denemek lazım :) bende koltuk altımda ağdadan dolayı leke var bunuda geçirirmi sizce bu limon tuz kızlar?
yüzüme denemedim ama limon tuz yaparken başka birşey keşfettim.ne kadar sğalıklı bilmiyorum ama ağda yaptıktan sonra farkettim ki limonum kalmamış ben de boşa gitmesin diye kaynar suda limontuzu eriittim tuzla karıştırıp bacağıma sürdüm felaket yakıyo ve kaşındırıyor ama etkisini gördüm hani dayanıp silmediğim bölgelerde 1 aydır çıkanların yanında çok seyrek sanki bazı yerlerde yok gibi.bi deneyin işe yararsa bişi keşfetmiş olcam
ayy benden birilerinde de etkili olduğunu duymak çok sevindirici
bende 1,5 aydır limon-tuzu deniyorum 6-7 keredir makineyle aldıktan sonra sürdüm bacaklarımda hiç tüy kalmadı koltuk altımdakilerde %60 bitti yapmısken bıyığımada sürüyüm demiştim bıyıkda ilk seferde bittibikini bölgesini makineyle kökünden almak zor bi sefer bi kısmına denedim ve limonu-tuzu sürdüm orda hiç tüy falan çıkmadı ..o bölgede kökten alıp sürdüğünüz zaman daha iyi sonuç alıyosunuz kökleri kalın ve geniş olduğundan dolayı ama işte zor olanda kökünden almak ben ağda yapamıyorum makineyle de neredeyse kanatıyo ama işte dediğim gibi tüylerden kurtuldum artık çok mutluyum çoook koltuk altındakilerde kökünden bitince sıra bikini bölgesine gelicek orayıda gerekirse kuaförde aldırıp limon sürücem ama ki ben başkasına yaptırmaya çok çekiniyorum bakalım hele öne bi koltuk altındakilerde bitsin o zaman mesaj atıp herkese bildiririm zaten büyük bi dertten kurtuluyoruz kızlar yüzyılın icadını bulmusuz var mı daha ötesi?
Nasıl yani canım tamamen mi kurtuldun tüylerinden sadece bir kere limon-tuz sürmeyle? Bende birkaç kez denedim daha geç çıkıyor daha inceliyor ama bitme gibi bişey olmadı senin kaç aydır çıkmıyor tüylerin?ayy benden baska birilerinde de etkili olduğunu duymak çok sevindirici
bende 1,5 aydır limon-tuzu deniyorum 6-7 keredir makineyle aldıktan sonra sürdüm bacaklarımda hiç tüy kalmadı koltuk altımdakilerde %60 bitti yapmısken bıyığımada sürüyüm demiştim bıyıkda ilk seferde bittibikini bölgesini makineyle kökünden almak zor bi sefer bi kısmına denedim ve limonu-tuzu sürdüm orda hiç tüy falan çıkmadı ..o bölgede kökten alıp sürdüğünüz zaman daha iyi sonuç alıyosunuz kökleri kalın ve geniş olduğundan dolayı ama işte zor olanda kökünden almak ben ağda yapamıyorum makineyle de neredeyse kanatıyo ama işte dediğim gibi tüylerden kurtuldum artık çok mutluyum çoook koltuk altındakilerde kökünden bitince sıra bikini bölgesine gelicek orayıda gerekirse kuaförde aldırıp limon sürücem ama ki ben başkasına yaptırmaya çok çekiniyorum bakalım hele öne bi koltuk altındakilerde bitsin o zaman mesaj atıp herkese bildiririm zaten büyük bi dertten kurtuluyoruz kızlar yüzyılın icadını bulmusuz var mı daha ötesi?
Nasıl yani canım tamamen mi kurtuldun tüylerinden sadece bir kere limon-tuz sürmeyle? Bende birkaç kez denedim daha geç çıkıyor daha inceliyor ama bitme gibi bişey olmadı senin kaç aydır çıkmıyor tüylerin?
Bu limon tuz meselesi nedir nasil yapiliyo etkisi varmi deneyen biri bana anlatabilirmi acil kizlar :-@
Ya arkadaşlar biri tam açıklayabilir mi nasıl yapıldığını lütfeennnNasıl yani canım tamamen mi kurtuldun tüylerinden sadece bir kere limon-tuz sürmeyle? Bende birkaç kez denedim daha geç çıkıyor daha inceliyor ama bitme gibi bişey olmadı senin kaç aydır çıkmıyor tüylerin?
Denedin mi işe yaradi miikızlar ben başladım dün akşam. göbeğimdeki kılları aldım. kalın kaya tuzu ve limonla masaj yaparak 10 15 dk yedirdim. hemen belli olmaz tabi. malum yaz geldi. göbek kıllarım bu aralar koyu bir renk almaya başladı işin ilginci aldıktan sonra da batık oluşuyor sivilce sivilce çirkin duruyor. o yüzden önce onda denemek istedim. burdan sizleri de bilgilendiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?