Aldırdım ne artırdı ne azalttı sadece daha geç çıkmasını sağladı kesin çözümü olan bir şey yapmak istiyorum artık
Ben sürdüm bakalım daha dün aldırmıştım zaten bugün başladım sonuç alırız inşallahsuan çok rahatladım ben sir ağdayla aldırınca çıkmayan yerlerde de çıkmasından korkuyorumda o yüzden kararsızdım hemen aldırıp bunu uygulucam
Ben sürdüm bakalım daha dün aldırmıştım zaten bugün başladım sonuç alırız inşallah
bende sizin gibi aynı dertten müzdaribim çenemde tüyler vardı cımbızla çeke çeke kalınlaştırdım geçen yıl arkadaşım kuaför çenene sir ağda yapalım kıl köklerin zayıflar hemde geç çıkar dedi ama keşke yaptırmasaydım yüzümde alerji yaptı sivilcelerimden kurtulmuştum ama sir ağda yaptırdıktan sonra yapılan yerlerde öyle sivilceler çıktıki görmeniz lazım bide nasıl kaşındılar ister istemez kaşıdım durdum izleri kaldı geçmiyor birde benim gibi akıllanmaz 2 kez yaptırdı ikisindede aynısı oldu sonuç halen kıllar kalın ve koyu renk vede hemen çıkıyor benden size tavsiye yaptırırken çok dikkat edin kıllardan kurtulacam derken yüzünüzde lekeler olmasın
ben de okur okumaz aynısını düşündüm. daha önce duymuştum hatta bir defa denemiştim ama işe yarayıp yaramadığını dahi hatırlamıyorum. çok hassas olmayan bir bölgede, mesela bacakta deneyeceğimbu kadar basitse niye lazere gidiyoruz diye düşünmedim değil. ama deneyeceğim yine de küçük bir bölgede. cildim hassas olduğu için küçük bir alanda işe yararlılığını test etmek istiyorum.
ben de okur okumaz aynısını düşündüm. daha önce duymuştum hatta bir defa denemiştim ama işe yarayıp yaramadığını dahi hatırlamıyorum. çok hassas olmayan bir bölgede, mesela bacakta deneyeceğim
belki de gerçekten böyle bir şey var ama herkeste işe yaramıyordur
evet bence de zarar göreceğimiz şeyler değil, deneyelim ve işe yarayıp yaramadığını yazalımevet ben de bacağımda küçük bir bölgede deneyerek başlayayım dedim bakalım işe yarayacak mı bende. gerçi benim tüylerin de maşallahı var hem çoklar hem de kalınlar :/ bu nedenle çok fazla seans uygulaması yapmam gerekebilir, dediğin gibi belki herkeste işe de yaramayabilir.
neticede tuz ve limon yahu doğal şeyler en azından denemekte fayda var.
Mrb.lar.Ağda ya da iple aldıktan sonra ciltte sivilceler çıkıyor ya.Siz de bahsetmişsiniz.Ben bişey farkettim.Ağda yapılan bölgenin temiz olması gerekiyor.Ya da ağda yapıldıktan sonra terlememek gerekiyor.Çünkü ağdayla ya da diğer kökleme yöntemlerinde kıl kökleri açılıyor.Ciltteki kalan toz, ter, vs kıl köklerine doluşunca sivilce oluşuyor.Bende öyle oluyor genelde.Bi de ağda genelde incelten yöntem.Fakat bazı kuaförler kılları yönüne göre almıyor malesef.Tersinden önünden çekiyor kılları.O zaman da kıllar kırılıyor.bende sizin gibi aynı dertten müzdaribim çenemde tüyler vardı cımbızla çeke çeke kalınlaştırdım geçen yıl arkadaşım kuaför çenene sir ağda yapalım kıl köklerin zayıflar hemde geç çıkar dedi ama keşke yaptırmasaydım yüzümde alerji yaptı sivilcelerimden kurtulmuştum ama sir ağda yaptırdıktan sonra yapılan yerlerde öyle sivilceler çıktıki görmeniz lazım bide nasıl kaşındılar ister istemez kaşıdım durdum izleri kaldı geçmiyor birde benim gibi akıllanmaz 2 kez yaptırdı ikisindede aynısı oldu sonuç halen kıllar kalın ve koyu renk vede hemen çıkıyor benden size tavsiye yaptırırken çok dikkat edin kıllardan kurtulacam derken yüzünüzde lekeler olmasın
valla süpermiş kızlar.. ben de deneyeceğim hemen. fakat sormak istediğim dolunay falan bişey demişsiniz ya tarih önemli değil demi?yani tüylerimi alıp hemen başlayabilirim..
Merhaba. Arkadaşlar yeni öğrendiğim ve kendimde de uyguladığım yöntemi sizinle paylaşmak istedim.hiç lafı uzatmadan anlatayım.yöntem yeşil ceviz.ağda yaptıktan sonra içi beyaz olan yeşil cevizi kırıyoruz ve sürüyoruz,sıkıp suyunu bile sürüyoruz.kabuğumu, içimi, yoksa suyumu etkili bilmiyorum ama en azında inanılmaz derecede azalttğına inandım.umarım sizlerde faydalanırsınız
limon tuz bende işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?