- 16 Ağustos 2013
- 384
- 179
- 103
ayy benden baska birilerinde de etkili olduğunu duymak çok sevindirici
bende 1,5 aydır limon-tuzu deniyorum 6-7 keredir makineyle aldıktan sonra sürdüm bacaklarımda hiç tüy kalmadı koltuk altımdakilerde %60 bitti yapmısken bıyığımada sürüyüm demiştim bıyıkda ilk seferde bitti bikini bölgesini makineyle kökünden almak zor bi sefer bi kısmına denedim ve limonu-tuzu sürdüm orda hiç tüy falan çıkmadı ..o bölgede kökten alıp sürdüğünüz zaman daha iyi sonuç alıyosunuz kökleri kalın ve geniş olduğundan dolayı ama işte zor olanda kökünden almak ben ağda yapamıyorum makineyle de neredeyse kanatıyo ama işte dediğim gibi tüylerden kurtuldum artık çok mutluyum çoook koltuk altındakilerde kökünden bitince sıra bikini bölgesine gelicek orayıda gerekirse kuaförde aldırıp limon sürücem ama ki ben başkasına yaptırmaya çok çekiniyorum bakalım hele öne bi koltuk altındakilerde bitsin o zaman mesaj atıp herkese bildiririm zaten büyük bi dertten kurtuluyoruz kızlar yüzyılın icadını bulmusuz var mı daha ötesi?
AA cok şaşırdım gerçekmi bu ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz biraz acarmısın lütfn..?