Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

Arkadaşlar limon +tuzu bende denedim geçen ay faydasını gördüm devam edeceğim.eğer kökten çözüm olursa yüzümede uygulayacağım yüzümde önceleri hiç kıl yoktu ama pko yüzünden adet düzensizliği yaşadım tedavi için kullandığım ilaçlardan sonra yüzümde tüylenme başladı ama hiç cesaret edip aldırmadım.ama çok kötü görünüyor,yüzdeki tüylere başka çareler biliyorsanız paylaşın ltfn .

ya acır :) qenital bölqe.. karınca yumurtası yağı daha mantıklı qeldi bana..

kızlar ben karınca yumurtası yağı kullanıyorum (tala diye satılıyor aktarda) ben çok memnunum bacaklarıma ve koltuk altıma uyguluyorum gerçekten seyreldiler

kızlar ben karınca yumurtası yağı kullanıyorum (tala diye satılıyor aktarda) ben çok memnunum bacaklarıma ve koltuk altıma uyguluyorum gerçekten seyreldiler

acaba bunu yuz tuylerını aldıktan sonra azalması için yüze sursek faydası olur mu ters etki yapar mı ?

bndee denedim. bugün 3.hafta ve koltuk altımdaki kıllar baya seyreldi. 3-4 kere daha yapsam hiç bişey kalmıcak sanırsaammm :)

En Büyük KK

acaba bunu yuz tuylerını aldıktan sonra azalması için yüze sursek faydası olur mu ters etki yapar mı ?

canım ben bıyıklarımı aldıktan sonra da sürüyorum. hiç bir allerjik durumu olmadı.
rahatlıkla kullandım. ki gerçekten işe yarıyor bende.

birde yazın güneşlenirken de sürüyodum daha rahat oluyo diye. daha kalıcı bronzluk sağladı:)

canım ben bıyıklarımı aldıktan sonra da sürüyorum. hiç bir allerjik durumu olmadı.
rahatlıkla kullandım. ki gerçekten işe yarıyor bende.

birde yazın güneşlenirken de sürüyodum daha rahat oluyo diye. daha kalıcı bronzluk sağladı:)

peki cnm bu urunun sahtesı falanda oluyomus bıde bazı aktarlarda saglık bakanlıgı tarafından toplatıldıgını duymustum acaba tala ürünün sahtesiyle gercegını nasıl ayırt edıcez

Kızlar ben olayı çözdüm Ekodost ekolojik ürünlerinin tüy azaltıcı kremini kullanıyorum,kol altı ve bacakta kullandım,şimidide özel bölgede kullanıyorum,sonuş gerçekten süper,daha ilk kullanmada yarı yarıya azaldı ve 2.tüy almamda süremedim ve yine az çıktı,kalıcı etkisi olduğuda buradan ortaya çıktı,hem acısız hem ekolojik hemde ekonomik,tavsiye ederm.

Kızlar ben olayı çözdüm Ekodost ekolojik ürünlerinin tüy azaltıcı kremini kullanıyorum,kol altı ve bacakta kullandım,şimidide özel bölgede kullanıyorum,sonuş gerçekten süper,daha ilk kullanmada yarı yarıya azaldı ve 2.tüy almamda süremedim ve yine az çıktı,kalıcı etkisi olduğuda buradan ortaya çıktı,hem acısız hem ekolojik hemde ekonomik,tavsiye ederm.

turunç derken hangi turunçgil ve turuncun neresini kullanıyorsun
tuz ile ilgili farklı yerlerdede yazmıştım(sanırım burdan bi arkadaş sormuştu bi cilt doktoruna ne düşünüyorsunuz diye bende cevaplamıştım:)
tuz+limondan fayda gördük mesajlarını sıkça duyunca araştırmaya başlamıştım
tuz mitotik bölünmeyi engelliyor ,bölünmenin çeşitli fazlarında özellikle
tuz uygulamasında seanslarınızdan birini gece saatlerine getirmeye çalışın
ve bu sofralık tuz olmasın,taş tuzun öğütülmüşü oluyor,salamuralarda(turşularda) kullanılan kalın tuz olursa daha iyi olur..

Bahsettiğin tuzu nerden bulabiliriz? Bir de bir limona ne kadar tuz katmak gerekiyor? Ben de denemek istiyorum.:KK64:

Arkadaşlar yüze sürdükten sonra alerji olur mu? İyi sonuç alan oldumu yüz bölgesinde çok merak ediyorum. Ayrıca sir den sonra bunu uyguluyorsunuz kararma oluyor mu deride koltukaltı ve bikini bölgesinde çünkü sirden sonra 2 saat su sürülmemesi lazımmış karartırmış. Böyle duymuştum çoğu kişiden.. Limonda da bu etki olur mu acaba? Lütfen bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza daha yeni katıldım.Görüyorum ki herkes de aynı problemler varmış.Benim problemim de kaşlarım aldıktan 2 hafta sonra böyle küçük noktacıklar halinde batık gibi çıkıyor çok kötü bir görünüm oluşturuyor acaba bana bir şey önerebilir misiniz? ilginiz için teşekkürler.

DENEDİM AMA SONUÇ SIFIR
arkadaşlar ben bu forumu okuduktan sonra bi ümit hemen ağda yaptm bacaklarıma sonra dendiği gibi limon sıkıp içine tuz kattım bacaklarıma bi güzel sürdm özene özene masaj yaptm yedirdim falan . sonra bi güzel sardım streçle saatlerce bekledim. tabi burdakiler gibi günlerce su değdirmeden bekleyemedim duşa giripp temzlendm sonra. bunu bu şekilde 3 gece uyguladım. ve sonuççççç benim bacaklarım normalde ağdayla aldıktan sonra baya bi çıkmaz gder o bana yani en azından 2 hafta azıcık bile olsa gözükmez hiç bişi. ama şu anda daha ağda yapalı 5 gün oluyo ve bacağmda minicikte olsa şu an tüylerim çıkmaya başladıııııı !!!!
zaten durup düşündüğümüzde tuz tamam tüyler üzerine negatif bi etkisi olabilir bu biraz mantıklı belki beslenmesini engelliyodur belkifalan. ama limon ne alaka yahu. c vitamini deposu!!! ayrıca bi meyve. şimdi düşünün burada suyun tüyleri beslediğinden ve bu yüzden su değdirmemek gerektiğinden bahsedilmiş.su bile tüylerimizi besliyor ama limon beslemiyor yani öyle mi??? bilmiyorum belki bünyeden bünyeye değişiyordur belki sizde etki eden bana ters tepmiştir ama bilgilendirmek adına yazmak istedim.
bana tek faydası tuz ve limonu bacaklarıma sürünce masaj eşliğinte sanırım katı tuz taneciklerinden dolayı sanırım bacağmdaki minik kıl dönmeleri gbi şeyleri açtı nerdeyse hiç kalmadı :KK60::KK60: bu yüzden biraz memnun kaldım diyebilirim. bide koltk altma uyguladığımda (biraz kararma var da normalde benim koltk altmda) rengini biraz açtı:KK62: sonuçları yazmak istedim. paylaşan arkadaşa tşkkrler :KK61:

DENEDİM AMA SONUÇ SIFIR
arkadaşlar ben bu forumu okuduktan sonra bi ümit hemen ağda yaptm bacaklarıma sonra dendiği gibi limon sıkıp içine tuz kattım bacaklarıma bi güzel sürdm özene özene masaj yaptm yedirdim falan . sonra bi güzel sardım streçle saatlerce bekledim. tabi burdakiler gibi günlerce su değdirmeden bekleyemedim duşa giripp temzlendm sonra. bunu bu şekilde 3 gece uyguladım. ve sonuççççç benim bacaklarım normalde ağdayla aldıktan sonra baya bi çıkmaz gder o bana yani en azından 2 hafta azıcık bile olsa gözükmez hiç bişi. ama şu anda daha ağda yapalı 5 gün oluyo ve bacağmda minicikte olsa şu an tüylerim çıkmaya başladıııııı !!!!
zaten durup düşündüğümüzde tuz tamam tüyler üzerine negatif bi etkisi olabilir bu biraz mantıklı belki beslenmesini engelliyodur belkifalan. ama limon ne alaka yahu. c vitamini deposu!!! ayrıca bi meyve. şimdi düşünün burada suyun tüyleri beslediğinden ve bu yüzden su değdirmemek gerektiğinden bahsedilmiş.su bile tüylerimizi besliyor ama limon beslemiyor yani öyle mi??? bilmiyorum belki bünyeden bünyeye değişiyordur belki sizde etki eden bana ters tepmiştir ama bilgilendirmek adına yazmak istedim.
bana tek faydası tuz ve limonu bacaklarıma sürünce masaj eşliğinte sanırım katı tuz taneciklerinden dolayı sanırım bacağmdaki minik kıl dönmeleri gbi şeyleri açtı nerdeyse hiç kalmadı :KK60::KK60: bu yüzden biraz memnun kaldım diyebilirim. bide koltk altma uyguladığımda (biraz kararma var da normalde benim koltk altmda) rengini biraz açtı:KK62: sonuçları yazmak istedim. paylaşan arkadaşa tşkkrler :KK61:

bana anneannem söylemişti ağda dan sonra yaptımm bayaa fark ediyor... arkadaşlarımda aynı şekilde yapıyor artıkk... limon ve tuz kökleri yaktığı için baya etkili..

en kısa zamanda ben de deniycem bakalım neler olucak merak ettim doğrusu. tala'yı soran arkadaşım açıkçası bu konuda bir fikrim yok ama bir çok marka kullandım. istersen memnun kaldığımın markasını yazarım ondan alırsın

X