ben niye hiç yanmadım bendemi bi tuhaflık var . yoksa ben gerçekten seyrek ve az tüylüyüm diye kıl köklerimdemi az.ondanmı yanmadım acaba.ağdamı yaptım taze taze süründüm .çok enteresan.
he bide mamamiya doğru söylüyo çiş kokmuyomusunuz.kocanız yanına yanaşmıyomu.napıyosunuz ya nerelere kaçıyosunuz sürünce.cevap lütfen.kaydirigubbakcemile3
valla canım ben soğuk ağdayla yaptım,ama ağda kaldığı için direk süremedeim, ağdayı suyla temizleyip öyle sürdüm napim.en iyisi epilasyon sanırım.direk sürme işlemi ancak öyle olacak.arkadaşlar sirağdayla aldıktan sonra yapış yapış oluyorya onu yağıyla temizledikten sonra mı sürdünüz yoksa direkmi bende yapmayı düşünüyorum da hiç bişi değdirmeden sürülcek yazıyor nasıl yapayım lütfen yardımcı olun ben de kurtulmak istiyorum bu tüğlerden hihoyyyt
ah zavallı potubor bu gecenin en acı çekeni olmuş belli yazıık.bırak artık idrar sürmeyi çok canın acıyosa buz falan sür rahatlat biraz kendini.
Yıkandım tertemiz oldum. Yüzünüzede mi sürdünüz? O kadar tüy yok ama yüzümde nasıl sürdünüz merak ettim bir dahaki dolunaya sıra oralara gelebilir. hihoyyyt
Canım ben yüzüme ve koltukaltıma sürdüm. Yüzüme kulak çöpü varya onu idrara batırıp öyle sürdüm. Onunla güzel sürülüyor ucu ince olduğu için damlama olayı da olmuyor.
Koltukaltıma ise kulak çöpünün ucuna biraz pamuk doladım onunla sürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?