• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

mart ayındaki epilasyonun 2 saat olduğunu okuduktan sonra aklıma geldi.. çünkü eğer istanbula göre belirleniyosa ben samsunda olduğum için belirlenen saatten yaklaşık 28 dakika önce başlamam gerekiyo epilasyonuma.. inşallah dönerler hemen.. çok merak ettim :))

endişeni anlıyorum canım..
ben sana yazar yazman mesaj attım..umarım dönerler o güne kadar..
o zamana kadar strese girme lütfen..
en kötü ihtimal bizimle başlar elini cabuk tutarsın. en problemli yerden başlar 1,5 saatte almaya çalışırsın.kalanda kalır ne yapalım :)
bak biz belkide hiç yapamayacağız..ne kadar şanslısın aslında :)
birde kuaföre gidersen yarım saat bile yeter :)

19 mart reglimin ilk gününe denk geliyor, genelde öğlen saatleri başlar fakat belki bu ay akşam saatlerine sarkar yani inş :16: yine de bu günü kaçırmaya niyetim yok deniyeceğim bakalım ne olucak zaten ne zamandır alternatif tarihleri kullanıyorum bu günü de kaçırmıyayım dimi :21:

mart ayındaki epilasyonun 2 saat olduğunu okuduktan sonra aklıma geldi.. çünkü eğer istanbula göre belirleniyosa ben samsunda olduğum için belirlenen saatten yaklaşık 28 dakika önce başlamam gerekiyo epilasyonuma.. inşallah dönerler hemen.. çok merak ettim :))

en kötü ihtimal bizimle başlar elini cabuk tutarsın. en problemli yerden başlar 1,5 saatte almaya çalışırsın.kalanda kalır ne yapalım :)

şanslı arkadaşım benim :))
gelen cevabı aynen aktarıyorum :)

"ben kendim İstanbul’da yaşadığım için İstanbul’u baz alıyorum, fakat bu Ay’ın değişim saatlerini etkilemiyor. lokasyondan etkilenen o an ufuktan yükselen burçlar olabiliyor sadece. yani siz Türkiye de yaşayan biri olarak, gezegenlerin burç değişimlerinde veya kavuşum ya da açılarında benim verdiğim saatleri baz almalısınız."

ah pırlantam,en güzel şeyler böyle nazlı oluyor işte :)
elde etmek için ekstra çaba istiyor..bende hiç düşünmemiştim bu kadar az zamanımız olacağını :(
hele ben o kadar heyecanlandım ilk keşfettiğimde..ama şimdi erken regl olmak için yalvarıyorum allaha..

anladım canım
ne oldu senın reglı durumun?
olabıldın mı
bugun olsan yetısır mısın? bide bu saatte acık agdacı var mı kızlar ya
?

yaaa mart ayını bekliyordum 2 aydır ama kuzenim ani bir nişan kararı aldı ve tamda 19 marta denk geliyor,hemde aynı saate.. çok moralim bozuk:43::43::43: acaba mart ayını da alternatif tarihleri olacakmı aycangülcüm???:59::26::26::26::26:

merakla yeni tarihin tam saatlerini bekliyorum umarım 2 saatten daha uzun bir zaman dilimini kapsar ve daha fazla kişi yararlanır bu önemli tarihten.

bişe sorcam ben pek bu dolunay yeni ay günlerini bilmiyorum takip etmiyorum yani ben ne zaman alayım tüylerimi sizce yani ne zaman çıkacak dolunay bu ay biliyomusunuz???

hmm anladım 19 mart peki saat kaçta alayım ben istanbuldayım netten baktım 20:11 diyo o zmn mı başlayım yoksa o saatte bitirmiş mi olayım kaçta başlayıp kaçta bitireyim?? :40:

şanslı arkadaşım benim :))
gelen cevabı aynen aktarıyorum :)

"ben kendim İstanbul’da yaşadığım için İstanbul’u baz alıyorum, fakat bu Ay’ın değişim saatlerini etkilemiyor. lokasyondan etkilenen o an ufuktan yükselen burçlar olabiliyor sadece. yani siz Türkiye de yaşayan biri olarak, gezegenlerin burç değişimlerinde veya kavuşum ya da açılarında benim verdiğim saatleri baz almalısınız."

