- 20 Ağustos 2007
- 125
- 0
- 45
- Konu Sahibi Tatli_Civciv
april1 ,uygulama için hamur haline getirin 20 dk bekletin ,sonra yıkayın yazıyor,birde uyarı yapıyor,zerdeçalın rengi için,zerdeçal cilde değidiğinde gerçekten kolay kolay çıkmıyor ,bunun içinde limon suyuyla yıkandıktan sonra suyla durulayın diyor,limondaki asit zerdeçalın bıraktığı rengi çıkarıyormuş...vee zerdeçalın kıllar için güçlü bir panzehir olduğu bilgisini vermiş...
kaç gün nekadar süre kullanılmalı bu bilgileri göremedim ama benim şöyle bi fikrim var;kıllar alındıktan sonra hemen ,sonra aynı günün gecesi ,sonra ertesi gün gece ve son olarakta 3.gün yine gece yatmadan önce kullanılmalı,çünki kıllar alındıktan sonra kıl kökü kendini onarmak için faaliyete geçiyor ,immun sistemin buna cevap verdiği süre 72 saat (3 gün),ilk üç gün çok önemli yani...
Bence de o şekilde kullanmak gayet mantıklı. zerdeçal nasıl bir bitki bilmediğim için şimdi baktım google'dan turuncu bir rengi var. En kısa zamanda denemeğe çalışacağım bu tarifi umarım bir işe yarar. gelişmeleri de yazarım buraya bu arada da yapan arkadaşlarda yazarlarsa fikir alışverişinde bulunuruz daha iyi olur. inşallah yararını görürüz hep birlikte... :Saruboceq: