Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

Valla ben cocuklardan firsat buldukca aldim elime bi guzel masaj yaparak yedirdim. Akiyor sadece pamukla i
yi oluyor bazi yerlerde

aynen akıyor ve hemen de yıkayamadığımız için beyaz beyaz tuzlu kalınıyor
senin ne kadar oldu uygulayalı, işe yaradı mı bari ?? :26:

Bunu çok ama çok beğendim şimdi gidip hemen uygulamaya başlayım en iyisi

aynen akıyor ve hemen de yıkayamadığımız için beyaz beyaz tuzlu kalınıyor
senin ne kadar oldu uygulayalı, işe yaradı mı bari ?? :26:
bende gözle görülür şekilde fark etti. ilk kez burda gördüm ve hemen uygulamaya başladım. hatta yazdımda ben başlıyorum sonuçları yazarım diye. bikini,göbek bacak bölgelerime uyguladım. göbeğimdekiler hala çıkmadı. bacaklarım tektük çıktı bi daha aldım bidaha uyguladım. bikini de aynı şekilde tek tük...denemenizi tavsiye ederim. denemeden bilemezsiniz. öyle aman aman bi acı olmuyorki. canı tez olanlar için bişey diyemem ama...

ne kadar süredir uyguluyorsun makinayla mı ağdayla mı aldın birde?

Son düzenleme:
bu tuz limon olayını bikini bölgesine deneyen var mı? gözlemler neler

Canım ben cesaret edemedim diye çok az sürdüm biraz fayda gördüm bidahaki ağdada tam yapmayı düşünüyorum.Sonucu alınca yazarım.
Ama bacaklarımda kesinlikle etkili batık lekelerinide azaltıyor.

ne kadar süredir uyguluyorsun makinayla mı ağdayla mı aldın birde?

canım ben göbeğimi makina ile aldım bacaklarımı ve bikini bölgemi de ağda ile. fark etmedi yani kökten aldıktan sonra ikisinde de aynı etkiyi gösterdi. valla bu başlığı açan ve bizle tecrübesini paylaşan arkadaştan Allah razı olsun...

gözle görülür derecede azaldı yani bakalım bende uygulucam

gözle görülür derecede azaldı yani bakalım bende uygulucam

şimdi siteden baktım ne zaman başlamışım diye geçen ayın 17sinde başlamışım yapmaya bugün 16sı göbeğimdekiler hala tam olarak çıkmadı inanamıyorum normalde hemen çıkıverirdi ve beni deli ederdi..

deneyip görcem bakalım:)

Gerçekten böyle bir şey var mı? Tüyleri azaltıyor mu? Denemediğim şey kalmadı gerçekten azaltıyorsa bende hemen denemeye başlarım. Peki sağlık açısından bir sakıncası var mı? Leke bırakma veya başka bir sorun olur mu? Ve en önemli soru vücudun her yerinde kullanılabilir mi? Özellikle malum bölge için kullanılır mı?

merhaba arkadaslar. ben dun kollarimi apilatorle aldim hemen ardindan limon sikip tuzla karisdirip kollarima iyice masa j yaparak yeritdim. bugun uyaninca kollarimin bazi yerlerinin kirmizi sivilcelendiyini gordum. cok endiselendim gecmiyo,bebek pudrasi falan surup bekliycem, bence malum bolgenize hic hic uyqulamayin kizlar. dikkatli olun,onemli bolge orasi

lütfen cvp verin herkes de böyle bir şey olmuş mu? Ben ciddi ciddi denemeyi düşünüyordum yine korktum

3 gecedir bu karışımı uyguluyorum birkaç gün daha uygulacağım sonuçları bildiririm arkadaşlar :) ilk 2 gün biraz yanma ve batma oluyor ama çok az. Uygularken o bölge kızarabiliyor ama sabaha geçiyor korkmayın kızlar hiç bir sorun olmuyor. Tüylerden kurtulalım da bunlara değer bence :)

lütfen cvp verin herkes de böyle bir şey olmuş mu? Ben ciddi ciddi denemeyi düşünüyordum yine korktum

Canım alerjik bir cildin varsa önce küçük bir bölgeye dene sorun olmazsa devam edersin. Ben çok çok beyaz tenli ve hassas ciltli bi insanım ama bana hiç dokunmadı sadece uygularken kızarıklık oldu sabah hiçbir şey yoktu :)

dolunay nedir ? :s

kimi zaman epilasyon yaptığında geç çıktığını görürsün , kimi zaman ise hemen çıkar. bu olay kaşını aldırdığında bile olur. şaşırırsın bunun sebebi Ay'ın çekim gücüdür..

