• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerle Geçen Bir Ömür..

Epilasyonu denedim.. Ama sorun şu ki , epilasyon tarihlerinden birine uymam gerek.. Ama tüylerim o kadar beklemiyor uzamak için maalesef.. Kökten almama rağmen 5. günde ortaya çıktıkları için uyamıyorum dolunaya :( Uzatamıyorum sonuçta :(

ama canım her güzelliğin bir zahmeti vardır :29: yılma pes etme bacım, gerektiğinde nötr etkileyecek tarihlerde kaytarma yapabilirsin. Rabbimin bu nimetini tepme derim, gel aramıza katıl :13:

Son düzenleme:
merhaba bence de AY_PERİSİNE kulak ver ben henüz yenı basladım cıkma zamanı bıle gecıktı hata ıncelen tuyler var kesınlıkle , kökten alcaksın sonrasında su degdırmeden de lımon ve tuzla ovalama yapıp yarım saat bekletceksın hatta bır sayfa var
dolunay epılasyon sayfasını takıp et yorumları oku derım çünkü bende orayı takıbe başladım ve faydasını gören cok kısı var

merhaba bence de AY_PERİSİNE kulak ver ben henüz yenı basladım cıkma zamanı bıle gecıktı hata ıncelen tuyler var kesınlıkle , kökten alcaksın sonrasında su degdırmeden de lımon ve tuzla ovalama yapıp yarım saat bekletceksın hatta bır sayfa var
dolunay epılasyon sayfasını takıp et yorumları oku derım çünkü bende orayı takıbe başladım ve faydasını gören cok kısı var

kız uykucu nörüyon burda sen :29: özlemişim valla, göremiyom seni hiç :14:

Hangi epilasyona gittin canım ? :( Epilasyon tek umudumdu.. İğneliye mi gitmiştin ? limonu denedim bıyık bölgemde işe yaramadı :/ Kollarımdaki tüyleri inceltti ama :) Bir de tuz deniz tuzu olursa daha mı başarılı sonuç elde edilir?[/QUOTE .!.:
yok iğneli değildi lazerdi ama yine söylüyorum bu tüylenmen normaldışı o yüzden herhangi bi hormon tedavisi görmeden gidersen epilasyona iğneli dahi olsa işe yaramaz boşuna paran gitmesin..ama doktor kontrolünde devam edersen sonuç alırsın iğneliden bende istedim ama biraz tuzlu geldi bana :( limon işe yaramışken devam ediyorum ona bu ara..

çok sağol canım bende deneyeceğim umarım işe yarar :119:

ama canım her güzelliğin bir zahmeti vardır :29: yılma pes etme bacım, gerektiğinde nötr etkileyecek tarihlerde kaytarma yapabilirsin. Rabbimin bu nimetini tepme derim, gel aramıza katıl :13:

Peki bıyık unsuru için bir önerin var mı ay_perisi ? 4 günde bir almam şart :/ adetime bile denk geldiği oluyor :( O zaman almamazlık yapamam ki uzuyor sonuçta.. Yine de denemeye çalışacağım canım sağol önerin için :* Geliyorum topic'e :)

yok iğneli değildi lazerdi ama yine söylüyorum bu tüylenmen normaldışı o yüzden herhangi bi hormon tedavisi görmeden gidersen epilasyona iğneli dahi olsa işe yaramaz boşuna paran gitmesin..ama doktor kontrolünde devam edersen sonuç alırsın iğneliden bende istedim ama biraz tuzlu geldi bana :( limon işe yaramışken devam ediyorum ona bu ara..

Tedaviye başlıyorum zaten , hormonları dengeleyip başlıyacağım inşallah doktorum tedaviyle aynı anda yürütmemi istedi bu epilasyon olayını.. Bakalım araştırma aşamasındayımm cevapların için teşekkür ederim canım :) Bir şey sormak istiyorum , limon ile deniz tuzu mu kullanılıyor yoksa normal tuz mu ?

