takvime baktım martın 9-10'u dolunay var :) Ben de deneyeceğim ve sonucu mutlaka yazıcam buraya :)
yok canım 11 martta . show tv de hersey dahiLde astrolog nuray sayar ( adı buydu sanırım) 11 mart dolunayının kimlere etki edeceiğini vs. bilgi veriyodu az önce yerimseniben
cok sasirdim konuyu okuyunca
cunku ben bu yontemi biliyordum ama hic denememistim
ben urdunde yasiyorum
ve burdaki bir arap arkadasim tavsiye etmisti bana
epilasyon yaptiktan sonra epilasyon bolgesine
idrar suruyorsunuz.
dogruymus demekki
keske dneseydim bugune kadar
deneriz ne zarari labilirki
ayın 10 unda 2.5 lt kola alıorum ve içiyorum 11 inde sabah uyanınca kıllanırmı alıorum ve çişleniyorummmmmm asitli asitli tüm gün evden çıkmıyorum ve oturmuyorum kalkmıorum balkondan içeri girmicem dermişimmmmmmm akşam da elbiseler makineye ben banyoya banyo çıkışı da tala karınca yağı sürüyorum nasıııı fikirrrr bacılarbekle beni 11 mart geliorum
kaydirigubbakcemile3 inanamıyorum arkadaşlar yaa..bende tam tüylerimi almayı planlıyodum bu aralar..ozaman martın 10-11 i gibi yapayımm bende deneyeyim barii.nasıl olsa kendi vücudumdan çıkan bişey..:roflol: napalım denemekten bişey çıkmaz.sonuçları bildiririmmm.:smiley-cool:deneyenler lütfen bizlerlede paylaşsınnn...Bu arada bazı arkadaşlar genital bölgelerine yapmışlar ve sonuç alamamışlar..canlarım ben senelerddiiiiirrrrrrr sir ağda yaptırırım bacaklarımda bir yerden çiftli tüyler bile çıkardı baya çoktu ve sertti anlayacağınız tüylerim.tabi bu bahsettiklerim 10-12 sene önce..bu güne kadar hep sir ağda yaptırırım.koltukaltım,bacaklarım inanılmaz derecede azaldı.ama genital bölge, ki benim çok daTEN BACAKğınık ve çok değildir orası, ona rağmen vücudumun diğer bölgelerinde olduğu gibi çok fazla İ OLDU. GERÇEKbi azalma olmadı.azaldı tabiiki ama okadar hızlı bir şekilde değil.diyeceğim; bence bu idrar işinde genital bölgede fazla birşey beklemeyin ama kotukaltı,bacak gibi yerlerde daha iyi sonuç alınabilineceğini düşünüyorum..ağda da bile bu iş böyle sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?