peki yüz için yaklaşık ne kadar ücret ödeyeceğiz fikrin varmı???
yaklaşık 3-4 yıl önce tıpki senin anlatığın g,b,ydi sarı uuzn tüyler yüz göbek ve belimde.ama daha sonradan aldıkça siyah ve kalın köklü çıkmaya başladılar.şuan yüzümdekiler köklü.ve ben lazerle tadevai olabileceğini düşünüyorum..
bende çok aşırı tüylenme var vede kilomda baya var çok doktorlara gittim hepsi ayrı şeyler söyledi diana35 dahil olmak üzere bi sürü ilaç kullandım yumurtalıklarımda kist oldugunu sölediler onun içinde bir sürü ilaç kullandım.en son gittiğim doktor polikistik over oldugumu erkeklik hormonunun çok çalıştıgını söledi bi ilaç kullandım.bu ilaç bende adet düzensizliği yaptı ve doktor hemen bırak dedi.bunun tedavisi yok lazere git tüyler için dedi.tamam tüyler için lazere gidim ki bu kesin çözüm olmayabilir benim durumum için kilo sorununu ne yapcam veremiyorum kiloları.ayrıca bu polikistik over hastalığınında bi sürü etkisi varmış en önemli etkisi allah korusun ilerde çocugum olmaya bilirmiş..arkadaşlar aranızda bilen varsa sölesin lütfen bu hastalığın gercekten tedavisi yokmu..bildiğiniz ii bi hastane yada doktor varmı bu konuda şimdiden teşekkür ederim..
bluebonnet senin tedavi çok uzun sürmüş ya..eşim bir merkezde yaptırdı boyun kılları baya sertti 3 kez gitti bir kerede kontrol toplam 4 seansta bitti çokta memnun
yanıtın için teşekkürler arkadaşım,,,,, ben 4 gün önce jinekologa gittim,Çok aşırı olmasa da tüylenme ve sivilcelenme sorunum olduğunu ve yumurtalık kistinden şüphelendiğimi söyledim. Etraflıca bir tetkik yapılmasını istedim. Ultrasonografi çekildi ve yumurtalık kistimin yada miyomumum olmadığını söyledi doktor hanım,,,,,:lepi:,,, cildinizdeki sorun için sizi dermotologa havale ediyorum dedi,,,,,ona da gittim,,bazı hormon testleri önerdi doktor,,özelikle de testestoran ve androjen düzeylerinin kandaki tespiti için,,,, o testleri de yaptırdım... yarın sonuç alıcam işde,,,,,,yanlız burda okuduğum kadarıyla genelde herkesin hormon testleri sorunsuz olduğu halde tüylenme ve sivilcelenme sorunları halen mevcut,,ee bu yumurtalık kistinden de kaynaklanmıyorsa,,,geriye hangi sebep kalıyor?? bilen varsa beni aydınlatsın lütfen çünki hormonal bi bozukluğum olduğuna hiç ihtimal vermiyorum....CADIARZU......doktor ayrıca testlerin sonucuna göre ilaç yazıcağını söyledi ve lazer epilasyon önerdi:1shok: ne biliym sadece topu topu 10 adeti geçmeyen açık renkli kısa tüy için fazla ağır bi tedavi değil mi ya bu??? lazerden başka bi ilacı yokmudur bunun kesin sonuç verecek vede o tüyleri sonsuza dek yokedecek:sm_confused:?
Merhaba,
Oncelikle umarin test sonuclar normal cikar eger yuzunde 10 adeti gecmeyen acik rengli tuylerin varsa sakin lazere baslama daha dagitirsin bence.Malesef cikan tuyler icin oyle bir hap yok sadece belli bir sure sarartan ilaclar var mesela dogum kontrol haplari birde aldactone adinda bir ilac ama ilaci biraktiktan yaklasik 2 ay sonra eski haline donuyor.
fikir vermek haddim degil fakat 10 adeti gecmeyen acik renkli tuylerin icin elektrikli epilasyonu tercih etmelisin lazerle daha da dagilacagini dusunuyorum.
Not: Birde suna dikkat derim bir cok Doktorun bu tur lazer merkezleri ile anlasmalari olabilir hasta basina para aliyorlar malesef senin azicik tuylenmen icin seni lazer merkezine gonderebilir yani sirf bu sebebden. Saglicakla kal.
Merhaba,
Oncelikle umarin test sonuclar normal cikar eger yuzunde 10 adeti gecmeyen acik rengli tuylerin varsa sakin lazere baslama daha dagitirsin bence.Malesef cikan tuyler icin oyle bir hap yok sadece belli bir sure sarartan ilaclar var mesela dogum kontrol haplari birde aldactone adinda bir ilac ama ilaci biraktiktan yaklasik 2 ay sonra eski haline donuyor.
fikir vermek haddim degil fakat 10 adeti gecmeyen acik renkli tuylerin icin elektrikli epilasyonu tercih etmelisin lazerle daha da dagilacagini dusunuyorum.
