim tabi şimdi .. yalnız orda suan doktor olarak meral biçer varmış , tülay hanım kim bilmiorummfisfisfis

ve meral hanım baya iddaalı bu konuda .. bakınız :

Yüz bölgesindeki tüylenme nasıl tedavi edilir? - UZMANTV

yüzüne gemini yaptırmış arkadaslar yada sitedeki uzman arkadaslara soruyorum .. gemini yüz için çözümmüdür ?

tonlarlarca sey okuyorum nette ama kesin bişey bulamıyorum ..:2:
benim tüylerim siyah (sarı yada kahverengi degil )ama tabi haliyle ince ,çok kalın da degil ama kesinlikle belirginler ..... ten rengim beyaz .. istegim en azından söyle .% 70 oranında bitmesi ... tüylerim sık ve geniş alana yayılmış , iğneli yaptırmak istemiyorum ... yardımcı olabilirseniz gercekten cok cok cok sevinicem ve duacınız olucam ..

sevgiler..
.

yüzüne gemini yaptırmış arkadaslar yada sitedeki uzman arkadaslara soruyorum .. gemini yüz için çözümmüdür ?

tonlarlarca sey okuyorum nette ama kesin bişey bulamıyorum ..:2:
benim tüylerim siyah (sarı yada kahverengi degil )ama tabi haliyle ince ,çok kalın da degil ama kesinlikle belirginler ..... ten rengim beyaz .. istegim en azından söyle .% 70 oranında bitmesi ... tüylerim sık ve geniş alana yayılmış , iğneli yaptırmak istemiyorum ... yardımcı olabilirseniz gercekten cok cok cok sevinicem ve duacınız olucam ..

sevgiler..
.

Gemini sadece marmed de yok eğer başka bi yerde istersen gemini cihazı ile uygulama yaptırmak bana msj at yerlerini söyliyim sana. Aklında bulunsun sonuçları iyi cihazın zaten alexle yüze yapılmıyo ndyag ya da diod lazere git derim.Gemini bu konuda iyisositososito

canım teşekkür ederim yanıt için .. aslında diod hakkında pek iyi şeyler duymadıgım için cekimser bakıyorum .. ama gemini yi deniycem artık ne pahasına olursa olsun ..
birde gercek anlamda tecrübe atmiş ve sonuç almış arkadaslar paylaşsa süper olucak ..

peki nd yag gemini den farklı mı yoksa onun bir modelimi?

canım teşekkür ederim yanıt için .. aslında diod hakkında pek iyi şeyler duymadıgım için cekimser bakıyorum .. ama gemini yi deniycem artık ne pahasına olursa olsun ..
birde gercek anlamda tecrübe atmiş ve sonuç almış arkadaslar paylaşsa süper olucak ..

peki nd yag gemini den farklı mı yoksa onun bir modelimi?

Nerde olduğunu söyle sana yakın merkez söyliyim yada sen telefon aç öğren üretici firmadan ben öyle yapıyorum referanslarını veriyorlar andromed onur bey 5547481607 diğer firmaların cihazları arasındaki farklarıda anlattı bana eğitimciymiş zaten sana yardımcı olur

Nerde olduğunu söyle sana yakın merkez söyliyim yada sen telefon aç öğren üretici firmadan ben öyle yapıyorum referanslarını veriyorlar andromed onur bey 5547481607 diğer firmaların cihazları arasındaki farklarıda anlattı bana eğitimciymiş zaten sana yardımcı olur

ben üsküdarda oturuyorum ..
referanslarını veriyolar derken o kısmını anlamadm : SS

ben üsküdarda oturuyorum ..
referanslarını veriyolar derken o kısmını anlamadm : SS

Günaydın, referanslarını veriyorlar derken adamlar gemini cihazını satan firma dolayısıyla nerelerde olduğunu söylüyor yani referanslarını veriyorlar. Üsküdar tarafını sormamıştım istersen sen ara sana yakın yerleri söylerler.

