gecen ay yaptım bunu ben denıyım dedım göbegımde aldım göbegımı sırle bi güzel tuzlu limonu yedıre yedıre sürdüm ertesı gun ne göreyım benım göbekte kocaman kocaman sivilceler cıktı 6-7 tane.gecmedı bı 2 hafta fılan ama cıkan kıllara baktıgımda yarısı yok dıyebılırım cıkmadı cıkanlarda cok ınce 2-3 seansta daha cıkmıcak gıbı hiç ama kılsız kalım derken göbegım sıvılce lekesı olcak nıye sıvılce cıktı ki.
tahmin ettiğim gibidolunay epilasyonuna denk gelmişsin ve/veya küçülen fazda almışsın tüylerinin geç çıkma ve azalma sebebi doğru zamanlama
Sevgili Arkadaşlar, Eminim aramızda da Tüyler(in)den nefret eden Benim gibi Pek Çokları Vardır. Zira ben de tüyler(im)den nefret ediyorum. Tüylerimden kökten kurtulmak için doğrusu şimdiye dek Pek Çok yöntemin hüsranına uğradım. biri hariç..
Geçenlerde Nette Tüylerle İlgili Araştırma Yaparken; Uzun Zamandır Tartışılan ancak pek az kişinin denediği Limon suyu- Tuz yöntemine rastladım. Yanağımdaki tüy oranının fayla olması ile beni rahatsız ediyordu. Yarım çay bardağı taze sıkılmış Limon suyu ile 5 çay kağışı normal tuzu iyice karıştırarak; Cımbızla kökten aldığım tüylerime masaj yaparak yedirdim. Bu yöntem her 10cm'lik bölgeye gece uyumadan bir saat önce yaklaşık en az 15-20 dakka uyguladım (masajla yedirdim.) ve sabahleyin yıkadım. Bu yöntemi tüyler alındıktan 4-5 gece boyunca uyumadan bir saat önce uyguluyor ve sabahleyin ılık suyla yıkıyordum. Ve...1. Seansta tüylerimin % 65 oranında çıkmadığını gördüm. Şaşırdım. 2. seansta tekrar uyguladım ve 1,5 Aydır tüylerim bir daha çıkmadı.
Şimdi de bacaklarıma uygulamaya başladım. İşe yarıyor
Malumunuz vücudun bazı bölgesinde tüy kökleri derin olduğundan dolayı masaj yaparak iyice yedirmeye yani karışımın kıl köklerine yeterince ulaşmayı sağlamamız gerekir..1. seansta biraz acı oluyor ama sorun değil. 2. seansta pek acımıyor.
not: nette bazı sitelerde kullanıcılar çok acı verecek kaygısı ve ön yargısıyla ve bazen de yeterince masaj yapmayarak veya işlemden sonra yıkamak hatasını yaptıkları için sonuç olamıyorlar..Ve sanırım Bu bilginin yayılmasını istemeyen epilasyın bazı işletmecilerinde olduğunu tahmin ediyorum.
Lütfen sizlerde deneyin ama yöntemi iyice uygulayın ve sonuçlarınızı bildirin..
dolunay epilasyonu mu :) belki benim cahiliyetimm ama nasıl bi şey bu :)
ben bu regl olayını anlayamadım reglken neden epilasyon yapmıyorsunuz ben bazen yapıyorum bikini bölgem hariç tabi
link vermek yasak o yüzden konu başlıklarım arasından bulabilirsinbende dolunay epilasyonuna ek olarak limon + tuz ikilisini kullanacağım bakalım
uvv ay perisi neler neler buldum öylee açtıgın konuda :) takip edicem artık eline saglık :)
hep beraer nice tüysüz yıllara İnşallah
evet sir ağda yağı. kesiyor demişsiniz sürmeden mi yapmak lazım yani? *-*
bayanlar adetliyken veya adete 1-2 gün kala hormonlar tavan yapar. o yüzden adet sırasında veya öncesinde ağda önerilmez. yoksa tüyler hızlı ve sertleşerek çıkacaktır
yüzüme denedim mahvolduuummmörselendim, bitkin düştüm, canım yandı türlü acılarla cebelleştim sonuç mu? yine 3 gün içinde çıktılar acıdan kızılderili dansı yaptığımla kaldım
Anladım canım o yağı sürdürtmeden gelip yapayım o zaman :)bana kalırsa sir ağdanın kalıntılarını temiz bir bezle temizleyip öyle limon sürmek gerekiyor çünkü yağı sürdüğüm için önce gözeneklere limontuz işlemedi normalde çok azda olsa yakması gerekmez mi yağsız yere sürdüğümde yakıyordu çünkü karışım
Sevgili Arkadaşlar, Eminim aramızda da Tüyler(in)den nefret eden Benim gibi Pek Çokları Vardır. Zira ben de tüyler(im)den nefret ediyorum. Tüylerimden kökten kurtulmak için doğrusu şimdiye dek Pek Çok yöntemin hüsranına uğradım. biri hariç..
Geçenlerde Nette Tüylerle İlgili Araştırma Yaparken; Uzun Zamandır Tartışılan ancak pek az kişinin denediği Limon suyu- Tuz yöntemine rastladım. Yanağımdaki tüy oranının fayla olması ile beni rahatsız ediyordu. Yarım çay bardağı taze sıkılmış Limon suyu ile 5 çay kağışı normal tuzu iyice karıştırarak; Cımbızla kökten aldığım tüylerime masaj yaparak yedirdim. Bu yöntem her 10cm'lik bölgeye gece uyumadan bir saat önce yaklaşık en az 15-20 dakka uyguladım (masajla yedirdim.) ve sabahleyin yıkadım. Bu yöntemi tüyler alındıktan 4-5 gece boyunca uyumadan bir saat önce uyguluyor ve sabahleyin ılık suyla yıkıyordum. Ve...1. Seansta tüylerimin % 65 oranında çıkmadığını gördüm. Şaşırdım. 2. seansta tekrar uyguladım ve 1,5 Aydır tüylerim bir daha çıkmadı.
Şimdi de bacaklarıma uygulamaya başladım. İşe yarıyor
Malumunuz vücudun bazı bölgesinde tüy kökleri derin olduğundan dolayı masaj yaparak iyice yedirmeye yani karışımın kıl köklerine yeterince ulaşmayı sağlamamız gerekir..1. seansta biraz acı oluyor ama sorun değil. 2. seansta pek acımıyor.
not: nette bazı sitelerde kullanıcılar çok acı verecek kaygısı ve ön yargısıyla ve bazen de yeterince masaj yapmayarak veya işlemden sonra yıkamak hatasını yaptıkları için sonuç olamıyorlar..Ve sanırım Bu bilginin yayılmasını istemeyen epilasyın bazı işletmecilerinde olduğunu tahmin ediyorum.
Lütfen sizlerde deneyin ama yöntemi iyice uygulayın ve sonuçlarınızı bildirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?