- 9 Aralık 2008
- 73
- 3
- 44
- Konu Sahibi tuzluçerez
********************************************************************************************canım ilk defa senden şikayet duydumm arkdaşlar özür dilerim bayaıdr yoktumm nette işlerr bu aralar çook yoğunn bu aralarr bu arada ayaklıı elektronik sözlük olan ednamm bu kadar dil bilgin varsa neden burdaki arkadaşları kandıryosunççç poison girl şikayetinii ilett sende merkezee sert bi dille onlarda dikkate alsın canım....
cnm senle konusmustuk daha once sanrm. merkezi aradım ve söyledım kadın hic oralı olmadı.. en az 5 seans daha gelmenız lazım bıtsın ıstıyorsanız dedı.. kı benım ztn yarısından cogu onceden alex ıle dokulmustu.. olanın % 10nunu bıle dokmedı alet...bütün tüyler duruyordu hatta uzamaya devam ettiler normal normal.. çekince böle elimde kalma falan da olmadı..kökleri duruyordu... bunu da anlattım ...zeytinyagı gibi seanslara devam edin dedi kapadı telefonu..ölsem gitmem bi daha...cok sınırlenıorum aklıma geldıkce..klava:
1 hafta önce tekrar alex yaptırdım subat tatilinde.. ve 2 gundr olanların yarıısndan cogu dokulmus dıerlerı de elımle cekınce gelıyor hemencik.. ustelık sadece 80 liraya yaptrdm..
8o lira nerdeee 500 lira nerde..Çok üzgünüm çoook