Valla ben cocuklardan firsat buldukca aldim elime bi guzel masaj yaparak yedirdim. Akiyor sadece pamukla i
yi oluyor bazi yerlerde
Nisanın takriben son haftasında 1. Seansı yapmıştım. 2 hafta bekledim. tüylerin %60 oranında çıkmadığını görünce; Mayısın ortalarından önce 2. seansı tekrar uyguladım. Bir daha Çıkmadı.
Şimdi bacaklarımda uyguluyorum... ama bakaklarda 3 veya 4. seans gerekebilir. Zira tüylerin çok ve tüy köklerin derin olması; yöntemin sonucunu alma süresine etki ediyor.
bende gözle görülür şekilde fark etti. ilk kez burda gördüm ve hemen uygulamaya başladım. hatta yazdımda ben başlıyorum sonuçları yazarım diye. bikini,göbek bacak bölgelerime uyguladım. göbeğimdekiler hala çıkmadı. bacaklarım tektük çıktı bi daha aldım bidaha uyguladım. bikini de aynı şekilde tek tük...denemenizi tavsiye ederim. denemeden bilemezsiniz. öyle aman aman bi acı olmuyorki. canı tez olanlar için bişey diyemem ama...aynen akıyor ve hemen de yıkayamadığımız için beyaz beyaz tuzlu kalınıyor
senin ne kadar oldu uygulayalı, işe yaradı mı bari ?? :26:
bende gözle görülür şekilde fark etti. ilk kez burda gördüm ve hemen uygulamaya başladım. hatta yazdımda ben başlıyorum sonuçları yazarım diye. bikini,göbek bacak bölgelerime uyguladım. göbeğimdekiler hala çıkmadı. bacaklarım tektük çıktı bi daha aldım bidaha uyguladım. bikini de aynı şekilde tek tük...denemenizi tavsiye ederim. denemeden bilemezsiniz. öyle aman aman bi acı olmuyorki. canı tez olanlar için bişey diyemem ama...
bu tuz limon olayını bikini bölgesine deneyen var mı? gözlemler neler
ne kadar süredir uyguluyorsun makinayla mı ağdayla mı aldın birde?
canım ben göbeğimi makina ile aldım bacaklarımı ve bikini bölgemi de ağda ile. fark etmedi yani kökten aldıktan sonra ikisinde de aynı etkiyi gösterdi. valla bu başlığı açan ve bizle tecrübesini paylaşan arkadaştan Allah razı olsun...
gözle görülür derecede azaldı yani bakalım bende uygulucam
deneyip görcem bakalım:)şimdi siteden baktım ne zaman başlamışım diye geçen ayın 17sinde başlamışım yapmaya bugün 16sı göbeğimdekiler hala tam olarak çıkmadı inanamıyorum normalde hemen çıkıverirdi ve beni deli ederdi..
lütfen cvp verin herkes de böyle bir şey olmuş mu? Ben ciddi ciddi denemeyi düşünüyordum yine korktummerhaba arkadaslar. ben dun kollarimi apilatorle aldim hemen ardindan limon sikip tuzla karisdirip kollarima iyice masa j yaparak yeritdim. bugun uyaninca kollarimin bazi yerlerinin kirmizi sivilcelendiyini gordum. cok endiselendim gecmiyo,bebek pudrasi falan surup bekliycem, bence malum bolgenize hic hic uyqulamayin kizlar. dikkatli olun,onemli bolge orasi
lütfen cvp verin herkes de böyle bir şey olmuş mu? Ben ciddi ciddi denemeyi düşünüyordum yine korktum
dolunay nedir ? :s
3 gecedir bu karışımı uyguluyorum birkaç gün daha uygulacağım sonuçları bildiririm arkadaşlar :) ilk 2 gün biraz yanma ve batma oluyor ama çok az. Uygularken o bölge kızarabiliyor ama sabaha geçiyor korkmayın kızlar hiç bir sorun olmuyor. Tüylerden kurtulalım da bunlara değer bence :)
Canım alerjik bir cildin varsa önce küçük bir bölgeye dene sorun olmazsa devam edersin. Ben çok çok beyaz tenli ve hassas ciltli bi insanım ama bana hiç dokunmadı sadece uygularken kızarıklık oldu sabah hiçbir şey yoktu :)
Canım alerjik bir cildin varsa önce küçük bir bölgeye dene sorun olmazsa devam edersin. Ben çok çok beyaz tenli ve hassas ciltli bi insanım ama bana hiç dokunmadı sadece uygularken kızarıklık oldu sabah hiçbir şey yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?