Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spinernilsu evet bacım haklısın ' iğrenç nasıl sürüyosunuz günah' diye yorumlar yapılıyor valla ben güceniyorum o yorumları okuyunca ne oluyoruz çok kötü bişey yapıyoruz çokmu pisim neyimben falan oluyorum bi an-tatlicadiarzu- arkadaşlar fikirler tabiki paylaşılıcaktır ama kırıcı olmadan lüfen:CüvCüv: ayrıca şunuda söylemeden edemiycem günah değil arkadaşlar biz öyle çişli çişli ibadet etmeyi veya gün içinde o şekilde dolaşmayı düşünmüyoruz çişlenen ve çişlenmeyi aslaa düşünmeyen bütün hanımlara a.s.
ya kizlar bundan kolay ne var oyle yapan arkadaslara degerlendirme yapin.. kirmizilara dussunler sonrada ceza alsinlar ... :) yada gormeyin gitsin onlari...
uf.. benimde şimdi bitti tamm 3 saatimi aldııııkaydirigubbakcemile2 her yerimiii yoldummmmm:dance: çiş sürünce çok yandımm ben ya sızladı 2-3 dkk benneyaptımki bi an dedim dayanamayıp yıkıcam ama sıktım dişimi:sm_confused:
çişli çişli oturuyorum şuan:teytey: ara ara sürmeyi düşünoyurm :dilcikar: belki daha çok işe yarar hazır sidikliyken bi kaç kez daha sürcem naniknanik
işlem tamam kızlar:lepi:
ben yaptımhihoyyyt
arkadaşlar ben yaptım şuanda dinlenmeye koyuldum acayip yandı bacaklarım midem ayağa kalktı dalga geçmemişlerdir umarm bizle hayatta böyle bişey yapmazdım ama düğünüme 2 ay var ve benimde şu tüylere çözüm bulmam lazımdı denedim hala inananmıyorum ya. şu an çişliyim aaaaa çıldırıcammm