Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiş mucizesi diye bi kitap var.. yanılmıyosam pakize suda kaleme almıştı içinde enteresan bilgiler var bi okuyun derim.. ht[/QUOTE] evet o kitap bende ...arlı bir şey değil ben uygulayacağım:sm_cool:
kızlar bu idrar olayını annem(kayınvalidem) gençken çok yapmış şimdi çok az tüyü var.neredeyse yok.
annemde geçen gün karınca yağı aldı .bıyıkları çok çabuk çıkıyor. sirle aldıktan sonra sürüyor.bakalım azaltacak mı?
üşenmedin bunlarla uğraştın hemi nehir. boşunada uğraşmışsınsırnaşık şeyBende yaptım..
Ama hiç memnun kalmadım..
Bi daha yapar mıyım bilemiyorum..
Nası yaptığımı anlatayım...
Tüylerim çoook uzundu...
Sir ağdayla baştan aşağı bacaklarımı aldım..
Güzelce temizlemeye çalıştım ve hiç temizleme yağı kullanmadım..
Sonra banyoya girdim, küvete oturdum (fazla detay oluyor ama napalım)
İdrarımı bi kaba yaptım..Ellerime eldiven taktım..Elime temas etmesini istemedim..
Sonra pamukla bolca sürdüm ve yaklaşık yarım saat bekledim..
Hafifi hafif yanma hissettim...
1 hafta içinde tüylerim çıkmaya başladı..
Ki benim normalde bu kadar uzun olunca ve sir ağdayla alınca en az 2 hafta çok güzel olurdu..
Şimdi 2 hafta olmak üzere ve benim yeniden ağda yapmam lazım..O kadar çıktılar yani...
Hiç memnum kalmadım..Oysaki çok umutluydum..
Yapacak arkadaşlara fikir olsun diye yazdım..
bu olayı denemedim ama dolunayın insanlar üzerine bazı etkilerini olduğunu okumuştum.o yüzden ağda olayını dolunayda yapmaya dikkat ederim hep.tüylerimde eskiye göre azalma var ama dolunayın etkisiyle mi oldu sürekli ağda yapmaktan mı bilemiyorumkaydirigubbakcemile3.ayrıca dolunayda kesilen saçın daha çabuk uzadığını, dolunayda kurutulan beyaz çamaşırların daha beyaz olduğunu ve dolunayda biten ilişkilerin bir daha başmalamayacağını okumuştumhihoyyyt