Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

Sonuç ne şimdi ????? Limon suyu + tuz azaltıyor mu azaltmıyor mu???

Sonuç ne şimdi ????? Limon suyu + tuz azaltıyor mu azaltmıyor mu???

bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum bizde bu şans varken kesin azaltmıyordur ben yüzüme uyguluyorum sadece herzamankinden geç çıkıyor şimdilik biteceni hiç sanmıyorum

yarın bende denemeye baslıyorum cenemdeki kıllar icin.insallaaahh kökünden hallolur

illa dolunay epi gününde olması şartmı?

Kac gun uygulanacak bir gun mu? Bir arkadasa sordum uc gun demisti

3 gün diye biliyorum fazlasıda cilt rengini açar zarar olmaz.
Ben sadece 1 gün sürdüm devam etme şansım olmadı evde limon kalmamıştı
Birdahakine unutmayıp 3 güne tamamlarım artık.

3 gün diye biliyorum fazlasıda cilt rengini açar zarar olmaz.
Ben sadece 1 gün sürdüm devam etme şansım olmadı evde limon kalmamıştı
Birdahakine unutmayıp 3 güne tamamlarım artık.

Bende aynı sekilde bır gun ama benim ki limon bolluğundan

ben ilk defa alcamda tüylerim ince ama esmer olduğum için siyahlar yani uzaktan pek belli olmasada yakın arkadaşlarım almalısın felan demişti.ben de alsam bu yöntemle acaba yok olur mu.bi de tüyleri alma işlemini cımbızla mı yoksa ağda felan mı kullanmalıyım bi fikir verirseniz sevinirim :)

Merhaba bu dolunay epilasyonu nedir bilgi verebilirmisiniz..

DOLUNAY NEDİR ?

Eskiden insanlar nerde ve nasıl yaşarlarsa yaşasınlar devamlı Ay ile kendi yaşamları, hayvanlar ve bitkiler arasında olan periyodik dönüşüm benzerliğini izlemişler ve bu doğrultuda kendilerince bazı felsefi yaklaşımlarda bulunmuşlardır. Günümüzün dakik saatleri gibi, kendi zaman ölçüleri olarak ay devinimini kullanmışlar ve geliştirmişlerdir.

Dünya’dan 384 bin 401 kilometre uzaktaki Ay, pek çok şeyi, insanları, okyanusları, bitkileri ve hayvanları etkiliyor kızlar.

Yeniay'dan dolunaya kadar ayın ışığının gitgide büyümekte olduğunu görürüz. Ay'ın ışığıyla orantılı olarak, bitkiler ve hayvanlar başta olmak üzere hemen her canlıda ki nem, besin değeri ve lezzet artar. Bu dönemde tüketeceğimiz bitkiler, meyveler ve şifalı otlar ayın ışığı ne kadar fazla ise o kadar etkileyici ve besleyicidirler. Fakat ameliyatlarda, uzun süre saklanması gereken gıdaların yapımında (konserve,turşu vb.) bu zaman dilimi tercih edilmez.

Dolunaydan yeni aya kadar olan süreçte ayın ışığının giderek azaldığını görürüz. Uzun süre saklanması gereken gıdaların yapımı için bu süreç tercih edilir. Örneğin kurutmak üzere toplanan kayısılarda ve biberlerde, küf ve mantarlar daha etkisiz olacaktır..

Örneğin eskiden bilge kadınlar epilasyonlarını dolunaya denk getirirlerse daha çok verim alacaklarını bilirlerdi. Anadolu'da yaşlı kadınlar "Ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin" derler. Çünkü dolunayda yaralar kolay iyileşmez. Örneğin eskiden doktorlar çok acil bir durum yoksa dolunay zamanı ameliyat yapmazlardı. Ve kıl kökü dolunayda aldığı zararı daha zor tamir edecektir.

Tam aksine ayın ışığının azaldığı faz ayrıca bağımlılıktan kurtulmak (sigara,alkol,uyuşturcu vs.) ve diyete başlamak için önerilir. Yani şöyle diyeyim. Vücudumuzu aya benzeteceğiz !!!

dolunay epilasyonu konusunu bu formdan bulabilirsiniz, başka konuya link vermek yasak olduğu için direk link veremiyorum. adıma tıklayıp açığım konu başlıkları arasından dolunay epilasyonun bulabilirsin

tüylrimi dolunay epilasyon gunu oldugundan pazartesi akşamı aldıydım. acaba şimdi uygulasam yıne de farkedermı? yanı ılle yenı alınmısmı olmalı??

konu sahibi Allah senden razı olsun..ilk defa senin konunda gördüm limon tuz olayını ve hemen uygulamaya başladım..3,5 aydır hiç aksatmadan tüyleri aldıktan sonra yapıyorum bu kürü sonuç mükemmel..
epilasyonun bile başaramadığını yaptı..çoook teşekkürler..
herkes hiç düşünmeden denesin bence..

tüylrimi dolunay epilasyon gunu oldugundan pazartesi akşamı aldıydım. acaba şimdi uygulasam yıne de farkedermı? yanı ılle yenı alınmısmı olmalı??

tüyleri aldığın gün ve sonrasında 3-4 gün yapmalısın..artık olmaz..bir dahaki tüylerini alma gününde uygulamalısın kürü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…