Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dolunay sanırım 14.50 de başlıyor ve sonrasında sürüyor.ama o kadar milimetrik hesap yapmaya gerek yok canım sen al 14.00 veya 14.50 den sonra müsait olduğun bi zaman o yine de etki eder bence.sonuçta dolunay vakti gelmiş oluyor.
ufffffff benim killar cikmis yaw....bide dolunayla mi denesem naapsam...
Ya sivilcelere iyi geliyorda acaba izlerede iyi gelir mi ki??
ayrica bu ay yani subat ayinda dolunay aslan dolunayi oldugunu ögrendim...gecen ay yengec dolunayiymis.......yani ay burcuna göre öyleymis...
yaa yayyy burcuna hangi ay denk geliyoo acaba biliyosan banada söylermisinsositososito
off git gide umudum kalmıyoo valla :a015:
burçlara göre etkisi vardır tabi ki ama kılın yapısına göre de uzayabilir zamanı canım.sen kaybetme umudunu yap.ben fayda gördüysem bu kıllarla herkes görür öyle diyima.s
bu ay burcunda hepsini gösteriyo..almancasini bulabildim kizlar idare edin...
ocak..januar ------------- temmuz..juli
subat..februar ---------- augustos..august
mart..märz ---------- eylül..september
nisan..april --------- ekim..oktober
mayis..mai ---------- kasim..november
haziran..juni ----------- aralik..dezember
ay burcu takvimi ve dolunay günleri..Paungger-Poppe
oglak----steinbock.................yengec--krebs
kova-----wassermann.............aslan--löwe
balik----fische........................basak--jungfrau
koc--widder...........................terazi--waage
boga---stier...........................akrep--skorpion
ikiz---zwillinge.......................yay--schütze
umarim yardimci olmusumdur ...hihoyyyt
rica ederim canim..ne demek...07.06.2009 saat 20:11 de ..dolunay yay burcu........o sayfaya tikladiginda asagida iki kücük oklar var ileri geri tiklayabilirsina.s.
baklava çok sağol canım.
valla almancam kıl tüy işlerinde işe yaradı kaç yıl sonra:dance:,buna göre deneyince heralde etkisi baya artar.
pLnLp,sende bozma moralini.kıl tüy geçer biter.moralini bozma sakın:teselli:
bedava yolunu bulduk iştehihoyyyt
bundan sonra sanırım bende dolunaydan dolunaya yapıcam tüy alma işlerimi.bakalım öyle daha mı çok olacak etkisi:uhm: