- 4 Ocak 2011
- 1.655
- 8
- Konu Sahibi Tatli_Civciv
DENEDİM AMA SONUÇ SIFIR
arkadaşlar ben bu forumu okuduktan sonra bi ümit hemen ağda yaptm bacaklarıma sonra dendiği gibi limon sıkıp içine tuz kattım bacaklarıma bi güzel sürdm özene özene masaj yaptm yedirdim falan . sonra bi güzel sardım streçle saatlerce bekledim. tabi burdakiler gibi günlerce su değdirmeden bekleyemedim duşa giripp temzlendm sonra. bunu bu şekilde 3 gece uyguladım. ve sonuççççç benim bacaklarım normalde ağdayla aldıktan sonra baya bi çıkmaz gder o bana yani en azından 2 hafta azıcık bile olsa gözükmez hiç bişi. ama şu anda daha ağda yapalı 5 gün oluyo ve bacağmda minicikte olsa şu an tüylerim çıkmaya başladıııııı !!!!
zaten durup düşündüğümüzde tuz tamam tüyler üzerine negatif bi etkisi olabilir bu biraz mantıklı belki beslenmesini engelliyodur belkifalan. ama limon ne alaka yahu. c vitamini deposu!!! ayrıca bi meyve. şimdi düşünün burada suyun tüyleri beslediğinden ve bu yüzden su değdirmemek gerektiğinden bahsedilmiş.su bile tüylerimizi besliyor ama limon beslemiyor yani öyle mi??? bilmiyorum belki bünyeden bünyeye değişiyordur belki sizde etki eden bana ters tepmiştir ama bilgilendirmek adına yazmak istedim.
bana tek faydası tuz ve limonu bacaklarıma sürünce masaj eşliğinte sanırım katı tuz taneciklerinden dolayı sanırım bacağmdaki minik kıl dönmeleri gbi şeyleri açtı nerdeyse hiç kalmadı bu yüzden biraz memnun kaldım diyebilirim. bide koltk altma uyguladığımda (biraz kararma var da normalde benim koltk altmda) rengini biraz açtı sonuçları yazmak istedim. paylaşan arkadaşa tşkkrler
Ben de bir hafta önce denedim.Ama küçük küçük çıktılar.kaş ve bıyıklarım 15 günde çıkardı ama şimdi 1 haftada çıktı.bu arada adet oldum ondanmı hızlı çıktılar bilemedim.limon vitamin deposu olduğu için beslemiş olabilir