Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

Artan karışımı ertesi gün kullanabiliyor muyuz yoksa her seferinde taze mi hazirlamak gerekiyor?

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama ben de işe yarayacağını zannetmiyorum. Bir de siz sonuca ulaşmadan bu uygulamayı mucize olarak paylaşmaya başladınız. Bu tüy işi öyle bir illettir ki, bu illeti - iğneli epilasyondan başka- yok edecek henüz bir şey icat edilemedi. Limon+tuzun bu işi bitirdiğini söyleyebilmek için 6 ay beklemeniz gerekiyor. Kimi arkadaşlar 3 hafta oldu hala kıl yok diye seviniyorlar. Bioder kullananlar ağdadan sonra 3 gün sürerler, bir hafta sonra yorum yazarlar; bioder benim kıllarımı zayıflattı, artık tek tük çıkıyor diye. Ağdanın kılların bazısını kökünden alması, bazısını kırarak alması böyle bir yanılgıya sebep oluyor. Kökünden alınan kıl daha geç çıkıyor haliyle. Lazeri yeni yaptıranlar da bir ay oldu hala tüy yok, tüylerimden kurtuldum diye sevinirler. Bir kıl büyüme gelişimini 6 ayda tamamlıyor. 6 aydan sonra kıl görmüyorsanız, o zaman bu sorun bitmiştir.

kızlarbacaklarımın tamamına ağda yaptırmak istiyorum ama çok acıtır diye korkuyorum ilkinde çok acıdır mı ?

tüylerinizi kökten alın ve kendi idrarınızı sürün uğraşmayın bunlarla :)) bizzat denedim kol altımda hiç kalmadı bikini bölgem nerdeyse tamamen bitmek üzere ve bacaklarımda öyle nasılsa ağda yapıyorsunuz banyoda sürün idrarınızı bekleyin 5 dak yıkanın çıkın sonucu zaten buraya mutlulukla yazarsınız :))

İstenmeyen tüy/kılların tam bir baş belası olduğu doğru.Gerçekten çok zor bir durum. Bu yöntemi ilk denediğimden bugüne sanırım 2'5 aydan daha fazla oldu Tüylerimde ciddi azamla var. Ben karışımın yeterince ve doğru bir şekilde uygulanırsa tüylerin birkaç seansta biteceğine kendi tercübelerime dayanarak söylüyorum. Ancak birçok kişide genetik ve-veya karışımın yeterince uygulanmamasından dolayı verim alamıyorlar diye tahmin ediyorum. Yani her yöntem herkeste işe yaramıyor olabilir.

Yani 5, 6 seans yaptınız, baktınız ki hiçbir şey yok. 6 ay beklediniz hala yok. O zaman bitmiştir bu iş. Siz daha 2.5' ay önce başlamışsınız. Bu süre de bir seansa, bilemediniz 2 seansa tekabül eder. Bir kıl/tüy altı ayda gelişimini tamamlıyor. Altı ay bekleyin bakalım hiçbir şey yapmadan. O zaman anlaşılır etkili olup olmadığı.

Tüyler şimdiye dek gördüğüm kadarıyla ( tüylerim dahil) 2 haftada artık cımbızla alınacak kadar uzuyorlar ancak siz 6 ay demişsiniz. Bu doğru değil. Bu, gerçekten ancak istisnai durumlarla mümkün.
Tüyler alındıktan 2 hafta sonra; tüylerin ucu çıkıyor. 2'5 aydır bu yöntemi uyguluyorum. toplam 3 seans uyguladım ve ciddi azalma var.
Kaygılarınızı inanın anlıyorum. Dün akşam her iki ayağımın tüylerini aldım ve sadece bir ayağıma karışımı ilk defa uyguladım. Bu karışımı uyguladığım yeni bölgeden de olumlu verim alırsam bu iş bitmiştir. toplam iki seans yapacam ve tüyler biterse buraya tekrar yazacam.

ben limon sirke kaya tuzunu uyguluyorum ağdadan sonra 3 gün boyunca...

geçen ay hem az çıktı hemde kökü cılızdı çok az acıdı..bakalım bu ay sonu nasıl olacak

İnşallah bitirirsiniz. Takip edeceğim sizi.

kızlar okuduklarıma inanamadım.bukadar etkili yani bu yöntem lazer gibi :13: ben tüylerimi alalı 4 gün oldu şimdi uygulasam olurmu acaba ? birde bu yöntem kalıcımı yani dökülenler çıkmıyor mu tekrar veya daha ince çıksalarda uyguladıkça bitecek mi??

valla süpermiş kızlar.. ben de deneyeceğim hemen. fakat sormak istediğim dolunay falan bişey demişsiniz ya tarih önemli değil demi?yani tüylerimi alıp hemen başlayabilirim..

evet canım ayın durumuna göre oldukça önemli. eğer regl olmayacaksanız 29-30 temmuzda epilasyon tarihi var. bendeki karınca yumurtası yağı bitti sayılır. yorumları okudum biraz cesaretlendim açıkçası. en dolunay epilasyonuna uyarak %40 ilerleme katettim 1,5 yılda. limon+tuz ' u uygulayacağım.

Merhaba arkadaşlar forumu hep sessizce takip etmeyi tercih ediyordum.Ama burada okuduklarımdan çok fayda görünce ben de tecrübelerimi paylaşmak istedim. Sir ağdadan sonra limon-tuz karışımını burada gördüm ve hemen uyguladım geçen ay.Aydan aya ağda yaptığım için dün yine ağdamı hazırladım ve farkına vardım ki artık o kadar tüyüm yok kısmi yerlerde çıkmış bacaklarımın bazı taraflarında hiç çıkmamış bile yine uygulamaya devam ediyorum.ağdadan hemen sonra kızartıyor ama biraz masaj yapınca farkı göreceksiniz bütün kızarıklık geçiyor ferahlık hissi geliyor..okuyarak zaman kaybetmeyin artık deneyin bence. Mardinden Seda selam ve dua ile

Karınca yumurtası yağını ben de denemiştim bi ara aslında ilk kullanımda faydasını gördüm ama sonradan işe yaramadı bıraktım hürrem de öyle son umudum bu karışıım :)

Bu hafta sonu deneyecektim güya ama cumartesi regl oldum çarşamba yapabileceğim en erken yine kaçırdım ama 1 günden bir şey olmaz herhalde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…