3 kere yaptımcanım dolunay her ay değişiyor.ben geçmiş sayfalarda yazmıştım bu senekilerin gününü ve saatlerini.ben dolunaysız yapıp sonuç alanlardanım ama şubatın dolunayında da denicem mutlaka.
arkadaşlar bakın aklıma ne geldi..
Idrarı gece yatmadan önce sürüp sabaha kadar bekletilse belki 1-2 seferde bitirir bu işi
çünkü tüy yok eden kremler,karınca yağları gibi şeylerin hep gece yatmadan sürülmesi öneriliyor. çüüzden ankü tüyler gece uzuyormuş. O yğdayı yapıp idrarı sürüp öyle mi yatmalı? Ne dersiniz? çok mantıklı değilmi?
3 kere yaptım
ben 2si dolunay diğeri başka zamandı. bencede önemli olan çiş. bayağı azalma var ama bitmedi.ilk veya ikinci kezde bittiği yazıyordu. benim öyle olmadı denemeye devam.
epaq'cım dolunay dışında yaptında peki 1-akşam saatlarinde mi yaptın?2-sabah çişi mi?3-ne kadar süre beklettin? madem sonuç aldın bize biraz ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim. öptümmmmmmmm
allah allahceddin deden neslin baban hadeee hurrraaaaa allahhaalahhalah klava::teytey:
Süpersiniz kızlar:roflol: hele bu mesajdan sonra gaza geldim kaydirigubbakcemile3bende deniyecem ama gece öyle çişli çişli yatmak nasıl olacak sabaha kadar kokmazmıyız valla eşim böyle birşey yaptığımı duysa bile benden bi tiksinir birde o kokuyu duyarsa bittiğimin resmidir kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?