Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

epilasyonda sonra bir kere göbeğime ve kasıklarıma masaj yaparak sürdüm baya ama fayda olmadı malesef bir hafta sonra göbeğim gene kıllı bir kez daha denicem artık 3 gün boyunca üst üstemi sürüyosunuz

valla bende inanamıyorum bir ay oldu göbeğimi alalı ilk defa uygulamıştım bu kürü ve hala tam çıkmış değil ve çıkanlarda çok seyrek
epilasyona gitmiştim o bile etkili olmamıştı bu kadar..konuyu açandan Allah razı olsun hem param cebimde kaldı hemde daha etkili sonuç aldım..
herkes denemeli bence, haftaya ikinci sefer yapıcam inşallah daha da azalacak :119:

bende göbeğime yaptım gecen ay baya etkili oldu sende denemeye devam et bence belki ikinci seferde sonuç alırsın.
3-4 gün boyunca gece yatmadan önce sürdüm ben..

arkadaşlar 10-15 dakika masaj demişsiniz hiç mi eliniz kolunuz ağrımadı ya? o kadar dakika nasıl masaj yapayım ben.

Mesaj tekrarı......…

Son düzenleme:
Ağustos ayı epilasyon tarihinde ,mutlaka denemek istiyorum.

Ben yaklaşık 2 hafta önce denedim(bikini bölgesi hariç :)) . Abartı bir yanma olmadı. Yalnız sadece 2 gece masaj yapabildim yine çıkmaya başladı tamamı çıkmadan tam bir yorum yapamayacağım ama bugün ya da yarın tekrar uygulayacağım muhtemelen.

Şu anda yanıyorum sanırım :) kollarıma uyguladım bu işlemi bugün ilk defa bakalım bi faydası olacak mı :)

Evde limon kalmadıııı.. :)

ben bir kere denedim kollarımda
ama limonu ikiye ayırıp tuz döküp öyle masaj yaptım tekrar çıkması gerçekten gecikti ve çok az da seyrelme oldu

Merhaba,
Bu konuyu kendim açmıştım bir kaç ay önce. Evet tüylerin azalmasında ve seyrelmesine önemli katkıda bulunan bu yöntemi uyguladım ve yararını da gördüm. Ancak benim tüyler birkaç ay sonra tekrar çıktı. Çünkü vücuduma sık sık cilt yenileme kremleri kullandığımdan dolayı olduğunu tahmin ediyorum.

bilgielndirdiğiniz için teşekkürler..
Yani bi müddet sonra tekrar eski haline mi dönüyor :\

Ben de bu karışımı bacaklarıma uygulamaya başladım ve tüylerim daha geç çıkmaya başladı. Sonucu düşünerek acısına da katlanıyorum! Sadece 10 dk. acıya katlanın ve sakın aynı gün yıkamayın. Yüzünüze de uygulamak istiyorsanız ve sivilce sorununuz varsa sivilcelerinizi de kurutacağını göreceksiniz ama dikkat edin sonuçta limon asidi ve tuz çok sık uygulanırsa cildi tahriş edebilir, bence en uygunu yüze haftada bir uygulamaktır :)

Slm kızlar bir önceki mesajımda ya bugün ya yarın demiştim ama bi türlü yapamamıştım yorgunluktan iyi ki de yapmamışım tam regl döneminin öncesiymiş unutmuşum :s hafta sonu falan tekrar yaparım herhalde. Neyse... Bir fark ettim ki epilasyon yapalı 20 gün olmuş ve göbeğimdeki tüyler tek tük çıkmış bacaklarımda da fark edilir azalma olmuş inşallah kalıcıdır kurtulalım artık şunlardan :)

Yani bırakınca tekrar eskisi gibi çıkıyor öyle mi Ben de binbir hevesle uyguluyordum

Kızlar tüylerimi alıp limon+tuz uygulaması yaptığım bugün 19.gün ve hala hiç tüy yok bakalım ne zaman çıkacaklar...

ben bugun evdeki tıbbi bitkiler rehberini okudum ögle ve aksam yemeklerinden once birer tutam yani 4 5 yaprak nane de yeyin o da tuyleri azaltıyomus bunu da yapıcam bakalım benim tuylerde bayagı cok ozellikle göbişte nefret ediyorum göbişi bi kere aldım yine çıktı
ilk olarak göbişte deniycem bakalım insallah işe yarar

En son yazdığımdan bu yana 1 seans daha uyguladım. Toplamda 2 seans oldu bikini bölgesi. 2 güne kadar tekrar ağda ve limon -tuz seansı yapıcam. Bu yöntemden mi bilemem ama gerçekten yer yer azalmalar var...
Belki o azaldığını sandığım yerler uyku dönemindedir.. Ama ben uygulamaya devam ediyorum.. 3. seansı da yapayım bir ay sonra yazarım tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…