• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

açıklama için teşekkür ederim ama o saatte yapmam gibi bi ihtimal yok öğrenciyim çünkü kampüste kalıyorum kampüsteki kuaförde o saatte açık değil kampüste şehir merkezine uzak gidip geliyim desem yurda geç kalırım eğer 19 undan sonra yakın bir tarihte alternatif tarih olucaksa o zamanı bekliyim ama yakın zamanda olmaz derseniz bi dahaki ay başlarım uygulamaya:59:
sorularımla sıkıyorum ama 200 küsur sayfayı bi anda okuyamıyorum :26:

canım estağfurullah,neden sıkılayım..
dediğim gibi yavaş yavaş oku ama.
arkadaşlarımın paplaştığı ilginç bilgileri,aldıkları sonuçları okumak inan çok heveslendirecek seni :)

dolunayın ardından (bir hafta sonra) alternatif tarihler var.onları değerendirirsin merak etme..
ama deneyebilirsin genede.
bacaklarda olmaz ama bazı bölgelerde hemşire eldiveniyle deneyebilirsin bence..
mesela koltukaltına arkadaşından yardım alabilirsin.
özel bölge içinde yurtlarda eldiven ve banyo/wc can kurtaran gibidir ;)

merhaba, konu ilgimi çekti ama bütün sayfaları okuyamadım, ben oğlak burcuyum, cumartesi ağdaya gidecektim öğleden sonra 3 gibi.. akşam mı yaptırmalıyım.. lütfen bilgilendirir misiniz ?

evet eldiveni biliyorum aslında ama acır diye korkuyorum tuvaletimiz banyomuz odamızda olduğu için bi oda arkadaşım var bi de ben.. yani becerebilirsem yaparım ama sanırım sadece özel bölgelerimi yapabilicem bacaklarım çok az ve seyrek olduğu için eldivenle beceremem alternatif tarihlere bırakıyim o zaman onları umarım koltuk altımı falan yara yapmam :/

kısmet..keşke bi yolunu bulsak..

kendim yapıcam olmazsa hatta evde olmam daha iyi olucak saç bakımıda yapıcam aynı anda :) allahım nası bi tarih bu ama 2 aydır uyguluyorum tüylerim çok fazlaydı jiletle alırdım nası kalındılar şimdi o kdr ince ve azlar ki inanamıyorum :):64::64:

merhaba, konu ilgimi çekti ama bütün sayfaları okuyamadım, ben oğlak burcuyum, cumartesi ağdaya gidecektim öğleden sonra 3 gibi.. akşam mı yaptırmalıyım.. lütfen bilgilendirir misiniz ?

uyulması gereken saati ilk sayfaya ekledim biraz önce..
etkiyi görmen için o saatte yaptırman gerekiyor.son birkaç sayfayı oku istersen şimdilik.
birde bizim burcumuzun bir önemi yok..

evet eldiveni biliyorum aslında ama acır diye korkuyorum tuvaletimiz banyomuz odamızda olduğu için bi oda arkadaşım var bi de ben.. yani becerebilirsem yaparım ama sanırım sadece özel bölgelerimi yapabilicem bacaklarım çok az ve seyrek olduğu için eldivenle beceremem alternatif tarihlere bırakıyim o zaman onları umarım koltuk altımı falan yara yapmam :/

eldiven yara yapmaz kesinlikle.ağdadan daha güvenilir bu konuda..
denemeye karar vermene çok sevindim inan :)

birde üzülme bacaklarda eldiven kullanımı mümkün değil zaten..çok kırılır tüyler seyrek olduğu için..

Son düzenleme:
kendim yapıcam olmazsa hatta evde olmam daha iyi olucak saç bakımıda yapıcam aynı anda :) allahım nası bi tarih bu ama 2 aydır uyguluyorum tüylerim çok fazlaydı jiletle alırdım nası kalındılar şimdi o kdr ince ve azlar ki inanamıyorum :):64::64:

maşallah canım :)) :nazar::nazar::nazar:

ben annemden duymuştum zaten bunu onun anneannesi anlatıyomuş anneme.. annem demiştiki her ayın 8 i ile 13 ü arasına gelen çarşamba günü aldırıcaksın ben uygulamıştım işe yarıyodu dedi yani o zaman gayet genel ve kolay bi belirleme varmış burda daha detaylı onu denemek istiyodum ama burda herkes iyi geldiğini söyledi bunu denemeye çalışıcam başaramazsam onu denerim bilemedim ki:/:50:

ben annemden duymuştum zaten bunu onun anneannesi anlatıyomuş anneme.. annem demiştiki her ayın 8 i ile 13 ü arasına gelen çarşamba günü aldırıcaksın ben uygulamıştım işe yarıyodu dedi yani o zaman gayet genel ve kolay bi belirleme varmış burda daha detaylı onu denemek istiyodum ama burda herkes iyi geldiğini söyledi bunu denemeye çalışıcam başaramazsam onu denerim bilemedim ki:/:50:

geçen ay yada bu ayın başında bununla ilgili bir açıklama yazmıştım..bulabilirsen oku mutlaka..uzunca bir yazıydı..

dolunayın yarattığı gerginlik mesajıysa eğer daha dolunay gelmeden etkisini gösterdi bana.. erkek arkadaşımla kavga edip bi güzel ayrılık mesajı döşedim rahatladım:41:

19 mart cumartesi saat 20:10 - 22: 04 arası cerenciğim ..
malesef böyle çakmaktaş..

senemcim yöntemi ne zaman bıraktığına bağlı..
kalıcı sonuç almadan bırakırsan her yöntemde geriye dönüş olur..
istikrar çok önemli..
eğer gerçekten emek verirsek düzenli olarak,büyükannelerimiz gibi geri dönüşü olmadan rahat ederiz :)

sonuç almanı diliyorum,hoşgeldin :)

çok tşkler desenize o gün bütün kzlar cümbür cemaat ağdanın başında olcaz çok komik yaaa :37: inş işe yarar bakalımm :26:

geçen ayki tarihte almıştım ve hala tam alıncak kadar uzamadı üstelik çıkmayan yerler var baya. seviniyimmi üzüleyimmi şaşırdım :1: tarihi kaçırcam ona yanıyorum ama azalmasıda hoşuma gitmio deil hani

geçen ayki tarihte almıştım ve hala tam alıncak kadar uzamadı üstelik çıkmayan yerler var baya. seviniyimmi üzüleyimmi şaşırdım :1: tarihi kaçırcam ona yanıyorum ama azalmasıda hoşuma gitmio deil hani

duşta bacaklarıma takıldı gözüm benimde..parça parça boşluklar var..komik :))
uzayanlar da almadıklarım zaten.
bu yönteme başladığımdan beri hep yarım yarım alabiliyorum.
çıkanları alıyorum.sonraki günlerde çıkmayanlar uzuyor.bir sonraki ayda da onları alıyorum.sonra diğerleri uzamaya başlıyor :))))
anladın değil mi :60:

anladımmm :1: dün bende onun hesabını yaptım.şimdi mesela 19unda çıkanları alırsam öbür ay bu ay çıkmadığı için alamadıklarım çıkıcak.bu ay çıkanlarda geçen ay çıkmaıdğı için alamadıklarım hahahaha genital bölgemde resmen aralarda boşluklar var.tabiki kimin sayesinde aycangülümün sayesindeeeee :66:

Back