çooookkk teşekkür ederim... :71: :))

saçma geldi ama bende deneyeceğim, açık ağdacıda yoktur şimdi, iş başa düştü:51:

19 mart reglimin ilk gününe denk geliyor, genelde öğlen saatleri başlar fakat belki bu ay akşam saatlerine sarkar yani inş :16: yine de bu günü kaçırmaya niyetim yok deniyeceğim bakalım ne olucak zaten ne zamandır alternatif tarihleri kullanıyorum bu günü de kaçırmıyayım dimi :21:

sen bilirsin canım :)
bu konuda birşey demiyorum biliyorsun..

anladım canım
ne oldu senın reglı durumun?
olabıldın mı
bugun olsan yetısır mısın? bide bu saatte acık agdacı var mı kızlar ya
?

yok canım,olmadım :(

yılın en önemli gününü kaçırıyorum..

üstelik 18 yıldır gerçekleşmeyen bir etkide gerçekleşiyor bu dolunay..

bu bana olmamalıydı ama ya..o kadar emek verdim,bunun hatrına olmasaydı..

yaaa mart ayını bekliyordum 2 aydır ama kuzenim ani bir nişan kararı aldı ve tamda 19 marta denk geliyor,hemde aynı saate.. çok moralim bozuk:43::43::43: acaba mart ayını da alternatif tarihleri olacakmı aycangülcüm???:59::26::26::26::26:

adetim bugün başladı inşallah o zamana biter :( o saatte açık kuaför olurmu acaba

üf üf üf ya biz ogün taşınıyoruz:25:bende heycanla bu tarihi bekliyodum............:59:

kısmet..keşke bi yolunu bulsak..

merakla yeni tarihin tam saatlerini bekliyorum umarım 2 saatten daha uzun bir zaman dilimini kapsar ve daha fazla kişi yararlanır bu önemli tarihten.

hmm anladım 19 mart peki saat kaçta alayım ben istanbuldayım netten baktım 20:11 diyo o zmn mı başlayım yoksa o saatte bitirmiş mi olayım kaçta başlayıp kaçta bitireyim?? :40:

19 mart cumartesi saat 20:10 - 22: 04 arası cerenciğim ..
malesef böyle çakmaktaş..

yöntemi bırakınca eski haline dönecek demek
umarım yaza kadar iyice azalır tüyler yazın beklemek zor olur çünkü

senemcim yöntemi ne zaman bıraktığına bağlı..
kalıcı sonuç almadan bırakırsan her yöntemde geriye dönüş olur..
istikrar çok önemli..
eğer gerçekten emek verirsek düzenli olarak,büyükannelerimiz gibi geri dönüşü olmadan rahat ederiz :)
saçma geldi ama bende deneyeceğim, açık ağdacıda yoktur şimdi, iş başa düştü:51:

sonuç almanı diliyorum,hoşgeldin :)

Son düzenleme:
sanki bu ay regl günleri birbirleriyle sözleşmiş ve bize komplo kurmuşlar.Galiba ben de regl olacağım o tarihte :(( acaba adet geciktirici hap mı kullansak?? bende var bir kaç gün içsem mi diyorum. 18 yılda bir ay, dünyaya en yakın geçecek ve biz bunu kaçıracağız :((

sanki bu ay regl günleri birbirleriyle sözleşmiş ve bize komplo kurmuşlar.Galiba ben de regl olacağım o tarihte :(( acaba adet geciktirici hap mı kullansak?? bende var bir kaç gün içsem mi diyorum. 18 yılda bir ay, dünyaya en yakın geçecek ve biz bunu kaçıracağız :((

bugün bende aynı şeyi söyledim bir arkadaşa :)))
faydası olurmu bilmem ama :))

Back