Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

tatlım 4-5 gece sürüyoruz demişsin . bu arada banyo yapsak sorun olmaz değil mi

bu karışımı ağdadan sonra hiçbir şey uygulamadan mı sürelim yoksa öncesinde temizlenmek için ağda yağı sürsek de olur mu? :26:

bende bu uygulamayi iki seferdir yapiyorum bunun yaninda ersag tuy dokucu krem ve dolunayi takip ediyorum temmuz basinda yapmis oldugum epilasyon sonucunda su anda bacaklarimdaki killar gorumeyecek kadar ince ve seyrek.Beyaz tenli olmama ragmen uzaktan hic gorunmuyorlar.Bazi yerlerinde ise hic cikmiyor artik.Cok memnunum herkese tavsiye ederim.

Bikini bölgesinde denedim. Yaklaşık 20 gün oldu.
Tüyleri ağda ile aldıktan sonra limon suyu ve tuzu karşıtırıp elimle masaj yaparak sürdüm.
O kadar çok yandı ki anlatamam... Kızardı hatta yara olacak zannedip yıkıyayım diye düşündüm ki burada
yazılanlar aklıma geldi. Biri yazmıştı "çok yanacak ama yıkamayın" diye. Yıkamadım dayandım. Yarım saat sonra bir daha sürdüm biraz daha az olmakla birlikte yine yandı. ve sonra 3. kez sürüp yattım. Ertesi gün de 1 kez sürüp masaj yapıp yattım. 3. gün yapmadım sanırım onu hatırlamıyorum.
Bugünkü durum: yer yer bebek teni gibi çıkan yerler de seyrek köse sakalı gibi
Regl tarihimi bekliyorum o zamana kadar biraz daha çoğalır daha net anlarım azalmayı
ve peşinden 2. seansımı uygulayacağım.

Koltuk altımı epilatör ile aldığım için haftada bir alıyorum. 1. seansını geçen hafta yapmıştım. Tüyler bir tuhaf çıktı böyle yanık gibi ve azdı...
2.seansı dün akşam uyguladım. Tüy kökleri alınca tümsek tümsek kalırdı kalmadı bebek gibi oldu... Çok umutluyum ama bakalım...

Yine yazacağım..

ayy kızlar bende başladım bakalım dolunay epilasyonuyla bunu deniyorum inş işe yarayacak daha sonra buraya yazarım sonuçları
hadi kılsız tüysüz günlere

ben de bugün başlıyım bari çok heyecanlı :)

inan hiç beceremiyorum ağdayla eldivenle nasıl olur ki yapış yapış dayanıyor mu ki eldiven hem? yırtılmıyomu? bana tam olarak bi tarif etsen şu işi nasıl hallederim?

şimdi gördüm kusura bakma cok olmus sen soralı.paket ıcınde 10 tanesı 1 lıraya satılan doktor eldıvenlerınden alıyosun bır tanesını elıne gecırıyosun kılı tutuyosun asagı dogru cekıyosun 2-3 kılı tut cek tutam seklınde cekınce acır :) 2-3 kıl derken öyle bıtıyo ve acımıyo hiç hemde en az 21 gun bende cıkmıyodu.sonrasında yavasca cıkmaya baslıyo derken bır 10 gunde anca tutulcak konuma gelıyo.yanı 30 gunde bır yapıyosun kı benım kıllar cok cabuk cıkan cinsten :)

gecen ay yaptım bunu ben denıyım dedım göbegımde aldım göbegımı sırle bi güzel tuzlu limonu yedıre yedıre sürdüm ertesı gun ne göreyım benım göbekte kocaman kocaman sivilceler cıktı 6-7 tane.gecmedı bı 2 hafta fılan ama cıkan kıllara baktıgımda yarısı yok dıyebılırım cıkmadı cıkanlarda cok ınce 2-3 seansta daha cıkmıcak gıbı hiç ama kılsız kalım derken göbegım sıvılce lekesı olcak nıye sıvılce cıktı ki.

hassas ciltlerde tahriş sorunu yaşayan var mı ben denemeye korkuyorum. yüzüme maske yaptıgımda bile kızarıklıklar 1 2 saat gitmiyor. malum yaz ayı güneş lekeleri olma riski de fazla. yani bu işi yapınca kızarıklık hasar bırakıyor mu?

Selam..
Bende 2 3 gündür sürüyorum yüzüme. Bakalım bi kaç gün daha sürücem ve ilk seans bitmiş olacaak :)
Yıkadıktan sonra yumuşacık ve bembeyaz yapıyoor yüzü çok sevdim :)
Sonuçları tekrar yazarıım.

Bence denemek istemeyenler hiç düşünmeden başlasınlaar

nüüeeeyyy idrar mı nasıl yani

ben bu regl olayını anlayamadım reglken neden epilasyon yapmıyorsunuz ben bazen yapıyorum bikini bölgem hariç tabi

yüzüme denedim mahvolduuummm örselendim, bitkin düştüm, canım yandı türlü acılarla cebelleştim sonuç mu? yine 3 gün içinde çıktılar acıdan kızılderili dansı yaptığımla kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…