• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yok canım,olmadım :(

yılın en önemli gününü kaçırıyorum..

üstelik 18 yıldır gerçekleşmeyen bir etkide gerçekleşiyor bu dolunay..

bu bana olmamalıydı ama ya..o kadar emek verdim,bunun hatrına olmasaydı..

aman şekerım bızde şans olsa zaten
hatta ben ogun degılde cuma gunu felan yaptırabılecegım sanırım

yok canım,olmadım :(

yılın en önemli gününü kaçırıyorum..

üstelik 18 yıldır gerçekleşmeyen bir etkide gerçekleşiyor bu dolunay..

bu bana olmamalıydı ama ya..o kadar emek verdim,bunun hatrına olmasaydı..

hiçbir emek karşılıksız kalmaz,senin için dua ediyorum,dua ediyorlar ve elbet daha büyük bir karşılıkla geri dönecektir sana.

istiyorsan bir yol bulacaksın :34:

söylemesi kolay tabi :)

peki bi şey sorucam yani o saatler arasında yaptırırsak mı etkili olucak sadece 1 2 saat önce yaptırsam hiç bir faydası olmicak mı ilk sayfada yapılan yorumda bu tarihlerde alarak kıl köklerinin beslendiği zamanda onları alıp beslenmelerine engel olduğumuzu yazmışsınız o zaman saat ne alaka onu anlayamadım ben yani sonuçta madem 15 gün besleniyo o zaman tarih önemli değil mi :85:

hiçbir emek karşılıksız kalmaz,senin için dua ediyorum,dua ediyorlar ve elbet daha büyük bir karşılıkla geri dönecektir sana.

canım :54:
bunu okuyunca tuhaf oldum,tokat gibi geldi..
hep aklımda tutmaya çalıştığım birşey bu aslında..bazen unutuyorum böyle şikayetler ediyorum.
sonrada melekler senin gibi arkadaşlarıyla mesaj gönderiyorlar böyle..

aycangül, saatler kesin bu kadarcık mı :( ilk sayfada göremediğim için emin olmak istedim. çok kısaymış ya :(

evet canım ..dakikası dakikasına..
aslında ben şükrediyorum..çünkü kesinleştirmeden önce daha kısa olmasından korkuyordum..
ilk sayfaya eklemeyide unutmuşum :26:

söylemesi kolay tabi :)

peki bi şey sorucam yani o saatler arasında yaptırırsak mı etkili olucak sadece 1 2 saat önce yaptırsam hiç bir faydası olmicak mı ilk sayfada yapılan yorumda bu tarihlerde alarak kıl köklerinin beslendiği zamanda onları alıp beslenmelerine engel olduğumuzu yazmışsınız o zaman saat ne alaka onu anlayamadım ben yani sonuçta madem 15 gün besleniyo o zaman tarih önemli değil mi :85:

benim aylardır bahsettiğim özel etkiyi yaşamak istiyorsan o saatlerde yapmalısın malesef.
1-2 saat önce yaparsan faydasını değil zararını görürsün..
yukarıda bahsettiğin açıklama çok genel bir mantık kurulması içindir.tekrar tekrar gelen sorular üzerine ihtiyaç duyup sonradan eklediğim bir açıklama.
orada bahsettiğim 2 haftalık süre içinde özel günler var tabi.ve yaklaşık 2,5 gün sürer bu günler.bazen de dolunaya rastlar bu ay olduğu gibi.bu dönem ayın burç değiştirmesiyle ilgilidir.verdiğim saatler burç değişim/geçiş saatleridir..
ben bunu yaz başından beri uyguluyor ve paylaşıyorum.ilk kez böyle kısa süreli bir dönemle karşılaşıyorum..başından beri birlikte olduğumuz arkadaşlar da bilir bunu. sanırım bu da işin cilvesi..yılın en özel dönemi çünkü..her güzel şey gibi,buda biraz zor olacak belli ki :)

konuyu yavaş yavaş vakit buldukça okursan çok sevinirim..çok ayrıntılı açıklamalar yaptım tekrar tekrar..böyle olunca sayfa sayısı daha da artıyor ve okumakta zorlanıyorsunuz..
en azından sadece benim mesajlarımı tara lütfen..cevaplanmamış sorun kalacağını sanmıyorum ben :)

Gelsin artık şu cumartesi,vallahi iple çekiyorum resmen ağda günümü yarabbim:)Bi insan nasıl sabırsızlanır ağda yapıcam diye...:9:

Herkes ne kadar heyecanlı
Tabi bende vede şanslılardanım Allaha hamdolsun
Çünkü Perşembe adetim bitmiş olacak
O 2 saatide hiç kaçırmadan dolu dolu kullanmak istiyorum
İnşlh herhangi bi engel bişey olmaz
Kaşlarımı bile doğru düzgün almadım bekletiyorum
Çok belirgin olanları aldım bi 10 kala
Nasılsa 10 güne çıkar düşüncesiyle
Hepsini 2 saate sığdırmakta var tabi işin içinde
Her zmaankinden dah açabuk tutmal lazım eli :52:
Allahım inşlh umduğumuzdna daha da güzel sonuçlar alırız
aycangül emin olki nasıl denk gelirsede vardır bi hayır hakkında
Bu kadar dua ve insnaları memnun etmenin karşılığı en güzel yerdne gelecektir:69:

ayy ben bu işten çok memnumun şahsen 3 aydır uyguluyorum tüyler seyrelmeye basladi gibi...

