plnLp arkadasim...sanirim makineyle almaktan baska bir caren yok..önce bebek pudrasi sürersen belki o kadar canin yanmaz......ben hepsini denedim ama en rahati epilatör ve eldiven....ne yapalim disimizi sikacagiz....belki bir kac ay sonra azalma olduktan sonra o kadar canimiz yanmaz.....ve bu sefer tüylerimi aksam yatmadan önce almayi düsünüyorum...sabah sogukta sanirim faydasi olmuyor..idrar etkisini göstermiyor..yine faydasini görmesem bu seferde ay inceldiginde denicem....son deneyimim olarak..ondan sonra tuz-limon yöntemine devam...a.s
soN 5 güNNN kızlar şakkıdı büyük bi heyecan içinde planlamalar yapıyorum çok komik ama napıym :dance:
15:00 da bayrağı kaLdırıyoruz laelaelaelaelae
*burdan öğrendiğim kadarıyla sir ağda ile yapmamaya karar verdim . sir ağdayla yapıp daha sonra yağıyla temizlicem gözenekleri kapar sonra çiş sürdüğümle kalırım sonra tırstım ondan :mymeka:
* bacaklarımı makineyle alamam çok kötü yapıyo baska bişey bulmam lazım bu 6 gün içinde ( tavsiyelerinizi bekliyorum)
* koLtuk aLtımı zift diyolar belki bilirsnz onla alıcam oda azaltma yapıyomuşş ( çam zifti)
* bikini bölgesinide eldivenle
bi işe yarasın Çok üzgünüm çoook gecede çişli yatmaya karar verdim uzun dursun yatak yorgan değişcem artık napıym :sm_confused:
tavsiyeleri olan varsa yazsın :dilcikar: sıyırma aşamasındayım :uhm:
ben yapıp çişli yatıyorum kalkınca da yatağı yorganı makineye atıyorum başka da hiç bi zorluğu yok.sende öyle yap tatlım yapıp yatınca faydası gerçekten çok artıyor bence.
bacak için henüz bende bi çözüm bulabilmiş değilim,makine iyi ama kırıyor o yanı da var.ağdaların da temizlenmesi gerekiyor.tavsiyesi olan varsa bana da yazsınCADIARZU
kolay gelsin hepimize:hooray:
agda bandinini denedim ama cok sinir oldum el icinde isit bekle yapistir..hem ondada kalinti oluyo ..kalintilarida yaglan temizlemek lazim....bilmiyorum belki memnun kalan arkadaslar olabilir....ayrica yurtdisindaki yabanci insanlar bikini bölgesini asla almazlar sadece tras ve tüy dökücü kullaniyorlar..bazilari bunlari bile yapmiyor sadece makaslan kesiyorlar...hatta türklerin bikini bölgesindeki tüylerini aldiklarini duyduklari zaman soke oluyorlar....siz delimisiniz diye....:1shok:
kızlar vücuduna idrar sürmenin günah olduğunu düşünenlere sesleniyorum: ben çok sağlam bir hocaya sordum, duşakabinin içinde sürün, bekleyin, yıkayın günah olmaz, bi yere sürerseniz (kıyafet, vs...) o zaman günah olur dedi. sonuçta namaz falan kılınıyor ya.. ama bu konu başlığı için bi günah yok, bir yere bulaştırmadığınız müddetçe.. benim de vücudumda follikülit oluyor, belki ona da iyi gelir, sivilceye iyi geliyormuş, umutlandım
sagol epaq cim..Kızlar bu ayki dolunayı kılpayı kaçırdım.Ama az önce koltukaltlarımı alıp sürdüm.Yanma oldu azıcık.Bakalım zaman ne gösterecek,eğer benim siyah ve kalın tüylerimde azalma olursa bilin ki zafer bizimdir:lepi:
2009'un dolunay tarihlerini de buldum.Yeniyılda artık her ay çişlenicem:roflol:
11 Ocak 03:27
9 Şubat 14:49
11 Mart 02:38
9 Nisan 14:56
9 Mayıs 04:01
7 Haziran 18:12
7 Temmuz 09:21
6 Ağustos 00:55
4 Eylül 16:03
4 Ekim 06:10
2 Kasım 19:14
2 Aralık 07:30
31 Aralık 19:13
pLnLp ,ağda bandı da kalıntı bırakıyor tatlım sirli olduğu için.düşünüyorum ama en iyi yolu daha bulamadım herhalde makine yapmak zorunda kalıcaz gibi.
bir de çıktığı yere faydasının olmaması normal çünkü sürüldükten sonra neredeyse bir gece yıkanmıyor sürülen bölge.idrarın taharetlenmeden kalan 1 damlasıyla fayda beklemekte boşa tabi köklü köklü kıl bunlar sonuçta.
benim koltuk altım bitmese daha devam etmezdim bu işe.çok keyif alarak yapmıyorum tabi ki.ama gözümle gördüm ve azalmalarından çok memnunum.
kolay gelsin kızlar hepimizehihoyyyt
ya arkadaslar gulmeyin ama dolunay ne?? nedir, ne zaman cikar ??
o zmn ağda bantıda olmaz :sm_confused:
çam ziftiyle tek tek alcam o zmn şakkıdı gece 12 de biter :roflol: sonunda hersey güzel olcaksa ona bile razıyımm hayırlısı :teytey:
:enbuyukkk:
canlarım simdi illa aksammı yapmak zorundayız ağdayı mesela 9 şubatta dolunay var saat 14:49 gozukuo o saatten sora yapsak olmazmı 3 te 4 te flan illa aksammı olmak zorunda yane
ben yapıp çişli yatıyorum kalkınca da yatağı yorganı makineye atıyorum başka da hiç bi zorluğu yok.sende öyle yap tatlım yapıp yatınca faydası gerçekten çok artıyor bence.
bacak için henüz bende bi çözüm bulabilmiş değilim,makine iyi ama kırıyor o yanı da var.ağdaların da temizlenmesi gerekiyor.tavsiyesi olan varsa bana da yazsınCADIARZU
kolay gelsin hepimize:hooray:
arkadasım bu dolunay tarıhını nerden buluyorsunuz?
o zaman sonrakılerı de yazın da barı tam uygulayalım aksatmadan
belkı yaza kaymak oluruz kımbılır
bir de saat kacta yapılacak valla ben de yapıcam bana ne
bıyık bolgesıne oluyor mu acaba? haha sırnaşık şeykafamçokkarıştı
arkadasım bu dolunay tarıhını nerden buluyorsunuz?
o zaman sonrakılerı de yazın da barı tam uygulayalım aksatmadan
belkı yaza kaymak oluruz kımbılır
bir de saat kacta yapılacak valla ben de yapıcam bana ne
bıyık bolgesıne oluyor mu acaba? haha sırnaşık şeykafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?