• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

Konu sahibi arada bir sayfada yeni bir karışımdan söz etmiş, onu da müsait bir zamanında paylasabilecegini belirtmiş. Ama gerisi gelmemiş. :97::97:

Kızlar 1.uygulamadan 1 ay sonra tüyler çıktı ama kesinlikle seyrekleşme var ve çok incelmişler :nazar:
Tekrar aldım ama uygulamayı yapamadım 2 kere yurt değiştirdim çok yorgundum aklımdan çıkmış :ssz:
2.uygulamayı yapar yapmaz sonuçları bildireceğim kızlar ama herkese tavsiye ediyorum sadece inceltip çıkmasını geciktirse bile iyi :34:

Kızlar ben ikinci seansı yapalı 18-19 gün oluyor. Göbeğimde neredeyse hiç çıkmamış kollarım yine öyle:) Bacaklarımda da ciddi azalma var:) Koltukaltım da çok toparladı normalde iki ağda arasında 3-4 kere de makine kullanırdım bu sefer 1 kere kullandım çıkanlar da zaten pek belli olmuyor. Sadece bikini bölgesinde denemedim. Bu sefer oraya da yapacağım. Bu arada ben ilk seansı iki gece ikinci seansı bir gece yapabildim ama masaja çok dikkat ettim yarım saat falan bir limon suyunu 1 tatlı kaşığı limonla iyice yedirdim. İnşallah giderek de azalır:) çok umutlandım ben :)

Son düzenleme:
bugun bende yuzumde ve gobegimde denedim insallah ise yarar yuzumde ki killar sert ve siyah ve cok cok kotu durumda tek umudum limon ve tuz gelismeleri yazicam bakalim ne olacak

dün dolanaydı epilasyon yaptım arkasından deniz tuzu ve limon uyguladıma ama hiç beklediğim gibi olmadı:50:....ne yanama ne acı sızlama falan baya da masaj yaotım 15 dk kadar kurudukça sürdüm...sadece acık yaralarım vardı onlar cok sızladı dklarca:53:...acaba etki etmez mi yanmadığı için...limonu yeni sıkmım hemen sürdüm yani beklemede yapmadım:50: sizde yanma vs oluyor mu??:31:

dün dolanaydı epilasyon yaptım arkasından deniz tuzu ve limon uyguladıma ama hiç beklediğim gibi olmadı:50:....ne yanama ne acı sızlama falan baya da masaj yaotım 15 dk kadar kurudukça sürdüm...sadece acık yaralarım vardı onlar cok sızladı dklarca:53:...acaba etki etmez mi yanmadığı için...limonu yeni sıkmım hemen sürdüm yani beklemede yapmadım:50: sizde yanma vs oluyor mu??:31:

ben yuzume yaptim yara falan yoktu yuzumde ama yandi killari aldigim yer kurudukca tekrar surdum yineyandi ama seninki neden yanmmis anlamadim

göbeğime ve bacaklarıma 3 kez yaptım sanırım ben öğlen sürüyorum sonra 5 6 saat bekleyip yıkıyorum eğer artan limon suyum olursa arada yine sürüyorum daha yavaş çıkıyo tüylerim ve incelme var inş 2 kere daha yapıcam sonuçları gene yazarım size

Ben bu konuyu okuduktan sonra bi süredir bu yöntemi uyguluyorum ve yüzümde de bacaklarımda da tüyler daha geç çıkmaya başladı. Önceden ayda bir ağda yaptırmam gerekiyorken şimdi bir buçuk - iki ayda bir yaptırıyorum. Gerçekten pahalı yöntemlere ve ürünlere para dökmeye gerek yok. Bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)

En yakın dolunay epilasyonu günümde bu yöntemide deneyeceğim.Bu epilasyon zamanımda yani eylül d.e zamanında sirke sürüverdim bende hemen yıkadım ama belki sirke sayesinde bende bir yöntem keşfederim :1: limon+tuz olur inşallah incelsin o da yeter :37:

:39: yarın dolunay epilasyon günü :emir_bebek: bunu bende uygulayacagim inşallah, paylaşım için çok çok teşekkürler. Benim koltuk altimda biraz kahverengilik var bu sayede bu sorunuma da çözüm bulmuş olurum :23: olur muyum ki:44:

selam kizlar ben yuzume2. seansi yaptim killar daha gec ve ince cikti yarinda cikanlari alicam gobegie zaten sadece aldigim gun surmustum daha cikan olmadi insallah bir kac aya tamamen kurtulacambu killardan tuysuz gunler hepinize:3:

Sevgili Arkadaşlar, Eminim aramızda da Tüyler(in)den nefret eden Benim gibi Pek Çokları Vardır. Zira ben de tüyler(im)den nefret ediyorum. Tüylerimden kökten kurtulmak için doğrusu şimdiye dek Pek Çok yöntemin hüsranına uğradım. biri hariç..
Geçenlerde Nette Tüylerle İlgili Araştırma Yaparken; Uzun Zamandır Tartışılan ancak pek az kişinin denediği Limon suyu- Tuz yöntemine rastladım. Yanağımdaki tüy oranının fayla olması ile beni rahatsız ediyordu. Yarım çay bardağı taze sıkılmış Limon suyu ile 5 çay kağışı normal tuzu iyice karıştırarak; Cımbızla kökten aldığım tüylerime masaj yaparak yedirdim. Bu yöntem her 10cm'lik bölgeye gece uyumadan bir saat önce yaklaşık en az 15-20 dakka uyguladım (masajla yedirdim.) ve sabahleyin yıkadım. Bu yöntemi tüyler alındıktan 4-5 gece boyunca uyumadan bir saat önce uyguluyor ve sabahleyin ılık suyla yıkıyordum. Ve...1. Seansta tüylerimin % 65 oranında çıkmadığını gördüm. Şaşırdım. 2. seansta tekrar uyguladım ve 1,5 Aydır tüylerim bir daha çıkmadı.
Şimdi de bacaklarıma uygulamaya başladım. İşe yarıyor
Malumunuz vücudun bazı bölgesinde tüy kökleri derin olduğundan dolayı masaj yaparak iyice yedirmeye yani karışımın kıl köklerine yeterince ulaşmayı sağlamamız gerekir..1. seansta biraz acı oluyor ama sorun değil. 2. seansta pek acımıyor.

not: nette bazı sitelerde kullanıcılar çok acı verecek kaygısı ve ön yargısıyla ve bazen de yeterince masaj yapmayarak veya işlemden sonra yıkamak hatasını yaptıkları için sonuç olamıyorlar..Ve sanırım Bu bilginin yayılmasını istemeyen epilasyın bazı işletmecilerinde olduğunu tahmin ediyorum.
Lütfen sizlerde deneyin ama yöntemi iyice uygulayın ve sonuçlarınızı bildirin..

Son durum nedir? Hala devam ediyor musunuz? Bir de şu kremlerden sonra tekrar mı çıktı yoksa tüyler artarak mı çıktı?

kullananlar sizde sonuclari yazsaniz bilgilendirmek icin uzun kullananlarda nassil etki etti merak ediyorum

Ben bir kez denedim. Özel günlerde aldığım için zaten çoğu kez geç çıkıyor, azalma da oluyor.. Konu sahibi bir mesajında kullanmayı bırakınca eskiye döndü diyince bir daha denemedim. Bıraktığı halde aynı seyreklik/incelme devam eden var mı ?

kullananlar sizde sonuclari yazsaniz bilgilendirmek icin uzun kullananlarda nassil etki etti merak ediyorum

yüzünüze limon ve tuz karışımını uyguladınız değil mii????
ben sanırım bu ay dolunay gününü kaçırdım epilasyon için ...
yüzüme ulase adındaki cihazla atış yapılıyo ...yüze uygulamadım ben ancak kol ve bacaklara uyguladım gerçekten daha geç çıkıyo...sürekli tüylerle uğraşıp durmaktansa geç çıksa bile kardır ...üstelik inceliyorda ama biteceğini sanmıyorum...

Bu konuyu kendim açmıştım. İnanın günlerce kendime zarar vermekten başka bir işe yaramadı. Şimdi yüzüm ve ensem için lazer epilasyona gidiyorum. Maddi kaygılardan dolayı lazere gidemiyordum. Şimdi yüzüm ve ensem için gidiyorum ve yakın zamanda karın ve göğüse de lazere başlayacağım.
Dediğim gibi maddi kaygılardan dolayı tüylerden kurtulmayı bu beyhude yöntemlere umut bağlamıştım. Size tavsiyem lazer epilasyona iyi bir yere gidin. fiyatları o kadar yüksek değil. malumunuz herkes artık lazer epilasyon işletiyor.

Bu konuyu kendim açmıştım. İnanın günlerce kendime zarar vermekten başka bir işe yaramadı. Şimdi yüzüm ve ensem için lazer epilasyona gidiyorum. Maddi kaygılardan dolayı lazere gidemiyordum. Şimdi yüzüm ve ensem için gidiyorum ve yakın zamanda karın ve göğüse de lazere başlayacağım.
Dediğim gibi maddi kaygılardan dolayı tüylerden kurtulmayı bu beyhude yöntemlere umut bağlamıştım. Size tavsiyem lazer epilasyona iyi bir yere gidin. fiyatları o kadar yüksek değil. malumunuz herkes artık lazer epilasyon işletiyor.

tatlım çok yanlış yapmışsın lazere başlamakla.. lazere bulaşan yüzünde asla bitirmiyor.. hatta daha da arttığını söyleyenler var. keşke iğneli epilasyona başlasaydın

ben yüzümdeki tüyler icin tam 5 yil lazere gittim, hic bir faydasini görmedim... yüzünüze bosuna kazer yaptirmayin, harcanan paralariniza yazik...

Back