Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

Denemeyi cok istiyorum fakat cok yakiyo nasil dayaniyorsun.

Birsey sorucam birde agda yaptktan hemen snra degilde bikac saat veya 1 gün sonra yapsak olurmu acaba yanmasina dayanamiyorum cünkü.s

Ben denedim hic faydasi yok. Ayagimi acittigimla kaldim. Azalmasini gectim ayni surede ckti yine.keske ise yarasaydi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yaklasik bir aydir kullaniyorum ki benim killar sakal gibi oldular artik ise yaradi bende bazi yerlerde cikmiyor simdi cikanlarda eskisi kadar kalin degil inceldi ve cok cabuk geliyor cimbiza adetim yakin simdi bakalim nolcak adet zamani daha cabuk uzuyorla inşaallah ise yararda kurtulurum gelismeleri gene yazarim tuysuz gunler

Dugunume 4 ay var ve kıl sorununu nasıl halletcem bilmiyorum kere okudum ve ben bu dolunay epilasyonunu anlayamiyorum.birisi daha anlaşılır bi şekilde anlatabilir mi kızlar. Nuflen nuflenn çok acil bu arada ikizler burcuyum ben burç etkisi varmı acaba?
Bide bu limon tuz olayı nedir aceba?

Bu limon tuz meselesi nedir nasil yapiliyo etkisi varmi deneyen biri bana anlatabilirmi acil kizlar :-@

Nasıl yani canım tamamen mi kurtuldun tüylerinden sadece bir kere limon-tuz sürmeyle? Bende birkaç kez denedim daha geç çıkıyor daha inceliyor ama bitme gibi bişey olmadı senin kaç aydır çıkmıyor tüylerin?

ben bununla bi sonuca varamadım sürekli uygulayınca evet seyrelme oldu ama sonra eski haline döndü ...

Bu limon tuz meselesi nedir nasil yapiliyo etkisi varmi deneyen biri bana anlatabilirmi acil kizlar :-@

bu limon tuz olayı sürekli uygulayınca bi ara seyreltti evet ama sonra tekrar eski haline döndü .. anneannem var yaşı hayli ileri onda tüyler zaten dökülüyodu onada yapmıştım onda çıkmadı bida koltuk altında ama o yaşlı oldugundan olsa gerek bende öyle bi etkisi olmadı .. arkadaslarımda deniyodu onlarda aynı şekilde olumlu bi sonuç alamadılar..

Ya arkadaşlar biri tam açıklayabilir mi nasıl yapıldığını lütfeennn

bu limon tuz nasil yapılıyor ayrıntıları ile açıklama yapabilir misiniz çünkü tam anlamadım

Ben kollarıma yapmak istiyorum ama sır yaptıktan sonra çok hassas kızarık oluyor bir de bunu sürünce tahriş olur diye korkuyorum.yüzüme sır yaptırdım 1 buçuk sene oldu hala sivilceli

Denedin mi işe yaradi mii

Once makina yada sir agda ile tuyleri aldiktan sonra taze skilmis 1 bardak limon suyuna tuz ekleyip bunu masaj yaparak tuyleri aldigimiz yerlere masaj ile suruyoruz 1 gece bekliyoruz sonra banyo yapiyoruz dogru mu anlamisim ona gore uygulayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…