Not: Birde suna dikkat derim bir cok Doktorun bu tur lazer merkezleri ile anlasmalari olabilir hasta basina para aliyorlar malesef senin azicik tuylenmen icin seni lazer merkezine gonderebilir yani sirf bu sebebden. Saglicakla kal.
Hormon testi regl üçüncü günü yapılıyor İki tüp kadar kan alınmıştı benden. Ve sonuçta erkeklik hormonum yüksek çıktı . Bunun nedeni hamileliğimden sonra süt verdiğim 2 yıl süresince regl olmadım . Dr bana kızmıştı neden danışmadın o dönemde diye.Bu süreçten sonra vücudumda tüylenme yoğunlaştı .Çene altı boyun bölgesi göbek çevresi sert siyah tüyler bu tüyler.Dr bana 2 ilaç verdi biri diana 35 diğeride erkeklerin prostat tedavisinde kullandığı bir ilaç. Beni çok kötü etkiledi göğüslerim şişti aşırı sinirlikik uykusuzluk dr aradığımda sadece diana 35 iç dedi ama onunda yan etkileri oldu.Dr epilasyona git dedi ama hormanal oldugu için çözüm tam değil.Kafama takmamaya çalışıyorum vede gördüğüm her tüyü alıyorum:).Hormonlar sizi şişirdiği gibi aşırı kilo almanızıda sağlıyor bu yüzden yemenize dikkat edin bol bol yürüyün su için vede bir tavsiyem her sabah aç karına bir tutam taze nane yiyip üstüne ılık bir bardak su için bu formül hormon yüzünden çıkan tüyleri azaltıyo bir nebzede olsa hepinize mutluluklar...
merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. kıllanma sorunu bende de var. özellikle son bir yıldır daha da belirginleşti, önceleri şöyledir, böyledir diye avuttum kendimi ama artık doktora gitme vakti geldi. ayrıca kıl dönmesi problemim de var ağdanın her dokunduğu yerde, 3yıl önce doktora gittim ama bakmadan ilaç yazdı ben de iki hafta kullandım bir etki göremeyince de bıraktım. adetim düzenli geliyor ama en fazla 2gün sürüyor, sonraki 2günde de azcık hem de çok az. ama göğüslerim neredeyse ayın 15günü kadar şiş kalıyor. istanbulda okuyorum ve daha önce hiç jinekologa gitmedim. tavsiye edebileciğiniz birileri var mı acaba? bir de suratımdakiler o kadar çok canımı sıkmaya başladı ki ben de iğneli epilasyona başladım, iki kez gittim bursada. kuzenimin tavsiyesi üzerine çünkü onun çene, göbek, koltukaltında hiçbirşey kalmadı. iğneli epilasyonun şöyle bir artısı var, dakikasına para veriyorsun ve bence çene için çok ideal. çok acı da hissetmedim, gitmeden önce uyuşturucu krem sürdüm tabi. sağlıklı günler dilerim.
merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. kıllanma sorunu bende de var. özellikle son bir yıldır daha da belirginleşti, önceleri şöyledir, böyledir diye avuttum kendimi ama artık doktora gitme vakti geldi. ayrıca kıl dönmesi problemim de var ağdanın her dokunduğu yerde, 3yıl önce doktora gittim ama bakmadan ilaç yazdı ben de iki hafta kullandım bir etki göremeyince de bıraktım. adetim düzenli geliyor ama en fazla 2gün sürüyor, sonraki 2günde de azcık hem de çok az. ama göğüslerim neredeyse ayın 15günü kadar şiş kalıyor.
ya kızlar merhaba benim testosteronum 148 çıktı kadında 80 miş en fazla pztsi dr a gideceğim ama bu oran çocuk yapmayı engeller mi bilen var mı???
yani bu hormon yuksek ama benim kilo ya da tuylenme sorunum yok.
8 aydır çocuk için tedavi görüorum ama tık yok bununla alakalı olbaılır mı sızce??
bende de tüylenme oldu hiç olmayan yerlerim de en önemlisi de yüzümde !!!! adetim de gecikmişti jinekoloğa gittim .... ultrasonda overlarım pkoslu gözüküyordu ama overlar normaldir diye girilmiş, hormonlarım da yani erkeklik hormonlarım da dengesiz çıktı .... sonuç PKOS !!! diane 35 kullanıyorum 3 aydır . 3 ay kullan bırak dedi dr ama bilmiyorum hiç bir şeyi tam anlamıyla belirtmiyorlar nefret ediyorum ! tek söyledikleri şey pkos mu ! ömür billah geçmez senin bu hastalığın ! bir dr hastasına moral vereceğine söylediği şeye bak ! tüyleri de napacağımı hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?