• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

gecen ay yaptım bunu ben denıyım dedım göbegımde aldım göbegımı sırle bi güzel tuzlu limonu yedıre yedıre sürdüm ertesı gun ne göreyım benım göbekte kocaman kocaman sivilceler cıktı 6-7 tane.gecmedı bı 2 hafta fılan ama cıkan kıllara baktıgımda yarısı yok dıyebılırım cıkmadı cıkanlarda cok ınce 2-3 seansta daha cıkmıcak gıbı hiç ama kılsız kalım derken göbegım sıvılce lekesı olcak nıye sıvılce cıktı ki.

Sevgili zyx321, Cilt tahriş durumu için kullanılan bazı kremler var. Bunları mümkünse kullanmamaya çalışın bu süreçte çünkü bu kremler cilt hücrelerini de yenilediğinden kılları tekrar çıkabiliyor veya kıl köklerinin yanması için uygulanan karışımın kıl köklerini etkisiz hale getirmesini engelliyor.
Tahrişin giderilmesi için uzun süre ılık hatta biraz daha sıcak suya maruz bırakın. ( Bunları not olsun diye yazdım.) :)

yok kız yaparmıyım o kadar ugrasmıısım tuzlamısım lımonlamısım kendımı canım yanmıs bı sıvılce cıktı dıye o kremlerden kullanıp kıl köklerını beslermıym hiç yapmadım.yalnız sıvılce yerlerım hala bellıkırmızı kırmızı ınsallah zamanla gecer onlarda.

Sevgili Arkadaşlar, Eminim aramızda da Tüyler(in)den nefret eden Benim gibi Pek Çokları Vardır. Zira ben de tüyler(im)den nefret ediyorum. Tüylerimden kökten kurtulmak için doğrusu şimdiye dek Pek Çok yöntemin hüsranına uğradım. biri hariç..
Geçenlerde Nette Tüylerle İlgili Araştırma Yaparken; Uzun Zamandır Tartışılan ancak pek az kişinin denediği Limon suyu- Tuz yöntemine rastladım. Yanağımdaki tüy oranının fayla olması ile beni rahatsız ediyordu. Yarım çay bardağı taze sıkılmış Limon suyu ile 5 çay kağışı normal tuzu iyice karıştırarak; Cımbızla kökten aldığım tüylerime masaj yaparak yedirdim. Bu yöntem her 10cm'lik bölgeye gece uyumadan bir saat önce yaklaşık en az 15-20 dakka uyguladım (masajla yedirdim.) ve sabahleyin yıkadım. Bu yöntemi tüyler alındıktan 4-5 gece boyunca uyumadan bir saat önce uyguluyor ve sabahleyin ılık suyla yıkıyordum. Ve...1. Seansta tüylerimin % 65 oranında çıkmadığını gördüm. Şaşırdım. 2. seansta tekrar uyguladım ve 1,5 Aydır tüylerim bir daha çıkmadı.
Şimdi de bacaklarıma uygulamaya başladım. İşe yarıyor
Malumunuz vücudun bazı bölgesinde tüy kökleri derin olduğundan dolayı masaj yaparak iyice yedirmeye yani karışımın kıl köklerine yeterince ulaşmayı sağlamamız gerekir..1. seansta biraz acı oluyor ama sorun değil. 2. seansta pek acımıyor.

not: nette bazı sitelerde kullanıcılar çok acı verecek kaygısı ve ön yargısıyla ve bazen de yeterince masaj yapmayarak veya işlemden sonra yıkamak hatasını yaptıkları için sonuç olamıyorlar..Ve sanırım Bu bilginin yayılmasını istemeyen epilasyın bazı işletmecilerinde olduğunu tahmin ediyorum.
Lütfen sizlerde deneyin ama yöntemi iyice uygulayın ve sonuçlarınızı bildirin..

Kesinlikle katılıyorum bize zor geliyor bazen böyle ugrasmak limondu tuzdu masajdı epilasyona gitmek daha koaly geliyo ama kensimiz biraz ugraşsak daha iyi olcak. Buarada ben de yeni yeni başlamıştım bu karışıma hadi bakalım herkese kolay gelsiin :)

ben bu regl olayını anlayamadım reglken neden epilasyon yapmıyorsunuz ben bazen yapıyorum bikini bölgem hariç tabi

bayanlar adetliyken veya adete 1-2 gün kala hormonlar tavan yapar. o yüzden adet sırasında veya öncesinde ağda önerilmez. yoksa tüyler hızlı ve sertleşerek çıkacaktır :34:

:29: hep beraer nice tüysüz yıllara İnşallah :16:

acaba hormon bozukluğu neticesinde göbekte, göğüste vs..yerlerde tüy çıkıyor ya onlarda da etkili olur mu limon tuz karışımı??
ilk defa şimdi duydum büyük bir heyecanla yorumları okuyorum :1:

evet sir ağda yağı. kesiyor demişsiniz sürmeden mi yapmak lazım yani? *-*

bana kalırsa sir ağdanın kalıntılarını temiz bir bezle temizleyip öyle limon sürmek gerekiyor çünkü yağı sürdüğüm için önce gözeneklere limontuz işlemedi normalde çok azda olsa yakması gerekmez mi yağsız yere sürdüğümde yakıyordu çünkü karışım

bana kalırsa sir ağdanın kalıntılarını temiz bir bezle temizleyip öyle limon sürmek gerekiyor çünkü yağı sürdüğüm için önce gözeneklere limontuz işlemedi normalde çok azda olsa yakması gerekmez mi yağsız yere sürdüğümde yakıyordu çünkü karışım
Anladım canım o yağı sürdürtmeden gelip yapayım o zaman :)

Sevgili arkadaşlar, Malumunuz kendim kısa süre önce bu konuyu açarak söz konusu karışımın olumlu etkilerinden bahsettim. Aslında bugün yeni bir konu açarak yeni ve çok daha etkili olacağına inandığım bir karışımı sizlerle paylaşmak istedim. Ancak zamanım kısıtlı bugün.Kısa bi süre sonra yeni bir karışımı sizlerle paylaşacağım. Ancak kendim daha denemedim ama içeriğinden bahsettiğimde sizler de yararlı olacağını tahmin edeceksiniz.

ya bu karışımı sir ağda yaptıktan sonra yağ sürüyolar sürdürmeden mi uyguliciz ve ağda yaptıktan sonra ne kadar gün içinde uygulanacak yardımcı olur musunuz ?

Sevgili Arkadaşlar, Eminim aramızda da Tüyler(in)den nefret eden Benim gibi Pek Çokları Vardır. Zira ben de tüyler(im)den nefret ediyorum. Tüylerimden kökten kurtulmak için doğrusu şimdiye dek Pek Çok yöntemin hüsranına uğradım. biri hariç..
Geçenlerde Nette Tüylerle İlgili Araştırma Yaparken; Uzun Zamandır Tartışılan ancak pek az kişinin denediği Limon suyu- Tuz yöntemine rastladım. Yanağımdaki tüy oranının fayla olması ile beni rahatsız ediyordu. Yarım çay bardağı taze sıkılmış Limon suyu ile 5 çay kağışı normal tuzu iyice karıştırarak; Cımbızla kökten aldığım tüylerime masaj yaparak yedirdim. Bu yöntem her 10cm'lik bölgeye gece uyumadan bir saat önce yaklaşık en az 15-20 dakka uyguladım (masajla yedirdim.) ve sabahleyin yıkadım. Bu yöntemi tüyler alındıktan 4-5 gece boyunca uyumadan bir saat önce uyguluyor ve sabahleyin ılık suyla yıkıyordum. Ve...1. Seansta tüylerimin % 65 oranında çıkmadığını gördüm. Şaşırdım. 2. seansta tekrar uyguladım ve 1,5 Aydır tüylerim bir daha çıkmadı.
Şimdi de bacaklarıma uygulamaya başladım. İşe yarıyor
Malumunuz vücudun bazı bölgesinde tüy kökleri derin olduğundan dolayı masaj yaparak iyice yedirmeye yani karışımın kıl köklerine yeterince ulaşmayı sağlamamız gerekir..1. seansta biraz acı oluyor ama sorun değil. 2. seansta pek acımıyor.

not: nette bazı sitelerde kullanıcılar çok acı verecek kaygısı ve ön yargısıyla ve bazen de yeterince masaj yapmayarak veya işlemden sonra yıkamak hatasını yaptıkları için sonuç olamıyorlar..Ve sanırım Bu bilginin yayılmasını istemeyen epilasyın bazı işletmecilerinde olduğunu tahmin ediyorum.
Lütfen sizlerde deneyin ama yöntemi iyice uygulayın ve sonuçlarınızı bildirin..

tatlım alınır alınmaz mı yoksa akşam mı yapmak iyi bu arada 4 5 gece deilde daha kısa sürede uygulasak sonuç veriyomu ?:54:

kızlar buraya yazalı yaklaşık 3 hafta olmuş sanırım günler nasıl geçti anlamadım. ama benim göbekteki kıllar ve yüzümdeki kıllar hala çıkmadı. bacaklarımda da yer yer yer çıkmalar var. ha bir de bikini bölgeme yapmıştım o da hala çıkmadı. ama bende tek yanan bölge bikini bölgesi oldu söyleyim. çünkü kıllar sert ve bazen kanıyor alınca malum o yüzden yakıyor limon ve tuz. yani ben denedim şuan oldu gibi. tabi bırakmadan tekrar aldıktan sonra sürmeye devam edeceğim.
ciltten cilde değişir tabi ama denemeden bilemezsiniz. benim çook hoşuma gitti bu iş.
yüzümden çok şikayetçiydim. lazer epilasyon yaptırdım. bir süre sonra tekrar çıktı. iğneli epilasyon yaptırdım. suratım delik değişik oldu. acısı da yanıma kar kaldı. ve tekrar çıkmaya başladılar. kesin çözüm değilmiş o da yani. şimdi umudum bu limonlu tuzlu su. umarım iyi gelir.yoksa ben bu tüyler beni bitirecek. bıktım yahuuuuuu...:47:

bu imonlu karışımı sürüpde nasıl yatıosunuz yaaaaw, ben de yapıcm ama heralde uyuyamam, yapış yapış olmuyomu???? :18:

bu benimde aklıma yattı yüzüme deniycem benim yanaklarımda bile fazlası ile vardı çok rahatsız oluyordum umarım onlardan kurtulabilirim :42:

ama birde bende göbeğimde ve göğüs üzerinde çıkan fazla tüyler var bugüne kadar hiç almayı denemedım fakat işe yarayacaksa göbeğimde denemek isterim deneyen varsa bana bir yardımcı olabilir mi etkili oluyor mu diye :51:

birde ben bacaklarımada denemek istiyorum ama bacaklarımı jiletle alıyorum sir ile alsam daha sonra bu uygulamayı denesem sizce olur mu yani ne bileyim çünkü jilet kılları sertleştiriyor bu uygulama sizce işe yarar mı bana bir yardımcı olsanız :122::122::122:

Back