Sevgili Arkadaşlar, Eminim aramızda da Tüyler(in)den nefret eden Benim gibi Pek Çokları Vardır. Zira ben de tüyler(im)den nefret ediyorum. Tüylerimden kökten kurtulmak için doğrusu şimdiye dek Pek Çok yöntemin hüsranına uğradım. biri hariç..
Geçenlerde Nette Tüylerle İlgili Araştırma Yaparken; Uzun Zamandır Tartışılan ancak pek az kişinin denediği Limon suyu- Tuz yöntemine rastladım. Yanağımdaki tüy oranının fayla olması ile beni rahatsız ediyordu. Yarım çay bardağı taze sıkılmış Limon suyu ile 5 çay kağışı normal tuzu iyice karıştırarak; Cımbızla kökten aldığım tüylerime masaj yaparak yedirdim. Bu yöntem her 10cm'lik bölgeye gece uyumadan bir saat önce yaklaşık en az 15-20 dakka uyguladım (masajla yedirdim.) ve sabahleyin yıkadım. Bu yöntemi tüyler alındıktan 4-5 gece boyunca uyumadan bir saat önce uyguluyor ve sabahleyin ılık suyla yıkıyordum. Ve...1. Seansta tüylerimin % 65 oranında çıkmadığını gördüm. Şaşırdım. 2. seansta tekrar uyguladım ve 1,5 Aydır tüylerim bir daha çıkmadı.
Şimdi de bacaklarıma uygulamaya başladım. İşe yarıyor
Malumunuz vücudun bazı bölgesinde tüy kökleri derin olduğundan dolayı masaj yaparak iyice yedirmeye yani karışımın kıl köklerine yeterince ulaşmayı sağlamamız gerekir..1. seansta biraz acı oluyor ama sorun değil. 2. seansta pek acımıyor.
not: nette bazı sitelerde kullanıcılar çok acı verecek kaygısı ve ön yargısıyla ve bazen de yeterince masaj yapmayarak veya işlemden sonra yıkamak hatasını yaptıkları için sonuç olamıyorlar..Ve sanırım Bu bilginin yayılmasını istemeyen epilasyın bazı işletmecilerinde olduğunu tahmin ediyorum.
Lütfen sizlerde deneyin ama yöntemi iyice uygulayın ve sonuçlarınızı bildirin..
Artan karışımı ertesi gün kullanabiliyor muyuz yoksa her seferinde taze mi hazirlamak gerekiyor?
inan hiç beceremiyorum ağdaylaeldivenle nasıl olur ki yapış yapış dayanıyor mu ki eldiven hem? yırtılmıyomu? bana tam olarak bi tarif etsen şu işi nasıl hallederim?
bende deneyeceğim hazır regl bitmişkengeçen aydan kalan kırıklarımı yolacağım
tüylerinizi kökten alın ve kendi idrarınızı sürün uğraşmayın bunlarla :)) bizzat denedim kol altımda hiç kalmadı bikini bölgem nerdeyse tamamen bitmek üzere ve bacaklarımda öyle nasılsa ağda yapıyorsunuz banyoda sürün idrarınızı bekleyin 5 dak yıkanın çıkın sonucu zaten buraya mutlulukla yazarsınız :))
bu karışımı ağdadan sonra hiçbir şey uygulamadan mı sürelim yoksa öncesinde temizlenmek için ağda yağı sürsek de olur mu? :26:
evet canım ayın durumuna göre oldukça önemli. eğer regl olmayacaksanız 29-30 temmuzda epilasyon tarihi var. bendeki karınca yumurtası yağı bitti sayılır. yorumları okudum biraz cesaretlendim açıkçası. en dolunay epilasyonuna uyarak %40 ilerleme katettim 1,5 yılda. limon+tuz ' u uygulayacağım.
evet sir ağda yağı. kesiyor demişsiniz sürmeden mi yapmak lazım yani? *-*ben denedim yağ limonu kesiyor sanırım sir ağda yağından bahsediyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?