marmed e bacak ve genital için gidiyordum
ama hamile kalınca dondurdum
seanslar tam bitmemesine ve hamilelikten dolayı hormonlarımın değişmesine rağmen bacaklarımdan çok rahat ettim, tek tük çıkıyordu artık onlarda dikkatli bakılmayınca görünmüyor
en son eylülde gitmiştim
bebeğimin daha kırkı çıkmadı
biraz toparlanayım, eylülde yine devam etmeyi planlıyorum

Günaydın, referanslarını veriyorlar derken adamlar gemini cihazını satan firma dolayısıyla nerelerde olduğunu söylüyor yani referanslarını veriyorlar. Üsküdar tarafını sormamıştım istersen sen ara sana yakın yerleri söylerler.

peki teşekkür ederim .. yer önemli degil aslında iyi bir merkez olsun yeterki karsıya bile gidebilirm ..

bende sun rıse lazere gıdıyorum, tavsıye ederım..
bır cok kısıye onerdım cevremden. herkes sonuc aldı :) benımde koltuk altı bıttı tamamen, fakat yuz bıtmek bılmıyor :KK43:

benım gıbı uzun suren kısıler var mı acaba ??
annemde gıttı ve bıtmek uzere..
bı zavallı ben kaldım valla

asla tavsiye etmiyorum.yüzümdekiler olduğu gibi duruyor.1 sene gittim en ufak bir azalma olmadı.

lutfen yanlıs bılgı verme ben bugn gttm yuz bolgeme bu 2.seansım olmasına ragmen cok ıyı sonuc aldım bence arkadaslar dgr lazerlerle hıc vakıt harcamayın gemımıyı deneyın

Diode lazer oneriyorum tecrubeme dayanarak konusuyorum, burda pazarlamaci agzi yapmiyorum yukardaki bir kac kisi gibi. 2010 yilinda yeni teknolojileri takip etmek gerekir ben ediyorum ve paylasiyorum, Nd yag demissin hemen soyleyeyim Ndyag Epilasyon icin degildir, damar varis tedavisi yapilir.

Diode lazer oneriyorum tecrubeme dayanarak konusuyorum, burda pazarlamaci agzi yapmiyorum yukardaki bir kac kisi gibi. 2010 yilinda yeni teknolojileri takip etmek gerekir ben ediyorum ve paylasiyorum, Nd yag demissin hemen soyleyeyim Ndyag Epilasyon icin degildir, damar varis tedavisi yapilir.
nd/yag lazerler diottan daha sonra kullanıma girmiş,diğer dalga boylarına göre daha derine nüfuz edebilen lazerlerdir ve epilasyonda özellikle tercih sebebidir! bahsettiğiniz bütün teknolojileri kullanan birisi olarak her cihazın farklı üstünlükleri vardır ancak diot bu grupta en son tercih ettiğimiz cihazlar arasındadır...

Hanımlar,
lütfen öneri ve tavsiyelerde bulunurken birbirinizi itham etmeyiniz,bu tutumunuz bu ve benzer konu başlıklarında fikir sahibi olmak isteyen kişilerin aklını karıştırmaktan başka bir işe yaramaz.

Konu ürün reklamı veya pazarlamasına dair endişeyse eğer bu sitede reklam/pazarlama yada bir merkeze yönlendirme kesinlikle yasaktır,bu yasağa uymayanlar yönetimce belirlenir zaten,bundan kuşkunuz olmasın,lakin varsayımlar, sanılar üzerine birbirinizin fikrini çürütmeye çalışmanız epilasyon yaptırmak için en iyi yöntemi arayanlara yarardan çok zarar verecektir.

Rica ediyorum,en iyi odur en iyi budur derken 2 kere düşününüz,olumlu veya olumsuz tecrübelerinizi,doktorsanız bilgilerinizi paylaşınız fakat yönlendirmeyiniz,uygulanan yöntemleri karalamamaya dikkat ediniz,teknolojisinden,sağlığa zararından şüphe ettiğiniz veyahut uygulamasından memnun kalmadığınız merkezleri buradan kötülemeyiniz,ilgili merciilere şikayet ediniz, sizler uygulanan tekniklerin artı ve eksilerini yazınız,karar vermek kişilere kalsın.

X