Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

canım ilk defa senden şikayet duydumm arkdaşlar özür dilerim bayaıdr yoktumm nette işlerr bu aralar çook yoğunn bu aralarr bu arada ayaklıı elektronik sözlük olan ednamm bu kadar dil bilgin varsa neden burdaki arkadaşları kandıryosunççç poison girl şikayetinii ilett sende merkezee sert bi dille onlarda dikkate alsın canım....
********************************************************************************************
cnm senle konusmustuk daha once sanrm. merkezi aradım ve söyledım kadın hic oralı olmadı.. en az 5 seans daha gelmenız lazım bıtsın ıstıyorsanız dedı.. kı benım ztn yarısından cogu onceden alex ıle dokulmustu.. olanın % 10nunu bıle dokmedı alet...bütün tüyler duruyordu hatta uzamaya devam ettiler normal normal.. çekince böle elimde kalma falan da olmadı..kökleri duruyordu... bunu da anlattım ...zeytinyagı gibi seanslara devam edin dedi kapadı telefonu..ölsem gitmem bi daha...cok sınırlenıorum aklıma geldıkce..:eek:klava:

1 hafta önce tekrar alex yaptırdım subat tatilinde.. ve 2 gundr olanların yarıısndan cogu dokulmus dıerlerı de elımle cekınce gelıyor hemencik.. ustelık sadece 80 liraya yaptrdm..
8o lira nerdeee 500 lira nerde..Çok üzgünüm çoook

********************************************************************************************
cnm senle konusmustuk daha once sanrm. merkezi aradım ve söyledım kadın hic oralı olmadı.. en az 5 seans daha gelmenız lazım bıtsın ıstıyorsanız dedı.. kı benım ztn yarısından cogu onceden alex ıle dokulmustu.. olanın % 10nunu bıle dokmedı alet...bütün tüyler duruyordu hatta uzamaya devam ettiler normal normal.. çekince böle elimde kalma falan da olmadı..kökleri duruyordu... bunu da anlattım ...zeytinyagı gibi seanslara devam edin dedi kapadı telefonu..ölsem gitmem bi daha...cok sınırlenıorum aklıma geldıkce..:eek:klava:

1 hafta önce tekrar alex yaptırdım subat tatilinde.. ve 2 gundr olanların yarıısndan cogu dokulmus dıerlerı de elımle cekınce gelıyor hemencik.. ustelık sadece 80 liraya yaptrdm..
8o lira nerdeee 500 lira nerde..Çok üzgünüm çoook

doğrudur canım ama alex 1-2 ay sonra yinee çıkarr özellikle genitalde orasının kıllarıı baya derinde ve alex sadece 2 mm etki eder oda iyi lazerse

selam kızlar.. bugün seansım vardı.. gelişmeleri yazıyım dedim... bu seansta en yüksek dozda çalıştılar ama ona rağmen rahaat geçti.. 4. seansımdı.. tek seansım kaldı inşallah.. tüylerimin %80 i bitti... ben çok memnunum gemini yaptırdığım için :teytey: insanın başına gelebilecek en iyi lazer bence :hooray: Kıl köküne en iyi inen cihaz olmasına rağmen.. nerdeyse hiç acı yok :nazar: bu arada fiyatlarda indirim var kızlar...İlgilenenlere duyurulur :içelim:

doğrudur canım ama alex 1-2 ay sonra yinee çıkarr özellikle genitalde orasının kıllarıı baya derinde ve alex sadece 2 mm etki eder oda iyi lazerse
:sm_confused:yok cnm ya bana alex işe yarıo.. geminiden zerre kadar fayda görmedim.. :kızgın:suan dokulmedik tüy kalmadı genitalde bugun yaptrmamın 10. gunu.. bebek giibi oldum.. dokulenlerinde % 10 nu ancak cıkar o da en az 2 ay sora..

ya zaten acı macı umurumda deil artık.. 500 lıra verıp bı kere gemını yaptırıp hıc fayda gormıcegme 80 lıraya 3 kere alex yaptırıp bebek gibi olurum..
yıne cıkarsa (kı cok cok azı cıkar o da belki) seneye keyfımden bı 3 kere daha yaptırırım.. :1closedeyes:

Ya bende Akaradayım nerde yaptırıyosunuz?Birde ben açmaya utanırım ya nolcak???