Hatta " O, DÜZENLİ SEYREDEN GÜNEŞİ VE AYI SİZE FAYDALI KILDI..!" ( İbrahim Suresi 33. Ayet ) ayeti mevcuttur.

DOLUNAY NEDİR ?

Eskiden insanlar nerde ve nasıl yaşarlarsa yaşasınlar devamlı Ay ile kendi yaşamları, hayvanlar ve bitkiler arasında olan periyodik dönüşüm benzerliğini izlemişler ve bu doğrultuda kendilerince bazı felsefi yaklaşımlarda bulunmuşlardır. Günümüzün dakik saatleri gibi, kendi zaman ölçüleri olarak ay devinimini kullanmışlar ve geliştirmişlerdir.

Dünya’dan 384 bin 401 kilometre uzaktaki Ay, pek çok şeyi, insanları, okyanusları, bitkileri ve hayvanları etkiliyor kızlar.

Yeniay'dan dolunaya kadar ayın ışığının gitgide büyümekte olduğunu görürüz. Ay'ın ışığıyla orantılı olarak, bitkiler ve hayvanlar başta olmak üzere hemen her canlıda ki nem, besin değeri ve lezzet artar. Bu dönemde tüketeceğimiz bitkiler, meyveler ve şifalı otlar ayın ışığı ne kadar fazla ise o kadar etkileyici ve besleyicidirler. Fakat ameliyatlarda, uzun süre saklanması gereken gıdaların yapımında (konserve,turşu vb.) bu zaman dilimi tercih edilmez.

Dolunaydan yeni aya kadar olan süreçte ayın ışığının giderek azaldığını görürüz. Uzun süre saklanması gereken gıdaların yapımı için bu süreç tercih edilir. Örneğin kurutmak üzere toplanan kayısılarda ve biberlerde, küf ve mantarlar daha etkisiz olacaktır..

Örneğin eskiden bilge kadınlar epilasyonlarını dolunaya denk getirirlerse daha çok verim alacaklarını bilirlerdi. Anadolu'da yaşlı kadınlar "Ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin" derler. Çünkü dolunayda yaralar kolay iyileşmez. Örneğin eskiden doktorlar çok acil bir durum yoksa dolunay zamanı ameliyat yapmazlardı. Ve kıl kökü dolunayda aldığı zararı daha zor tamir edecektir.

Tam aksine ayın ışığının azaldığı faz ayrıca bağımlılıktan kurtulmak (sigara,alkol,uyuşturcu vs.) ve diyete başlamak için önerilir. Yani şöyle diyeyim. Vücudumuzu aya benzeteceğiz !!!

Dolunay Epilasyonu tarihlerini konu başlıklarım içerisinde bulabilirsiniz. Bende dolunay epilasyonuna ek olarak limon+tuz uygulamasını yapıp etkiyi 2 katına çıkarmak istiyorum. Umarım limon+tuz dolunaya önemli katkılar sağlar

ben ilk once bacagimda ufacik bi yere uyguladim,hic bisey olmadi ama kollarimdaki etkisine bakarsak bence denemeyin. Birazdan kolumun resmini cekip paylasicam. bence 40 kez dusunun yapmadan once. 3 gundur gecmek bilmiyo...

denemediğim şey kalmadı zaten. lazerden de korkuyorum. dediğin gibi önce küçük bir bölgeye denicem sorun olmazsa devam edicem.

akrepcikkkkkkkkkkkk bunu lazer epilasyondan sonra uygulasak ne olur kiiiiiiiiii hiç lazerden sonra uygulayan oldu mu ya da ????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…