çok iğrenç gibi dursada bu insanın kendi idrarı olduktan sonra ve 1-2 kez işe yarayacaksa neden olmasın die düşünmüyorda değilim.belki cidden kötü bi şaka ama şu dolunay olyını yakalamakta fayda var aslında.belkide bu bir pan zehirdir.mantıklı düşünecek olursak vücudun kendi kendine çeşitli şekilde ürettiği bişi bu,sağlıklıyız demektir sorun da yaşamıyorsak.yanılıyormuyum sizce ???
yanılmıyorsun canım bence.haklısın ilk başta dehşet geliyor olabilir kulağa ama bu kadar insan bunu yapıyor ve hiç biri zevk için yapmıyor bir fayda görmek için katlanılıyor bu duruma.
bende yapıyorum çünkü fayda gördüm.fayda görmesem devam etmezdim.dolunay olayı da zaten bilimsel bir durum olduğu için ben kurtulmak uğruna razıyım valla.a.s
tam 3 saat önce tüylerimi aldım tala karınca yağı sürdüm peşine çiş sürdüm 5 dk bekledim bayo ettim sence faydası olurmu epaq şekerim sengözlerimebaksanab
slm kızlar bende 9 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum ama benim bi sorunum var! ben bikini bölgemi epilasyon aletiyle hiç almamıştım ilk defa alıcam eminim çığlıklarım apartmanı çınlatıcaktır! ağrı kesici bi ilaç alsam acımı daha aza indirbilirmi? bi fikri olan varmı bu konuda:uhm:
slm kızlar bende 9 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum ama benim bi sorunum var! ben bikini bölgemi epilasyon aletiyle hiç almamıştım ilk defa alıcam eminim çığlıklarım apartmanı çınlatıcaktır! ağrı kesici bi ilaç alsam acımı daha aza indirbilirmi? bi fikri olan varmı bu konuda:uhm:
Ya kızlar elımden geldıgı kadarıyla butun yorumları okumaya calıstım. Fakat kafam cok karıstı, beynım sulandı resmen. Bırı bana ozetleyebılır mı acaba. Ayın basında dolunayda yapıyoruz, kac kere yapıyoruz, ve ne kadar vucutta kalıyor. Kotu kokuyor mu yaa. Bıraz aydınlatırsanız cok sevınırım valla..deneyenlerden cevap beklıyorum. Hoscakalın arkadaslar..
Arkadaşlar önceki sayfalarda sanki yapar yapmaz sıcak srülecek yazıyordu. Ne zaman alacağız ne zaman süreceğiz bilgi verirseniz iyi olur. Bir de bu çişi br gün tek mi süreceğiz. Eğer öyleyse sonraki iki günde karınca yağı sürsek olur mu? Çok soru sordum galiba
Arkadaşlar önceki sayfalarda sanki yapar yapmaz sıcak srülecek yazıyordu. Ne zaman alacağız ne zaman süreceğiz bilgi verirseniz iyi olur. Bir de bu çişi br gün tek mi süreceğiz. Eğer öyleyse sonraki iki günde karınca yağı sürsek olur mu? Çok soru sordum galiba
epac bacim sen sabah cisiylemi yapiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?