• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

kızlar buraya yazalı yaklaşık 3 hafta olmuş sanırım günler nasıl geçti anlamadım. ama benim göbekteki kıllar ve yüzümdeki kıllar hala çıkmadı. bacaklarımda da yer yer yer çıkmalar var. ha bir de bikini bölgeme yapmıştım o da hala çıkmadı. ama bende tek yanan bölge bikini bölgesi oldu söyleyim. çünkü kıllar sert ve bazen kanıyor alınca malum o yüzden yakıyor limon ve tuz. yani ben denedim şuan oldu gibi. tabi bırakmadan tekrar aldıktan sonra sürmeye devam edeceğim.
ciltten cilde değişir tabi ama denemeden bilemezsiniz. benim çook hoşuma gitti bu iş.
yüzümden çok şikayetçiydim. lazer epilasyon yaptırdım. bir süre sonra tekrar çıktı. iğneli epilasyon yaptırdım. suratım delik değişik oldu. acısı da yanıma kar kaldı. ve tekrar çıkmaya başladılar. kesin çözüm değilmiş o da yani. şimdi umudum bu limonlu tuzlu su. umarım iyi gelir.yoksa ben bu tüyler beni bitirecek. bıktım yahuuuuuu...:47:

canım son durum nedir

Ben Bioder Epiten Vücut için ağda bantlarını kullanıyorum. hem diğerlerine nazaran daha az acımasını sağlıyor. Arrıca sürekli kullanımda tüylerin köklerini etkisiz hale getirerek tüylerin azalmasını da sağlıyor.

Bi hafta önce koltuk altı tüylerimin çıkmadığını yok denecek kadar azaldığını farkettim.. tabi şok geçirdim çünkü herhangi bişey yapmadım bunun olması için.. internete yazınca limon tuz tarfini okuyunca dank etti ben iki aydır düzenli olarak limonlu su içiyorum idrar yolu enfeksiyonu için.. oda terimin kokusunu değiştirmişti rahatsız oluyordum ama zamanla azaldı.. sanırım o limonu terle atmaya çalışırken bu tarifi kendiliğinden uygulamış oldu vucudum.. şimdillik böyle olabileceğini düşündüm.. doktorada gidicem bakalım neymiş arkadaşlar..

yaa benım soruma cevp verır mısınız ? Bacağıma ağda yaptıktan sonra yıkayıp,bu formulü öyle uygulasam olur mu acaba ??

annem kaş bıyık aldıktan sonra tuzlu su sürer. annem kimden öğrenmiş bilmiyorum ama ben de sürüyorum biz daha çok yanmasın sivilce çıkmasın diye yapıyorduk. zaten çok bıyık yok kendim iple alıyorum sonra tuzlu su yapıyorum. bidaha limonda süreyim bari

güzel fikirmiş ,çözüme ulaşılıyorsa bunun için acı çekmeye değer diye düşünüyorum .

Kızlar ben yüzümde denemek istiyorum acaba tuyleri almadan limon tuz karısımını sürsek etkili olur mu ? Gerçi uzun bi süre deneyemem ameliyatlı olduğum için tuz ödemlerimi arttırabilir çünki:26:

lütfen cvp verin herkes de böyle bir şey olmuş mu? Ben ciddi ciddi denemeyi düşünüyordum yine korktum :( :43:

Bende henüz denemedim ama en kısa sürede denemeyi planlıyorum . Ayna7 nin bahsettiği konuyla ilgili olarakta sunu söyleyebilirim benim normaldede kollarımı kaldığım zaman kızarıklıklar ve kuçuk kuçuk sivilcelenmeler oluyor limonlu tuzla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Bence en mantıklısı limonlu tuz karsımını tuylerimizi aldıktan hemen sonra değlde bir gün sonrasında hazırlayıp sürmek böylece tuyleri alırken oluşan tahrişlerden dolayı yanma olmaz :21: Asıl onemli olan bu yöntem kalıcı çözümmü kullandığımız dönemlerde az çıkıp sonradan artıyor mu tüyler ? Çünki ben göbek ve belinmedki ince tüyler içinde kullanmak istiyorum uzun vadede tecrübe deden arkadaşlar cevaplayabilir mi lütfen

genitli eldiven nedemek ablaçığım ya. ben ağda yapıyorum ve çok uzun sürüyor. bunu da denemek isterim

genit değil yanlış yazmışım genital demek istedim özel bölge cinsel bölge yani :) eldivende bildiğimiz doktor eldiveni onunla iç kısmı yapıyorum ben çokta memnunum.gec cıkıyo 20 gün sonra çıkmaya başlıyo ve acımıyo.tavsiye ederim.lazerede gitmiştim ama hiçbir faydasını görmedim bunu yapıyorum şuan.

lütfen cvp verin herkes de böyle bir şey olmuş mu? Ben ciddi ciddi denemeyi düşünüyordum yine korktum :( :43:
Canım valla ben yapıyorum açık tenliyim sarışınım cildim de hassas bikini bölgesine de uyguladın altlara denemedim ama birşey diyemem .bacaklarımda azallttı .ağdadan sonra limonu sürüyorum tuzuda üstüne masaj yapıyorum çok yanıyor tabi ama biraz geçtikten sonra kızarıklığı alıyor sanki sen önce bacağına dene.

Kızlar benimde yüzümdeki tüylerle başım dertte. Önceden tüy sarartici kullanıyodum ama hem daha siyah hemde daha uzun oldu tüylerim.:( Şimdi limon tuz karışımini okudum ve hemen denemek istiyorum ama yüzümdeki tüyleri hic aldırmamıştim. İlk önce sirle mi aldırmaliyim yoksa iple mi karar veremedim sizce hangisi daha iyi olur yardımcı olurmusunuz lütfen. Bu arada yeni katıldım aranıza cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim:)

bu formülü yüzünde kullanıp olumlu sonuç alan var mı acaba? malum cilt biraz daha hassas. bir sıkıntı oluyor mu.

bu formülü yüzünde kullanıp olumlu sonuç alan var mı acaba? malum cilt biraz daha hassas. bir sıkıntı oluyor mu.

yüzüme denemedim ama limon tuz yaparken başka birşey keşfettim.ne kadar sğalıklı bilmiyorum ama ağda yaptıktan sonra farkettim ki limonum kalmamış ben de boşa gitmesin diye kaynar suda limontuzu eriittim tuzla karıştırıp bacağıma sürdüm felaket yakıyo ve kaşındırıyor ama etkisini gördüm hani dayanıp silmediğim bölgelerde 1 aydır çıkanların yanında çok seyrek sanki bazı yerlerde yok gibi.bi deneyin işe yararsa bişi keşfetmiş olcam :21:

Son düzenleme:
Ben ayaklarıma ağda yaptıktan sonra 1 saat bekleyip banyo yaptım ve sadece bir kere yaptım kıllarım daha gür çıktı neden ters tepki yaptı anlamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kzlar bende bunu yeni duydum hemen denemek istedim ama tuyleri aldiktan sonra yapnca cok yaniyo ya dayanamadm yikadim hemen ustelik cildimde hassas :( būyūk bir hevesle baslamistm ama yapamycam galiba sizde hic yanma falan olmuuormu valla dayaniyosanizda bravo

Back