- 16 Aralık 2008
- 489
- 31
- Konu Sahibi tuzluçerez
çok teşkler arkadşlar cewaplar için yani sonuç kusursuz diyosunz ok....a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gemini yada Sciton Profile CLEARSCAN ile yüzüne lazer yaptıran varmı arkadaslar ??
arkadaşlar çok oldum biliyorum amam lazer yaptırmaya karar verdim genital bölgeyi öncelikli olarak düşünüyorum fakat nasıl cesaret edipte açacağım bilemiyorum utanırım sanki ben sizdede böyle oldumu ilk gidişinizde neler yaptınız nasıl açtınız genital bölgenizi beni biraz cesaretlendirseniz her yer tamam ama genitale gelince iş değişiyor utanıyorum ben herkeste kıl tüy var ama yinede utanıyorum bunun yüzünden ağdacıya bile gidemedim en yakınıdakilere bile yardımcı olmaları için açamadım korkularım var anlayacağınız yardımcı olursanız çok sevinirim...görüşmek dileğiyle iyi günler...
yaa arkadaşlar size 3.seansıma gittim dedim ya hani,inanın geçen gün elimle tüylerimi çekiodum,hiç cılızlaşma var mı,dökülecek mi diye..inanamadım..okadar çok döküldü ki..hemen elimde kalıyolardı dokunmamla...süper azaldı..diken diken elime gelen kıllardan eser yok..pamuk gibi oldu cildim yaa..inanamıyorum.geriye kalan tüyler gözükmüyo bile nerdeyse,incecik ve kısa kısa..ayva tüyü gibi..bitek çenemin iki yanında azıcık kaldı ama onlar da rahatsız etmiyo bile..yani düşünün sadece 3 seans gittim daha..çooook mutluyum ve ilk kez bukadar umutluyum bu konuda..herkese tavsiye ederim..gittiğim yerin adresini ve ismini isteyenler özelden mesaj atabilir..ben yakında tüm vücuda da başlıycam orda...
hı güzelde geminiyemi gittinizz ???????????????????:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
2 hafta önce gemini lazere başlamıştım. 2. seansım 2 gün sonra (Cumartesi)
Uygulayan kişi asıl 2. seanstan sonra gözle görünür şekilde olur demişti ama şimdiden dökülmeler başladı. :teytey:
canım bişey sorucam sen ne kadar arayla seanslara gidiyosun ve ne kadar ödüyosun?
canım ben bunu araştırırken senin gittiğin yerede görüşmeye gittim. komple fiyatı aldım ikisindende.
benim gittim yer 4500 tl dedi
şuan senin gittiğin yer 4000 tl dedi. İndirimli haliymiş. (ktc üstü olan yer)
ama verdikleri bilgi açısından yeterince aydınlatamadılar beni sorduğum sorulara güzel cevapta veremediler. Hep ticari yaklaştılar. Yani orayı işleten kişi konuştu bizimle . Gemini yaptırdığım yerde ise uygulayan kişi konuştu. Yani daha güven telkin etti.
sonra kompleden vazgeçtim (maddi olarak biraz fazla geldi). genital ve alt bacak olsun şimdilik dedim
Şuan gittiğim yerden memnunum uygulayan bayanın tecrübesi beni çok rahatlatıyor ve geminiyede yazın bronz tenle devam edebiliyorsun.
İlk seansta bu kadar beklememe rağmen 10 gün sonra dökülmeler başldı yavaş yavaş ve hala devam ediyor yarın kontrolüm var. Bakalım gerek gördüğüm yerlere tekrar uygulayabilirim demişti.
Herkes için hayırlısı olsun yerimseniben
arkadaşalar bu gemini ince ve beyaz tüyleri görmüyomuşş nd lazer faydalııı oluyomuu bilen varşa cevap bekliyorum tşk:hooray:
arkadaşalar bu gemini ince ve beyaz tüyleri görmüyomuşş nd lazer faydalııı oluyomuu bilen varşa cevap bekliyorum tşk:hooray:
ya bayadan beri burda kimşe yorum yazmıyo neden acaba:CüvCüv::CüvCüv: