• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

ayy benden baska birilerinde de etkili olduğunu duymak çok sevindirici :KK70:

bende 1,5 aydır limon-tuzu deniyorum 6-7 keredir makineyle aldıktan sonra sürdüm bacaklarımda hiç tüy kalmadı koltuk altımdakilerde %60 bitti yapmısken bıyığımada sürüyüm demiştim bıyıkda ilk seferde bitti :KK70: bikini bölgesini makineyle kökünden almak zor :KK43: bi sefer bi kısmına denedim ve limonu-tuzu sürdüm orda hiç tüy falan çıkmadı ..o bölgede kökten alıp sürdüğünüz zaman daha iyi sonuç alıyosunuz kökleri kalın ve geniş olduğundan dolayı ama işte zor olanda kökünden almak :KK43:ben ağda yapamıyorum makineyle de neredeyse kanatıyo ama işte dediğim gibi tüylerden kurtuldum artık :KK70: çok mutluyum çoook :KK70: koltuk altındakilerde kökünden bitince sıra bikini bölgesine gelicek orayıda gerekirse kuaförde aldırıp limon sürücem ama ki ben başkasına yaptırmaya çok çekiniyorum bakalım hele öne bi koltuk altındakilerde bitsin o zaman mesaj atıp herkese bildiririm zaten :KK70: büyük bi dertten kurtuluyoruz kızlar :KK70: yüzyılın icadını bulmusuz var mı daha ötesi?

AA cok şaşırdım gerçekmi bu ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz biraz acarmısın lütfn..?

Nisanın takriben son haftasında 1. Seansı yapmıştım. 2 hafta bekledim. tüylerin %60 oranında çıkmadığını görünce; Mayısın ortalarından önce 2. seansı tekrar uyguladım. Bir daha Çıkmadı.
Şimdi bacaklarımda uyguluyorum... ama bakaklarda 3 veya 4. seans gerekebilir. Zira tüylerin çok ve tüy köklerin derin olması; yöntemin sonucunu alma süresine etki ediyor.
Ya acaba nasıl yapılıyor o malzeme yani başlık olarak limon ve tuz yazıyor da uygulaması hazırlaması nasıl acaba ?

ben bugun denedım :) makineyle alıp limonu tuza surup bacagıma surdum.peelıng etkısı yapsın dye

Merha
ayy benden baska birilerinde de etkili olduğunu duymak çok sevindirici :KK70:

bende 1,5 aydır limon-tuzu deniyorum 6-7 keredir makineyle aldıktan sonra sürdüm bacaklarımda hiç tüy kalmadı koltuk altımdakilerde %60 bitti yapmısken bıyığımada sürüyüm demiştim bıyıkda ilk seferde bitti :KK70: bikini bölgesini makineyle kökünden almak zor :KK43: bi sefer bi kısmına denedim ve limonu-tuzu sürdüm orda hiç tüy falan çıkmadı ..o bölgede kökten alıp sürdüğünüz zaman daha iyi sonuç alıyosunuz kökleri kalın ve geniş olduğundan dolayı ama işte zor olanda kökünden almak :KK43:ben ağda yapamıyorum makineyle de neredeyse kanatıyo ama işte dediğim gibi tüylerden kurtuldum artık :KK70: çok mutluyum çoook :KK70: koltuk altındakilerde kökünden bitince sıra bikini bölgesine gelicek orayıda gerekirse kuaförde aldırıp limon sürücem ama ki ben başkasına yaptırmaya çok çekiniyorum bakalım hele öne bi koltuk altındakilerde bitsin o zaman mesaj atıp herkese bildiririm zaten :KK70: büyük bi dertten kurtuluyoruz kızlar :KK70: yüzyılın icadını bulmusuz var mı daha ötesi?
Merhaba uygulamayı anlatırmısınız acaba detaylarıyla

Merha

Merhaba uygulamayı anlatırmısınız acaba detaylarıyla
daha önceki mesajlarda da belirttim ben limon tuzdan bi sonuç alamadım bıraktım ilk basta azalıyomus gibi gözüküyo ama sonra bi değişim olmadıgını farkediyosun ama naptıgımı söyliyim gene de bi bardaga galiba bi kasık tuz yarımda limon sıkıp karıstırıp ağda yaptıgın bölgeye sürüyosun hemen aldıktan sonra tüyleri ama dediğim gibi hiç bi işe yaramdı o bende

herkes sormus kimse adamakilli cevap vermemis.
gercekten uzun süre uygulayip faydasini goren varsa yazabilir mi

daha önceki mesajlarda da belirttim ben limon tuzdan bi sonuç alamadım bıraktım ilk basta azalıyomus gibi gözüküyo ama sonra bi değişim olmadıgını farkediyosun ama naptıgımı söyliyim gene de bi bardaga galiba bi kasık tuz yarımda limon sıkıp karıstırıp ağda yaptıgın bölgeye sürüyosun hemen aldıktan sonra tüyleri ama dediğim gibi hiç bi işe yaramdı o bende
Anladim umutsuzdu zaten :)) tesekkurler yinede

Anladim umutsuzdu zaten :)) tesekkurler yinede
Yıllar önce özel bölgeme evde normal ağda yaptım ve çok kısa sonra da denize girdim. 22 senedir o bölgemin büyük kısmında tüy çıkmıyor. Limonu bilmem ama deniz suyu işe yaramıştı. Ve bilmeden, yalnızca tesadüf...