[QUOTE=Tedaviye başlıyorum zaten , hormonları dengeleyip başlıyacağım inşallah doktorum tedaviyle aynı anda yürütmemi istedi bu epilasyon olayını.. Bakalım araştırma aşamasındayımm cevapların için teşekkür ederim canım :) Bir şey sormak istiyorum , limon ile deniz tuzu mu kullanılıyor yoksa normal tuz mu ?

rica ederim :16: ben normal tuz kullandım sofra tuzu..deniz tuzu daha mı iyi olur bilemedim şimdi :26:

Son düzenleme:
Hürrem hamam otu yağının da hep sahteleri çıktı canım :5: Hangisi gerçek ayırt etmek zor .. Bir mucize gerçekleşsin artık , tüylerimizi yok edecek bir icat bulunsunn :14:

Aynen.. Almak çözüm değil 2 haftaya kalmadan çıkıyorlar :14: Yanağıma sağdan veya soldan bakınca o tüyleri görmek kadar iğrenç bir şey yok..

Canım sen yaptırdın mı ? Ütüleme epilasyon nasıl bir şey ? Bir de nerede yaptırdın özel mesajla bana söyleyebilir misin ? Bu tüyleri kim bitiriyorsa o şehire gitmeye razıyım yeter ki bitsin bu çile..

Bu mesajın beni ne kadar yüreklendirdi anlatamam , destek olduğun için çok teşekkür ederim canım benim, inşallah hepimiz aşacağız.. Dediğin gibi taktıkça insan daha kötüye gidiyor ama takmalıyım artık kafaya , takıp bitirmeliyim bu tüy mevzusunu.. Teknoloji her gün o kadar gelişiyor.. Şu tüyler için de çok net ve kalıcı bir şey üretemediler bir türlü.. Neyse umarım bir mucize gerçekleşir.. Ve sabah uyandığımızda hepimiz sıfır tüy oluruz :52: Bende çok öpüyorum canım benim :16:
senelerce lazer epilasyona gittim, hatta bir dönem lazer merkezinde sekreterlik yaptım , lazerler %100 bitirmiyor ama cidden cok rahat edersin 2 ay kılsız yasıyorsun ve her seferinde incelerek ve azalarak çıkıyor,sonra o incelenleri lazer görmüyor o yüzdende sonuç lar % 100 olmuyor, 2 seçenek var, ya lazere başlayacaksın ki (diode lazer olsun) incelteceksin azaltacaksın ve o inceler iiçin sonra iğneli epilasyona gideceksin, yada biraz sabır gösterip direk iğneli epilasyona gideceksin ve tamamen kurrtulacaksın, lazerle işlem yapıldığında kılların tekrar çıkma olasılığı var hamilelik ilaç kullanımı i, şiddetli depresyon gibi, doktorlarada sorabilirsin bu böyle,ama iğnelide bir daha çıkma ihtimali % 5 bile değil diyorlar çevremde yaptıran bir sürü kişi var, bir akrabam 20 yasındaydık o iğneliye gitti , ben cok acıyacak korkusuyla ağdaya, o bir daha hiç bir işlem yaptırmadı, ben sir ağda yaptırmaya vbaşladım, sonra yıl 2001 ler diode ye sonra 2006 alexe sonra 2011 ıpl e ve 2013 basından beri iğneli yaptırıyorum tam 20 sene sonra aklım başıma geldi bi dünya para harcadım kıldan tüyden işlere:) ve onun kılları hamile kaldı 2 doğum yaptı hiç tekrar çıkmadı şimdi bana gülüyor ancamı aklın basına geldi diye,

canım senin problemınde ığneli çok can yakar sadece cene bolgesi yaptırdım ben okadarı bıle ıllallah ettırdı ama lazeri denemelısın kesın cozum degıl dıye bır sey yok ıyı bır yer bulmalı ve lazer cıhazının ne oldugunu sormalısın bence alexandrıte kullanan bır yer sorununa care olacak uzulme
:34:

Back