offf ya bıktım bu tüylerdennalması acıtıyo hadi bacak filan neysede benim de göğüs ve karın bölgemde var bu tüyler yüzünden evlenmey düşünmüyorumm
bendede öyle arkadaşım bu yüzden ağır depresyon geçiriyorum. tedavisi mümkünmü bilemiyorum...ben de de tüylenme sorunu var hem ailevi (çocukluğumdan beri yani) hem de polikistik overden dolayı.(13 yaşımda daha ilk adetimde başladı 21 de geçti). Üstelik çok koyu renkli tüylerim var. Ama beyaz tenliyim. Göbekte bel bölgemde artık sırta doğru gidiyoo.
Kıl dönmesinden ameliyat oldum doktorum lazer yapmamın kıl dönmesine iyi gelceni söledi. Lazer yaptırıyorum bikiniye. lazeri yapan doktora bel ve göbeğede istiyorum dedim bana olmaz onlar ayva tüyleri çok zaman alır dedi. tamam dedim. Ama çok kötü duruyo vücudumda=(((
Doktora gittim. Polikistik over şimdilik geçti yasmin sayesinde (yasmin kilo aldırmıyo tüylerin geç çıkmasını hatta azalmasını sağlıyo sivilceleri yok ediyo) ama bırakınca pko düzelmesine rağmen kıllar ve az da olsa sivilce başladı.
Endokrinoloğa ve kadın doğumcuya birlikte gidiyordum ikisi de aldactone u önerdi. 1 hafta kullanabildim. Ama o ara Avustralyaya geldim yan etkileri var diye almadım yanıma korktum. Avustralyada yanlızım tansiyonum düşer başıma bi şey gelir die. Ama buraya bi geldim kızalar cıvıl cıvıl ben kolumu bile açamıyorum.Asyalılar burda çok fazla erkeklerinde bile kollarında vücudunda 1 tek kıl yok moralim çoook bozuluyo. offffffffff keşke alsaydım. Burda Türkiyenin reçetesi geçerli değil bi de bi ton para verip tekrar doktora gidip ilaç alıcam.
Bu arada tek problemim sağlık açısından prolaktin yüksekliği (50) idi. İlaç aldım 3 ayda 25 e indi 6. ayında 8 lerde. İyi şimdi.Estetik problemim kıl.Ah bi düzelseeeeeeee
Nerdeyse bi doktor kadar bu adet düzensizliği işini biliyorum.Sorunuz olursa yanıtlayabilirm=))) Kıl da da uzmanlaşmaya başladım. Benin durumumun tek kötü yanı sadece pko değil genetik etki de var.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?