:sm_confused:yok cnm ya bana alex işe yarıo.. geminiden zerre kadar fayda görmedim.. :kızgın:suan dokulmedik tüy kalmadı genitalde bugun yaptrmamın 10. gunu.. bebek giibi oldum.. dokulenlerinde % 10 nu ancak cıkar o da en az 2 ay sora..

ya zaten acı macı umurumda deil artık.. 500 lıra verıp bı kere gemını yaptırıp hıc fayda gormıcegme 80 lıraya 3 kere alex yaptırıp bebek gibi olurum..
yıne cıkarsa (kı cok cok azı cıkar o da belki) seneye keyfımden bı 3 kere daha yaptırırım.. :1closedeyes:

inş öle olursun canımm ne diyimm:))

Kızlar Gemini ve Süper ND-Yağ (Sciton Profile ClearScan) arasında kaldım.

Sciton daha ucuz sanırım Gemini den, tabi burda işe yarayan önemli.
Özelden yer ismi ve fiyat yazarsanız sevinirim.

kızlar birdahaki ay başlayacam iki yerlede görüşecem ama deneyenlerin yorumları daha önemli
Gemini ve Sciton arasındaki fark nedir, hangisi daha iyi?
İki lazerinde bağdat caddesinde yeri varmış sanırım
orası yakın bana ama isimleri ve numaraları lazım yokmu sesimi duyan
:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
kızlar birdahaki ay başlayacam iki yerlede görüşecem ama deneyenlerin yorumları daha önemli
Gemini ve Sciton arasındaki fark nedir, hangisi daha iyi?
İki lazerinde bağdat caddesinde yeri varmış sanırım
orası yakın bana ama isimleri ve numaraları lazım yokmu sesimi duyan
:çok üzgünüm:

selam.. ben aradaki farkı tam olarak bilmiyorum ama web sitesinden karşılaştırabilirsin.. sanırım Sciton da gemini kadar etkili bir lazer.. istanbulda olduğuna göre Sciton yaptırabilirsin.. çünkü fiyat olarak daha uygun olucak.. Mahseezer arkadaşımız bu konuda çok araştırma yapmış ve gerçketen lazerle ilgili derin bilgilere sahip.. geçmiş sayfalarda yazısı vardı...umarım dilediğin gibi sonuçlar alabilrisn....:kahve:

Cumartesi görüşmeye gittim iki lazer yeriylede anlatımlardan Gemini daha çok aklıma yattı. Mekan olarakda daha tecrübeli kişiler vardı (Yani ilk izlenimlerim)
Fiyata gelincede
komple bacak, genital, koltuk altı ve göbek çizgisi;
Gemini lazer olan yerde 4.500 TL
Sciton lazer olan yerde 4.000 TL
Sciton lazerin bu %50 indirimli haliymiş yaklaşık 3 aydır indirimliymiş.

5 taksit yapıyorlar. Ama ikisinin fiyatıda bana pahalı geldi ben 2-3 milyar arası ayarlamıştım kendimi. Aylık 900 e geliyor benim kiram o kadar zaten

Bakalım ya 2-3 ay erteliyecem yada yarım bacak ve genital yaptıracam
offf kesin giderim diye jiletlede almıştım çok sert çıkacak şimdi :nazar:

arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.şu anda tüm vücut lazer epilasyon yaptırıyorum,bağdat caddesinde internette de oldukça adı duyulan bir yer.alexandrite ile yaptırıyorum,tüm vücut 500 tl. 2.seansımı tamamladım haftaya 3.sensıma gidicem.tüylerim oldukça inceldi diyebilirim.ortalama olarak 4-6 seans sürer diyolar ama tam olarak bişey söylemiyolar uzayadabilir seanslar diyolar.aynı yerde çeneme de epilasyon yaptırmak istedim ama cilt rengimin uygun olmadığını söylediler.tüylerim gayet sert ve siyah ama tenimin bronz kaldığını söylediler.o yüzden ten rengine bağlı olmayan epilasyon sistemi araştırıyorum şu anda.bu başlığı okuduktan sonra gemini ve Sciton Profile CLEARSCAN lazerlerini düşünmeye başladım.gemini lazeri bağdat caddesinde yapan yerle telefonda görüştüm tüm yüz için ortalama olarak 850 tl gibi bir rakam verdiler,bunu ödeyip tekrar ödeme yapılmıyomuş,seanslar uzasada ekstra ödeme olmuyormuş.ücret yüksek ama tekrar ödeme yapmamak aklıma yattı açıkçası ve güven verdi.size şunu sormak istiyorum,gemini lazer de tüylerin sert olması ve siyah olması şart mı yoksa daha ince tüylerde de sonuç verir mi? Sciton Profile CLEARSCAN lazer yapan yerlede görüştüm telefonda tüm yüz için seans başına 120 tl dediler.onlar oldukça iddialı konuştu; 1- ömür boyu tüylerin çıkmama garantisi veriyolar,2-ince ve koyu olmayan tüylerde de başarılı oluyo diyolar.ama bunu kullanan çok kişi olmadığı için kafam karıştı.yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler:KK66:

