Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesadüfen gördüm
ekşisözlukte
bu konuyla alakalı fena yorumlar yapılmış yahu
yani siteyle ve özellikle bu içerikle ilgili...
sürmeyi brakınca tekrar çıkıyormu?birde bu çiş ne kadar kalıcak üzerimizde ne zaman yıkıycazz(
tesadüfen gördüm
ekşisözlukte
bu konuyla alakalı fena yorumlar yapılmış yahu
yani siteyle ve özellikle bu içerikle ilgili...
o yorumları yapanlar demek ki girip okumuşlar madem beğenmiyolar niye okuyolar ki çokta tın valla ben bu dertten kurtulayım da gerisi umurumda değil insan ilk okuduğunda normal olarak karşılamıyo tabiki de böyle bi şeyi ama faydasını görenler var bunlarıda inkar edemezler. kızlar dolunayı beklemek istemiyorum bacaklarımı almam lazım bu akşam yapsam olmaz mı
Arkadaşlar; dolunayda tüylerini alacaklar için söylüyorum:
Her dolunayın tam tutulma süresi farklı farklıdır. Yani asla tam gün değildir. sengözlerimebaksanab
Ya da üç gün dolunay sürmez.
Bazı aylar tam gün, bazı aylar üç beş saat, bazı aylar da bir buçuk, iki saat kadar olabiliyor tam tutulma süresi....
Eğer bu işi layıkıyla yapmak ve en verimli sonuç elde etmek istiyorsanız, arama motorundan dolunayın tam günü ve tam saatini bulunuz. Bazı sitelerde dakikaları bile açıklamışlar.
Ben geçen ay ilk defa dolunay'da tüylerini alan bir kıllı şahıs olarak, ilk ayın sonunda tüylerin inceldiğini ve az miktar azaldığını söyleyebilirim. Fakat bu, kendini inandırma psikolojisi de olabilir... Ayrıca şahsım adına çiş olayına giremedim malesef...
Çiş olayı size kalmış artık... İsteyen faydasına inanan yapar; istemeyen yapmasın kardeşim:) Tüysüz bir ömür diliyorum... hihoyyyt
Hep beraber "amin" deyin bakiiimmmm... :Saruboceq: a.s.
Ferza haklı.Bu bir evre olduğu için saat ve dakika ile veriliyor.
Ben bu senenin bütün dolunaylarını yazmıştım bir mesajda.Geçmiş sayfalarda olacak.
Göze tam görünmesi bir kaç gün sürebilir ama evre öyle sürmüyor.