Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

Sevgili zyx321, Cilt tahriş durumu için kullanılan bazı kremler var. Bunları mümkünse kullanmamaya çalışın bu süreçte çünkü bu kremler cilt hücrelerini de yenilediğinden kılları tekrar çıkabiliyor veya kıl köklerinin yanması için uygulanan karışımın kıl köklerini etkisiz hale getirmesini engelliyor.
Tahrişin giderilmesi için uzun süre ılık hatta biraz daha sıcak suya maruz bırakın. ( Bunları not olsun diye yazdım.) :)

yok kız yaparmıyım o kadar ugrasmıısım tuzlamısım lımonlamısım kendımı canım yanmıs bı sıvılce cıktı dıye o kremlerden kullanıp kıl köklerını beslermıym hiç yapmadım.yalnız sıvılce yerlerım hala bellıkırmızı kırmızı ınsallah zamanla gecer onlarda.

Kesinlikle katılıyorum bize zor geliyor bazen böyle ugrasmak limondu tuzdu masajdı epilasyona gitmek daha koaly geliyo ama kensimiz biraz ugraşsak daha iyi olcak. Buarada ben de yeni yeni başlamıştım bu karışıma hadi bakalım herkese kolay gelsiin :)

ben bu regl olayını anlayamadım reglken neden epilasyon yapmıyorsunuz ben bazen yapıyorum bikini bölgem hariç tabi

bayanlar adetliyken veya adete 1-2 gün kala hormonlar tavan yapar. o yüzden adet sırasında veya öncesinde ağda önerilmez. yoksa tüyler hızlı ve sertleşerek çıkacaktır

hep beraer nice tüysüz yıllara İnşallah

acaba hormon bozukluğu neticesinde göbekte, göğüste vs..yerlerde tüy çıkıyor ya onlarda da etkili olur mu limon tuz karışımı??
ilk defa şimdi duydum büyük bir heyecanla yorumları okuyorum

evet sir ağda yağı. kesiyor demişsiniz sürmeden mi yapmak lazım yani? *-*

bana kalırsa sir ağdanın kalıntılarını temiz bir bezle temizleyip öyle limon sürmek gerekiyor çünkü yağı sürdüğüm için önce gözeneklere limontuz işlemedi normalde çok azda olsa yakması gerekmez mi yağsız yere sürdüğümde yakıyordu çünkü karışım

Anladım canım o yağı sürdürtmeden gelip yapayım o zaman :)

Sevgili arkadaşlar, Malumunuz kendim kısa süre önce bu konuyu açarak söz konusu karışımın olumlu etkilerinden bahsettim. Aslında bugün yeni bir konu açarak yeni ve çok daha etkili olacağına inandığım bir karışımı sizlerle paylaşmak istedim. Ancak zamanım kısıtlı bugün.Kısa bi süre sonra yeni bir karışımı sizlerle paylaşacağım. Ancak kendim daha denemedim ama içeriğinden bahsettiğimde sizler de yararlı olacağını tahmin edeceksiniz.

ya bu karışımı sir ağda yaptıktan sonra yağ sürüyolar sürdürmeden mi uyguliciz ve ağda yaptıktan sonra ne kadar gün içinde uygulanacak yardımcı olur musunuz ?

tatlım alınır alınmaz mı yoksa akşam mı yapmak iyi bu arada 4 5 gece deilde daha kısa sürede uygulasak sonuç veriyomu ?

kızlar buraya yazalı yaklaşık 3 hafta olmuş sanırım günler nasıl geçti anlamadım. ama benim göbekteki kıllar ve yüzümdeki kıllar hala çıkmadı. bacaklarımda da yer yer yer çıkmalar var. ha bir de bikini bölgeme yapmıştım o da hala çıkmadı. ama bende tek yanan bölge bikini bölgesi oldu söyleyim. çünkü kıllar sert ve bazen kanıyor alınca malum o yüzden yakıyor limon ve tuz. yani ben denedim şuan oldu gibi. tabi bırakmadan tekrar aldıktan sonra sürmeye devam edeceğim.
ciltten cilde değişir tabi ama denemeden bilemezsiniz. benim çook hoşuma gitti bu iş.
yüzümden çok şikayetçiydim. lazer epilasyon yaptırdım. bir süre sonra tekrar çıktı. iğneli epilasyon yaptırdım. suratım delik değişik oldu. acısı da yanıma kar kaldı. ve tekrar çıkmaya başladılar. kesin çözüm değilmiş o da yani. şimdi umudum bu limonlu tuzlu su. umarım iyi gelir.yoksa ben bu tüyler beni bitirecek. bıktım yahuuuuuu...

bu imonlu karışımı sürüpde nasıl yatıosunuz yaaaaw, ben de yapıcm ama heralde uyuyamam, yapış yapış olmuyomu???? :18:

bu benimde aklıma yattı yüzüme deniycem benim yanaklarımda bile fazlası ile vardı çok rahatsız oluyordum umarım onlardan kurtulabilirim

ama birde bende göbeğimde ve göğüs üzerinde çıkan fazla tüyler var bugüne kadar hiç almayı denemedım fakat işe yarayacaksa göbeğimde denemek isterim deneyen varsa bana bir yardımcı olabilir mi etkili oluyor mu diye

birde ben bacaklarımada denemek istiyorum ama bacaklarımı jiletle alıyorum sir ile alsam daha sonra bu uygulamayı denesem sizce olur mu yani ne bileyim çünkü jilet kılları sertleştiriyor bu uygulama sizce işe yarar mı bana bir yardımcı olsanız :122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…