mereb arkadaşlar benm merak ettiğim bişey var şimdi burdaki arkadaşlardan daha önce lazer epil yaptıranlar (buradaki mesajlar geçen senenin mesjları obakımdan)şuan ne durumdalar acaba tüyleriniz bittimi yoksa yeniden çıktımı nekadar süre garantili bu lazer epilsyon lütfen daha önceden yaptıran hala tertemizim yada yeniden çıktı tüylerim diyenarkadşlar durumunuzu merak ediyorum lütfen paylaşırmısınz ben de düşünüyorum ama yeniden ve ömür boyu çıkmasını istemiyorum oyüzden deneyimlerinizi merakla bekliyorum....a.s.:Saruboceq:

mereb arkadaşlar benm merak ettiğim bişey var şimdi burdaki arkadaşlardan daha önce lazer epil yaptıranlar (buradaki mesajlar geçen senenin mesjları obakımdan)şuan ne durumdalar acaba tüyleriniz bittimi yoksa yeniden çıktımı nekadar süre garantili bu lazer epilsyon lütfen daha önceden yaptıran hala tertemizim yada yeniden çıktı tüylerim diyenarkadşlar durumunuzu merak ediyorum lütfen paylaşırmısınz ben de düşünüyorum ama yeniden ve ömür boyu çıkmasını istemiyorum oyüzden deneyimlerinizi merakla bekliyorum....a.s.:Saruboceq:

sanırım daha once hıc alex yada gemını yaptrmadın.. acıkcası ben 3 4 kere alex 1 kez de gemınıyı denedım.. gemınıde kıl dokulmesı nerdeyse hıc olmadı % 10nu bıle gıtmedı.. ama her alex yaptrdgmda kılların tamamı yok oluyor 2 ay bebek gıbı gezıyrmn. sorasında da bı oncekınden daha az cıkıyor.. emın deılım kac kez alex yaptrdgmdan acıkcası 5 olabılr.. bacagma artık yaptrmıorum cok cok az cıkıo onuda ayda bı epılatorle 5 dakıkada alıorum... kı baska bı ınsan bacagnda bise yok neyı alıosun sen der.. aynen koltuk altımda öyle.. cımbızla bıle alabılırm 5 tane falan cıkıo topu topu..

eger cok paran varsa gemınıyı dene.. seansları 500 den baslıo sanırm ve sadece genıtalın fıyatı 500 du ben yaptırırken.. tum vucut dııl.. tum vucut heralde 1500 ytl falandr.. alex ıse tum vucut 300 e bıle bulursun.. yanı ya 1 seans gemınıye gıt.. yada aynı paraya 5 kere alexe gıt butun vucudun bıtsın...

Ben lazer epilasyonu yaptırdım ve gayet memnun kaldım..Sadece 2 seansta bütün tüğlarimden kurtulmuş oldum..Tüğlerin rengine göre bu seanslar uzuyo veya kısalıyo tabiki..Benim tüğlerim sarıya dönük olduğu için bukadar kısa sürede bitti tabiki ama bana kalırsa alexsi tavsiye ederim.

Canim benim gitdigim yerde (daha bir sean yaptirdim) kadin dediki hamile kalirsan hormonlarin degistiginden kilar tekrarlana bilir horman degisikligi cok onemli bu iste dedi bebek gibi menapoz gibi olaylarda cikma olasiligi varmis onun icin hamile kalacak yada kalma ihtimali olan kisilere iki sean yapip bebekten sonra yapmayi tasiye ediyorlarmis bilgin olsun dedim..

X