kızlar buraya yazalı yaklaşık 3 hafta olmuş sanırım günler nasıl geçti anlamadım. ama benim göbekteki kıllar ve yüzümdeki kıllar hala çıkmadı. bacaklarımda da yer yer yer çıkmalar var. ha bir de bikini bölgeme yapmıştım o da hala çıkmadı. ama bende tek yanan bölge bikini bölgesi oldu söyleyim. çünkü kıllar sert ve bazen kanıyor alınca malum o yüzden yakıyor limon ve tuz. yani ben denedim şuan oldu gibi. tabi bırakmadan tekrar aldıktan sonra sürmeye devam edeceğim.
ciltten cilde değişir tabi ama denemeden bilemezsiniz. benim çook hoşuma gitti bu iş.
yüzümden çok şikayetçiydim. lazer epilasyon yaptırdım. bir süre sonra tekrar çıktı. iğneli epilasyon yaptırdım. suratım delik değişik oldu. acısı da yanıma kar kaldı. ve tekrar çıkmaya başladılar. kesin çözüm değilmiş o da yani. şimdi umudum bu limonlu tuzlu su. umarım iyi gelir.yoksa ben bu tüyler beni bitirecek. bıktım yahuuuuuu...
güzel fikirmiş ,çözüme ulaşılıyorsa bunun için acı çekmeye değer diye düşünüyorum .
lütfen cvp verin herkes de böyle bir şey olmuş mu? Ben ciddi ciddi denemeyi düşünüyordum yine korktum
genitli eldivenle almayı denesene 2-3 kıl derken hem kolayca kökunden acısız alabılıyosun hemde agdadan daha gec cıkartıyo.
genitli eldiven nedemek ablaçığım ya. ben ağda yapıyorum ve çok uzun sürüyor. bunu da denemek isterim
Canım valla ben yapıyorum açık tenliyim sarışınım cildim de hassas bikini bölgesine de uyguladın altlara denemedim ama birşey diyemem .bacaklarımda azallttı .ağdadan sonra limonu sürüyorum tuzuda üstüne masaj yapıyorum çok yanıyor tabi ama biraz geçtikten sonra kızarıklığı alıyor sanki sen önce bacağına dene.lütfen cvp verin herkes de böyle bir şey olmuş mu? Ben ciddi ciddi denemeyi düşünüyordum yine korktum
Kızlaar yardımci olacak kimse yokmu :-(
bu formülü yüzünde kullanıp olumlu sonuç alan var mı acaba? malum cilt biraz daha hassas. bir sıkıntı oluyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?