aslında ben gecen ay almıstım bu ay cok fazla cıkmadı almayıp beklesem bı ay olur ama ben etkısını fazla oldugundan bu ayı kacırmak istemıyorum inş ögün hiç bi sorun çıkmaz zaman ck kısıtlı:18:
aycangül senden de allah razı olsun bu güzel bilgiyi bizimle paylasıp sorulan sorulara tek tek cevap verdigin için:16:

Gelsin artık şu cumartesi,vallahi iple çekiyorum resmen ağda günümü yarabbim:)Bi insan nasıl sabırsızlanır ağda yapıcam diye...:9:

yaa işte böyle ağda günleri de iple çekilebilirmiş :)

bu yöntemin en çok bu yönünü seviyorum.zevk katıyor olaya:)
hangi yöntemi böyle zevkle uyguladık şimdiye kadar :))

benim aylardır bahsettiğim özel etkiyi yaşamak istiyorsan o saatlerde yapmalısın malesef.
1-2 saat önce yaparsan faydasını değil zararını görürsün..
yukarıda bahsettiğin açıklama çok genel bir mantık kurulması içindir.tekrar tekrar gelen sorular üzerine ihtiyaç duyup sonradan eklediğim bir açıklama.
orada bahsettiğim 2 haftalık süre içinde özel günler var tabi.ve yaklaşık 2,5 gün sürer bu günler.bazen de dolunaya rastlar bu ay olduğu gibi.bu dönem ayın burç değiştirmesiyle ilgilidir.verdiğim saatler burç değişim/geçiş saatleridir..
ben bunu yaz başından beri uyguluyor ve paylaşıyorum.ilk kez böyle kısa süreli bir dönemle karşılaşıyorum..başından beri birlikte olduğumuz arkadaşlar da bilir bunu. sanırım bu da işin cilvesi..yılın en özel dönemi çünkü..her güzel şey gibi,buda biraz zor olacak belli ki :)

konuyu yavaş yavaş vakit buldukça okursan çok sevinirim..çok ayrıntılı açıklamalar yaptım tekrar tekrar..böyle olunca sayfa sayısı daha da artıyor ve okumakta zorlanıyorsunuz..
en azından sadece benim mesajlarımı tara lütfen..cevaplanmamış sorun kalacağını sanmıyorum ben :)
açıklama için teşekkür ederim ama o saatte yapmam gibi bi ihtimal yok öğrenciyim çünkü kampüste kalıyorum kampüsteki kuaförde o saatte açık değil kampüste şehir merkezine uzak gidip geliyim desem yurda geç kalırım eğer 19 undan sonra yakın bir tarihte alternatif tarih olucaksa o zamanı bekliyim ama yakın zamanda olmaz derseniz bi dahaki ay başlarım uygulamaya:59:
sorularımla sıkıyorum ama 200 küsur sayfayı bi anda okuyamıyorum :26:

Aslında bende geçen ay almasammı diye düşünmüştüm
Bu aya hepsi çıkmış olsun diye
Ama bu ay içinde saat kısıtlı olacağı için yetiştiremezsem düşüncesiyle aldım
Şimdi bazı bölgeler oldukça az çıktı Bakalım mevcutlardan sonuç alıcaz inşlh

Herkes ne kadar heyecanlı
Tabi bende vede şanslılardanım Allaha hamdolsun
Çünkü Perşembe adetim bitmiş olacak
O 2 saatide hiç kaçırmadan dolu dolu kullanmak istiyorum
İnşlh herhangi bi engel bişey olmaz
Kaşlarımı bile doğru düzgün almadım bekletiyorum
Çok belirgin olanları aldım bi 10 kala
Nasılsa 10 güne çıkar düşüncesiyle
Hepsini 2 saate sığdırmakta var tabi işin içinde
Her zmaankinden dah açabuk tutmal lazım eli :52:
Allahım inşlh umduğumuzdna daha da güzel sonuçlar alırız
aycangül emin olki nasıl denk gelirsede vardır bi hayır hakkında
Bu kadar dua ve insnaları memnun etmenin karşılığı en güzel yerdne gelecektir:69:

haklısın canım,vardır bir hayır..
estağfurullah..benim yaptığım ne ki.. gönül neler istiyor..
genede yazdıklarınız çok kıymetli benim için..
zor bir dönemden geçiyorum.bu yazdıklarınızı konunun çok dışında şeylere bağlıyorum..
sanki "endişeyi bırak,herşey yoluna girecek" mesajı veriliyor bana sizin parmaklarınız aracılığıyla..
kelimeler de tükeniyor böyle durumlarda..çok la hiç birarada oluyor.
iyi ki varsınız..şükürler olsun varlığınıza...

ayy ben bu işten çok memnumun şahsen 3 aydır uyguluyorum tüyler seyrelmeye basladi gibi...

aslında ben gecen ay almıstım bu ay cok fazla cıkmadı almayıp beklesem bı ay olur ama ben etkısını fazla oldugundan bu ayı kacırmak istemıyorum inş ögün hiç bi sorun çıkmaz zaman ck kısıtlı:18:
aycangül senden de allah razı olsun bu güzel bilgiyi bizimle paylasıp sorulan sorulara tek tek cevap verdigin için:16:

rica ederim,zevkle :)
inşallah herşey yolunda gider:)

Back