Şimdi çok hayıflanıyorum keşke tüm bölge yapıp girseymişim diye... Çünkü artık temiz deniz kalmadı. Herhalde şimdi yapsam mikrop kaparım:((((

Aklıma geldi bu arada. Bir güzellik kursuna giden biriyle tanışmıştım; o da tuzla ilgili birşeyler söylemişti ama aklımda kalmadı ne yazık ki. Ağdadan sonra kaya tuzu mu başka bir tuz mu sürsek çok işe yarıyormuş.
Kurs da ünlü bir yerdi.

Öğrenirsem mutlaka yazarım..

Ya konuyu okuyorum fakat çok sayfa var şu tarifin içeriğini birtürlü bulamadım aekadaşlar yardımcı olsanız kopyala yapıştır şeklinde.
Bide tüylerle dolunayım ne bğlantısı varmış

Ya konuyu okuyorum fakat çok sayfa var şu tarifin içeriğini birtürlü bulamadım aekadaşlar yardımcı olsanız kopyala yapıştır şeklinde.
Bide tüylerle dolunayım ne bğlantısı varmış
Merhaba burdaki tarif bir limonu sıkıyosun 2 çay kaşıgı tuz ekliyosun ve bu karışımı agda yaptıktan sonra 3 gün süreyle masaj yaparak agda yaptıgın yerlere uyguluyorsun 4 saat bekletip yıkıyosun,(ben genelde jilet kullanırım)
agda yada makina kullandgmda batık sorunum oldugu için,bigun batıklara çözüm amaçlı araştırma yaparken deniz tuzuyla peeling yapmanın kese yapmanınve limonun iyi geldigini idda eden yorumlar okuyorum ve deniyorum,1 -1 bucuk ay önce her jiletten sonra sadece limon suyu sürüyorum jilet yaptgım yerlere,sonra bir farkediyorum ki kıllarım yavaş yavaş uzuyor ve bazı yerlerde hiç cıkmamış bile şaşırıyrm tabi limonun kıllara bu şekilde faydası oldgnu bilmiyrm snra bir araştıyorum ki limon ve tuz karışımı Kılları azaltıyormuş ve gec cıkarıyormuş,yani demem o ki jilet kullanmama ragmen etkisini gördüm sadece limon kullanarak, agda yada makina kullanıp deneyeceğim bundan snra, kesinlikle denemelisiniz sizde, ilk sürdgnzde biraz yakıyor limon fakat dayanılmayacak kdr degil,paylaşmk istedim uygulamak isteyen arkdşlr için

konu sahibi Allah senden razı olsun..ilk defa senin konunda gördüm limon tuz olayını ve hemen uygulamaya başladım..3,5 aydır hiç aksatmadan tüyleri aldıktan sonra yapıyorum bu kürü sonuç mükemmel.. :nazar:
epilasyonun bile başaramadığını yaptı..çoook teşekkürler..
herkes hiç düşünmeden denesin bence..
ağda işleminden sonra direkmi yaptınız yorumu yazalı 4 yıl olmuş ama inşallah buralardasınızdır :) etkilimi bu yöntem gerçekten ya ben başladım temizlikten soınra duşumu aldım uyudum sabah uyguladım işe yarar inşallah ama ne zaman yıkcam ne kadar duracak gün içinde tekrar tekrar sürün demişler yıkayıp mı sürmek lazım yoksa yıkamadanmı uygulamadan fayda görenler net bi açıklama yapsa keşke :(

İstenmeyen tüy/kılların tam bir baş belası olduğu doğru.Gerçekten çok zor bir durum. Bu yöntemi ilk denediğimden bugüne sanırım 2'5 aydan daha fazla oldu Tüylerimde ciddi azamla var. Ben karışımın yeterince ve doğru bir şekilde uygulanırsa tüylerin birkaç seansta biteceğine kendi tercübelerime dayanarak söylüyorum. Ancak birçok kişide genetik ve-veya karışımın yeterince uygulanmamasından dolayı verim alamıyorlar diye tahmin ediyorum. Yani her yöntem herkeste işe yaramıyor olabilir.

Merhabalar bu yöntemi yazalı baya bir zaman olmuş sonuç alabildiniz mi acaba en etkili sonuç şuanda belli olmuştur diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler

Back