• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüyler yok olmuş bunu deneyen var mıı

vantuzz

böğürtlen
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
206
0
96
35
Ankara
arkadaşlar benm arkadaşım her yerini ameliyat eldivenyle alıo. hiç ağda jilet tüy dökücü epilatr hiç bişi kullanmadı ve tüyleri o kadr azaldı ki.koltk altı minicik kaldı bacakları çıkmıo nerdeyse çıkanlar da incecik. annesi de yıllardr hep böle almış o kadında da kıl tüy yok o yüzden kızına da öle yapıo.arkadaşm bırak herşeyi eldiven kullan dio ama bacakları nasıl eldivenle alayım okadar tüyü.annesi arkadaşımn tüylerini alıomş zaten bi kişi tek başına zor üstesinden gelir. acaba aranzda ameliyat eldiveni kullanan olumlu bi sonucunu gören var mı?

Selamlar canim, ben bikini bolgesini her ay 3 seneyi askindir eldivenle aliyorum ama azalma olmadi,
Belki herkesde ayni etkiyi yaratmaz, arkadasin ve annen icin cok sevindim,
Umarim deneyen ve deneyecek olan arkadaslarinki de bu sekilde cok azalir.
Bir de, agriyi eskiden cok duyardim, agri esigim yukseldi demekki simdilerde daha rahat aliyorum..

evet katılıyorum o arkadaşına çünkü bi kaç yıl önce bende birinin tavsiyesiyle ameliyat eldiveniyle koltuk altımı alıyodum o kadar incelmişllerdi ki anlatamam belli bile olmuyolardı o derece ama sonra sıkıldım tabi uğraşmaktan epilatöre döndüm tekrar kalınlaştılar:1no2:

arkadaşlar benm arkadaşım her yerini ameliyat eldivenyle alıo. hiç ağda jilet tüy dökücü epilatr hiç bişi kullanmadı ve tüyleri o kadr azaldı ki.koltk altı minicik kaldı bacakları çıkmıo nerdeyse çıkanlar da incecik. annesi de yıllardr hep böle almış o kadında da kıl tüy yok o yüzden kızına da öle yapıo.arkadaşm bırak herşeyi eldiven kullan dio ama bacakları nasıl eldivenle alayım okadar tüyü.annesi arkadaşımn tüylerini alıomş zaten bi kişi tek başına zor üstesinden gelir. acaba aranzda ameliyat eldiveni kullanan olumlu bi sonucunu gören var mı?

arkadasım bende arasıra eldıven kullanıyorum cok rahat hatta kullandıkca azalıyo bile ama oak sıkıcı okadar tüyü tek tek yolmak sabredebilirsen tavsiye ederim

ben eldivenle hiç denemedim çünkü daha çok acır diye düşünüyorum ne bileyim :( tek tek tek yolmak çok zor olsa gerek.

nasil ya eldiveni elimize takip tek tek yoluyormuyuz tüyleri anlamadim ben pekk ilgincbilmiyorumkismile

aynen canım eldiveni eline takıp iki parmağınla tutabildiğin kadar tüğü tutuyosun zaten o hemen yapışıo dene pişman olmazsınşakkıdı

benim arkadaşım da yıllarca yaptı bi azalma olmadı
tek tek yolup durdu azalması kişiden kişiye değişiyor

ben ameliyat eldivenini takıp çok az ucuna ağda alıorum o şekilde alıyorum koltukaltı ve bikini bölgesini...şutarafagitti

azalma olmadı bende ama kolay oluyor memnunum:delphin:

Ben kullanıyordum bi ara
tüyleri inceltmenin yanında birde acısı daha az
ama işte biraz uzun sürüyor
zamanı olanlar için mükemmel bence

Annem kullanıyor benim de... Banada kullanmam için öneride bulunuyorda benim işime gelmiyor... Kıllar daha az sürede çıkıyor ve seyrekleşiyor... Ama kılları eldivenle alacak derecede kim uzatacak ben yapamıyorum.. Heleki yazın daha belirginleşmeden alıyorken...

bende duymuştum azalttığını ama tüyleri uzatman gerekiyr ve acısına dayanman denemedim hiç

yok edeceğine inanmıyorum ama biraz daha geç çıkardığı doğru. tabi jilet ve tüy dökücü kremler gibi çoğaltmıyorda..
ayrıca dayanılmayacak gibi bi acısı yok arkadaşlar. sadece bazı bölgelerde biraz acıyor.

özel bölge ve koltukaltında cok kullandım eldiveni. hiç bi azalma olmadı ama:)
daha sonra üşengecliğimden kuaföre gitmeye basladım

eldivenin en güsel avantajı tüm kılları kökten alıo.kırılma olmuo pek

eldiven hikayesini bende duydum ve ergenlik döneminde denedim. ama fazla olduğu ve acıya dayanamadığım için bıraktım. yengem kullanmış inanır mısınız varla yok arası

Benim annem de her yerini eldivenler alıyor. Bayağı zamandan beri kullanıyor, şu anda neredeyse yok gibi tek tük çıkıyor tüyleri. Bakıyorum da bacağında, koltuk altında filan azcık var gerçekten. Ama annemin gençken de fazla kıl, tüy sorunu yokmuş, yani o zaman da azmış şimdi ise daha da azaldı.

Ben de koltukaltımı eldivenle alıyorum ama incelme, azalma vs. yok ve 1,5 hafta filan gidiyor ondan sonra hemencik çıkıyor:(( Bu yöntemi bikini bölgesinde de denedim üst tarafa uygulayınca güzel oldu fazla acımadı ama alt taraf çok acıdı devam edemedim. Ağdayla daha beter oluyor bende sivilce yaptı ve çok acıdı...

kızlar bende heryerimi eldivenle alıyorum banada annem alıştırdı.annem bayadır aldıgı için onun varla yok arası bişey.ama benimkide aldıkca azalıyor farkettim bunu eskisi kadar sık çıkmıyor inş bittiğinide görürüm:)

Back