- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
ben bir kere yüzümde denedim ama tuz yüzümü çizebilir gibi geldi bir daha da yapmadım. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? :26:
Canım zaten ikisini iyice karıştırınca tuz bütün kalmaz ki erir yüzün çizilmez yani bence ben bugün başlıcam her gün düzenli olarak yapıcam bence yüzüne zarar vermez ama yine de sen bilirsin
Ben gobek yuz bikini ve bacak bolgemde denedim. Suan hala cikmadi tam olarak..denemeden bilemezsiniz...
arkadaslar ben dun netde limon-tuzu arastirirken soyle bisey okudum----1 tip ogrencisi yazmis ki limon-tuz adet kanini beyazlatiyomus....dogrumu acaba?:18:
canım göbeğini neyle aldın birde çok acıdı mı ?
göbeğini almayı düşünüyorsan sir ağda en iyisi..ben hep öyle yapıyorum..eğer ilk defa alacaksan biraz acır... ama olsun sonuçta belki hiç almamak olacak :)
ben denedim bugün göbeğimde bu karışımı..bence sende acıyı falan düşünmeden hemen yapmalısın
çok korkuyorum :18: ama yapıcam kararlıyıım
göğsümde fazlasyla kıl var bı noktadan ıkı tane cıkmıs durumdabu karısımı göğsünde uygulayıp sonuc alan var mıı ???
Epilasyonla aldim canim. Ama agda kullaniyorum normalde. Daha iyi aliyor. Gobek pek acimaz.canım göbeğini neyle aldın birde çok acıdı mı ?
bugün bende göbek bölgemi sir ağdayla güzelce aldım ve ilk defa limon tuz karışımı uyguladım biraz kızardı ve sızladı ama olsun..
işe yarasın da razıyım acıya
bide illa gece yatmadan önce mi uygulamak gerekiyor merak ettim gün içinde yapsak bi fark olmaz sanırım :26:
Ben gobek yuz bikini ve bacak bolgemde denedim. Suan hala cikmadi tam olarak..denemeden bilemezsiniz...
bende bu uygulamayi iki seferdir yapiyorum bunun yaninda ersag tuy dokucu krem ve dolunayi takip ediyorum temmuz basinda yapmis oldugum epilasyon sonucunda su anda bacaklarimdaki killar gorumeyecek kadar ince ve seyrek.Beyaz tenli olmama ragmen uzaktan hic gorunmuyorlar.Bazi yerlerinde ise hic cikmiyor artik.Cok memnunum herkese tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?