Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

ben bir kere yüzümde denedim ama tuz yüzümü çizebilir gibi geldi bir daha da yapmadım. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? :26:

ben bir kere yüzümde denedim ama tuz yüzümü çizebilir gibi geldi bir daha da yapmadım. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? :26:

Canım zaten ikisini iyice karıştırınca tuz bütün kalmaz ki erir yüzün çizilmez yani bence ben bugün başlıcam her gün düzenli olarak yapıcam bence yüzüne zarar vermez ama yine de sen bilirsin

Canım zaten ikisini iyice karıştırınca tuz bütün kalmaz ki erir yüzün çizilmez yani bence ben bugün başlıcam her gün düzenli olarak yapıcam bence yüzüne zarar vermez ama yine de sen bilirsin

pütürcüklü oluyor ya o pimpiriklendiriyor beni

Bende denemeye karar verdim kızlar çok mantıklı geldi. Hepimiz şu iğrenç tüylerden kurtuluruz inşallah tez zamanda :122: Sonuçları alır almaz yazacağım

arkadaslar ben dun netde limon-tuzu arastirirken soyle bisey okudum----1 tip ogrencisi yazmis ki limon-tuz adet kanini beyazlatiyomus....dogrumu acaba?:18:

arkadaslar ben dun netde limon-tuzu arastirirken soyle bisey okudum----1 tip ogrencisi yazmis ki limon-tuz adet kanini beyazlatiyomus....dogrumu acaba?:18:

beyazlatmak ne demek yaa... limon çok yenildiği ya da limon suyu çok içildiği zaman kanda sulanma yaparmış.

bugün bende göbek bölgemi sir ağdayla güzelce aldım ve ilk defa limon tuz karışımı uyguladım biraz kızardı ve sızladı ama olsun..
işe yarasın da razıyım acıya
bide illa gece yatmadan önce mi uygulamak gerekiyor merak ettim gün içinde yapsak bi fark olmaz sanırım :26:

canım göbeğini neyle aldın birde çok acıdı mı ?

göbeğini almayı düşünüyorsan sir ağda en iyisi..ben hep öyle yapıyorum..eğer ilk defa alacaksan biraz acır... ama olsun sonuçta belki hiç almamak olacak :)
ben denedim bugün göbeğimde bu karışımı..bence sende acıyı falan düşünmeden hemen yapmalısın

Son düzenleme:

çok korkuyorum :18: ama yapıcam kararlıyıım

göğsümde fazlasyla kıl var bı noktadan ıkı tane cıkmıs durumda bu karısımı göğsünde uygulayıp sonuc alan var mıı ???

limon suyunu biraz bekletsek asiti kaçıyor bildiğim kadarıyla tenimizi yakmaması için sıktıktan yarım saat sonra falan sürsek gene etkisi olurmu kızlar

çok korkuyorum :18: ama yapıcam kararlıyıım

korkacak ne var ki hiç ağda yaptırmadın aynı acı acır saniyesine geçer kıl acısından bir şey olmaz merak etmeee..
çok fazla mı var tüy ?? eger azsa epilasyon aletiyle de deneyebilrisn..

göğsümde fazlasyla kıl var bı noktadan ıkı tane cıkmıs durumda bu karısımı göğsünde uygulayıp sonuc alan var mıı ???

ben epilasyona gitmiştim azaldı gögüs bölgem allahtan, ama çıkıyor tabi tek tük dün aldım iki gündür sürüyorum..bakalım az çıkarsa yazarım buraya :119:

Valla ben cocuklardan firsat buldukca aldim elime bi guzel masaj yaparak yedirdim. Akiyor sadece pamukla iyi oluyor bazi yerlerde

dolunay nedir ? :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…