Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

bende bugun adga yaptim ardindan limon tuz canim yandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama atlattim :KK9:

Kesinlikle limon suyu kadar etkili birşey görmedim. Müthiş şekilde azaltıyor,ben koltukaltı hariç her yer için kullandım ve çook faydasını gördüm. Özellikle bacakların görüntüsünüde düzeltiyor.Koltuk altıma sürünce acısına dayanamıyorum,bir marka var içinde kimyasal madde bulundurmayan temizlik ürünleri satıyor,koltukaltı tüy azaltıcı roll-on 'u var ,onu kullanıyorum ve çok faydasını gördüm.Marka adı vermek yasak mı bilmiyorum ,buraya daha yeni kayıt oldum.Gerçekten limon suyunu herkese tavsiye ediyorum.Evimde elimin altında böyle bir doğal mucize varken neden başka şeyler kullanayım ki?

bi arakdaşım daha söylemişti bana bu limonu ama ben sir ağda yaptırıyorum sonrasında yağ sürülüyo yağın üstüne sürsem gene etkili olur mu ki?

çok yanıyormuş cidden denemk gerek ne kaybederizki 2 3 kıl tüğ gitse kar ya nefret ediyorum vallahi almaktan

kuaförde kadın demişti bana ama çok kötü olmuş birgün boyunca pervane ile yapışık yaşamış :KK9: iki kere düşünün :)

Kollarda yapınca çok mu yanması gerekiyo az mı ya benimki beklediğim kadar yanmadı acaba ayarlayamadım mı karışımı :)

kızlar bnde arada limon kolonya filan sürerdim bugün bacaklarımı yaptım evde de yeterli limon yoktu dedim limon suyu varya onu sürüyüm onda da salistk asit limon var abowww nasıl yandım nasıl limon bu kadar yakmıyordu ama ohh pek iyi oldu kıpkırmızı oluyo yanınca ama bi süre snra geçiyo snra gece yatıcağım zamn tekrar sürdmm ohhh tekrar bi güzel daha yandılar ama cidden cayır cayır yandılar limon yerine limon suyu sürücem bundan sonra daha çok yanıyo

kızlar ben bikini bölgemi aldıktan sonra yaptım limonlu tuzu ilk kez ve benim bikini bölgemde yaralar vardı sivilce gibi onu bir kez sürmeme rağmen onları kuruttu tekrar yapıcam yarın bakalım inşallah o yaralar geçer tüyler azalmasada olur :KK1:

Kollarda yapınca çok mu yanması gerekiyo az mı ya benimki beklediğim kadar yanmadı acaba ayarlayamadım mı karışımı :)

benimkide öyle çok yanmadı gerçekten:)
birazcık o kadar.
bende bekliyorum hadi yansın diye:KK70:

acaba bizimki neden yanmadıki?
belki cildin tüy alımı sırasındaki tahribatına göre yanma artıyodur, benim çok tahribat olmadı.

inşaallah bu yöntemden fayda görürüz kızlar......:KK12::KK12:

İyi güzel hoşta doğal da sonra sıkıntı çıkarmasın bunlar. Yani bilidğim kıl köklerini kurutmak pek iyi bir şey değil bence.

Son düzenleme:
dün konuyu okudum ve bu sabah hemen denedim.etimden et kopsa bu kadar acı hissederdim sanırım.güzelleşecem dye yaptıklarımı biri görse bilse nasıl maskara olurum :KK70: acısı geçtikten sonra işe yaramayan az kalmış hamamotu yağım vardı.ondan da kattım içine biraz.yine sürdüm.heyecanla o tüylerin çıkmadığını gördüğüm günleri bekliyorum.herkese tüysüz günler diliyorum kızlar :))

benimkide öyle çok yanmadı gerçekten:)
birazcık o kadar.
bende bekliyorum hadi yansın diye:KK70:

acaba bizimki neden yanmadıki?
belki cildin tüy alımı sırasındaki tahribatına göre yanma artıyodur, benim çok tahribat olmadı.

inşaallah bu yöntemden fayda görürüz kızlar......:KK12::KK12:

Olabilir bi de hassas olan bölgeler daha çok yanıyodur heralde mesela yüzde dudak üstü daha hassas ya onun gibi, inşallah :))

okudugum yorumlara göre cogusu denemiş ve iyi sonuçlar almış bende en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum ama korktugum tek sey yanması dayanabilecekmiyim acaba yanmasına :):KK5:

kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)

Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito

uygulamayi hemen agdadan sonra bir kez mi yapiosun..yoksa obur agda vakti gelene kadar bir kac kez yapmak lazimmi

X