arkadaşım haklısın ama daha önceki sayfalarda yazan birisi 1 saat tuttuğuyla sonuç alamadığını ancak5-6 saat tutunca bayağı yok olduğunu yazmıştı.Arkadaşlar ben daha öce yazmıştım ama tekrar yazayım.2 ay önce denemiştim ama o zaman vaktim olmadığı için 5 dk. kadar bekleyip yıkamıştım.Ondan bi sonuç alamadım. Sonra geçen ayın 12 sinin akşamında(dolunay değildi) ağda yaptım ve idrarı sürdüm 15-20 dk kadar bekledim,yıkadım ve çıktım. 1 ayı geçmesine rağmen bacaklarımdaki tüyler tam olarak çıkmadı.(ki benim 1 ayda tam ağdayla alınacak kadar siyah olarak hepsi çıkmış olurdu)Şimdi çkanlarda eskiye göre daha ince,yani rengi falan daha açık. Acaba bana mı öyle geliyo diyerekten bacaklarımın eski halini bilenlere gösteriyorum:) Herkes farkı görüyor.Yani kesinlikle fark var hemde çok.Bikini bölgesinde şimdilik fark yok sanırım.Bugün tekrar ağda yapacağım.Yapmışken bacaklarımıda yapacağım.Bir dahaki aya size tekrar durum bilgisi vereceğim:) Benim bacaklarımda ve bikini bölgemde batıklar ve bunlardan kaynaklı lekeler var.İnşallah bu idrar onlarada fayda eder..Neyse..
Ben bu konudan dertli birisi olarak, fayda gördüğüm birşeyden aynı konudan muzdarip olanlarada bahsetmeyi kedime borç bilirim. Sonuçta denemekte fayda var.Parayla değil bişey değil,keybedecek birşeyde yoksa neden denenmesin ki??!!
bende geçen cuma yaptım
inanarak yaptım ama
sonuç olarak bugün tekrar
ağda yaptım yani çıktılar
1 haftada
hemde her zamankinden daha çok
denemeye devam edicem ama 1 denemede sonuç alanlar var diye umutlanmıştım neyse((
bende geçen cuma yaptım
inanarak yaptım ama
sonuç olarak bugün tekrar
ağda yaptım yani çıktılar
1 haftada
hemde her zamankinden daha çok
denemeye devam edicem ama 1 denemede sonuç alanlar var diye umutlanmıştım neyse((
Arkadaşlar bu güne kadar kim lazerden başka yöntemle tüylerinden tamamen kurtulmuş? Karınca yumurtası yağını denedim fiyasko çıktı. Artık tüylerimle yaşamaya alıştım ben.
:roflol:yakında aktarlarda çiş satarlarmış hahahahahahhhh
bi dakka ya yani deneyenler oldu ve ise yaradi mi ???
bnde tüglerimden kurtulmak isterim ama idrar sürmek aman allahim
bide bisey soracagim, yaptiktan sonra disari cikmak gerekiyo mu hani isigi vursun falan diye yoksa saçmaliyomuyum
aman tanrımm..!!!:1shok: hangi akıllı mantıklı insan böyle bir şey yapar..ya o mikrop değil mi bir kere..düşüncesi bile iğrenç...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?