Sevgili Arkadaşlar, Eminim aramızda da Tüyler(in)den nefret eden Benim gibi Pek Çokları Vardır. Zira ben de tüyler(im)den nefret ediyorum. Tüylerimden kökten kurtulmak için doğrusu şimdiye dek Pek Çok yöntemin hüsranına uğradım. biri hariç..
Geçenlerde Nette Tüylerle İlgili Araştırma Yaparken; Uzun Zamandır Tartışılan ancak pek az kişinin denediği Limon suyu- Tuz yöntemine rastladım. Yanağımdaki tüy oranının fayla olması ile beni rahatsız ediyordu. Yarım çay bardağı taze sıkılmış Limon suyu ile 5 çay kağışı normal tuzu iyice karıştırarak; Cımbızla kökten aldığım tüylerime masaj yaparak yedirdim. Bu yöntem her 10cm'lik bölgeye gece uyumadan bir saat önce yaklaşık en az 15-20 dakka uyguladım (masajla yedirdim.) ve sabahleyin yıkadım. Bu yöntemi tüyler alındıktan 4-5 gece boyunca uyumadan bir saat önce uyguluyor ve sabahleyin ılık suyla yıkıyordum. Ve...1. Seansta tüylerimin % 65 oranında çıkmadığını gördüm. Şaşırdım. 2. seansta tekrar uyguladım ve 1,5 Aydır tüylerim bir daha çıkmadı.
Şimdi de bacaklarıma uygulamaya başladım. İşe yarıyor
Malumunuz vücudun bazı bölgesinde tüy kökleri derin olduğundan dolayı masaj yaparak iyice yedirmeye yani karışımın kıl köklerine yeterince ulaşmayı sağlamamız gerekir..1. seansta biraz acı oluyor ama sorun değil. 2. seansta pek acımıyor.
not: nette bazı sitelerde kullanıcılar çok acı verecek kaygısı ve ön yargısıyla ve bazen de yeterince masaj yapmayarak veya işlemden sonra yıkamak hatasını yaptıkları için sonuç olamıyorlar..Ve sanırım Bu bilginin yayılmasını istemeyen epilasyın bazı işletmecilerinde olduğunu tahmin ediyorum.
Lütfen sizlerde deneyin ama yöntemi iyice uygulayın ve sonuçlarınızı bildirin..
tatlım 4-5 gece sürüyoruz demişsin . bu arada banyo yapsak sorun olmaz değil mi