akrepcikkkkkkkkkkkk bunu lazer epilasyondan sonra uygulasak ne olur kiiiiiiiiii hiç lazerden sonra uygulayan oldu mu ya da ????
bende gözle görülür şekilde fark etti. ilk kez burda gördüm ve hemen uygulamaya başladım. hatta yazdımda ben başlıyorum sonuçları yazarım diye. bikini,göbek bacak bölgelerime uyguladım. göbeğimdekiler hala çıkmadı. bacaklarım tektük çıktı bi daha aldım bidaha uyguladım. bikini de aynı şekilde tek tük...denemenizi tavsiye ederim. denemeden bilemezsiniz. öyle aman aman bi acı olmuyorki. canı tez olanlar için bişey diyemem ama...
epilasyonda sonra bir kere göbeğime ve kasıklarıma masaj yaparak sürdüm baya ama fayda olmadı malesef bir hafta sonra göbeğim gene kıllıbir kez daha denicem artık 3 gün boyunca üst üstemi sürüyosunuz
Merhaba,
Bu konuyu kendim açmıştım bir kaç ay önce. Evet tüylerin azalmasında ve seyrelmesine önemli katkıda bulunan bu yöntemi uyguladım ve yararını da gördüm. Ancak benim tüyler birkaç ay sonra tekrar çıktı. Çünkü vücuduma sık sık cilt yenileme kremleri kullandığımdan dolayı olduğunu tahmin ediyorum.
Yani bırakınca tekrar eskisi gibi çıkıyor öyle miMerhaba,
Bu konuyu kendim açmıştım bir kaç ay önce. Evet tüylerin azalmasında ve seyrelmesine önemli katkıda bulunan bu yöntemi uyguladım ve yararını da gördüm. Ancak benim tüyler birkaç ay sonra tekrar çıktı. Çünkü vücuduma sık sık cilt yenileme kremleri kullandığımdan dolayı olduğunu tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?