• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ben de kendi düzenime uyan tarihleri denk getirmeye çalışıyorum son altı aydır, verilen tarihlere uyulduğunda tüylerin daha yavaş ve seyrek çıktığını, epilasyon için alalede bir gün seçildiğinde moralimi bozacak kadar çabuk çıktıklarını gözlemledim.

Cumartesiyi bekliyoruz :) Teşekkürler Aycangül :71:

Ben de kendi düzenime uyan tarihleri denk getirmeye çalışıyorum son altı aydır, verilen tarihlere uyulduğunda tüylerin daha yavaş ve seyrek çıktığını, epilasyon için alalede bir gün seçildiğinde moralimi bozacak kadar çabuk çıktıklarını gözlemledim.

Cumartesiyi bekliyoruz :) Teşekkürler Aycangül :71:

anaam ne heycanlıyım he :66: 19unu iple çekiyorum şaka gibi :90::90::90:

bende önümüzdeki ay yazacağınız sonuçlar için çok heyecanlıyım :))))

ya ben de iple çekiyorum 19 mart'ı. benim tüyler uzadı bayağı, önceden olsa bu kadar bile bekletemezdim, çünkü bu kadar sürede daha çok uzamış olurdu ve daha gürdü önceden. bu ay daha geç uzadı Allah'tan. ama artık alsam da bi ferahlasam diye düşünüyorum, böyle kendimi iyi hissetmiyorum çünkü. inşallah bi aksilik çıkmaz o gün, kimse gelmez veya adet olmam inşallah.:61:

ya ben de iple çekiyorum 19 mart'ı. benim tüyler uzadı bayağı, önceden olsa bu kadar bile bekletemezdim, çünkü bu kadar sürede daha çok uzamış olurdu ve daha gürdü önceden. bu ay daha geç uzadı Allah'tan. ama artık alsam da bi ferahlasam diye düşünüyorum, böyle kendimi iyi hissetmiyorum çünkü. inşallah bi aksilik çıkmaz o gün, kimse gelmez veya adet olmam inşallah.:61:

inşallah canım.
beklediğine değer ..
hem sorun çıkmaz hemde sonucu güzel olur inşallah..

okudum tabi ki yazmadan da anlamadım ki cnm yani illa bekle mi diosun
benim uzun sürüyo işlemler de geçen sefer saati geçirmişim mesela baya bi :)

o zaman ya açık bir kuaför bulmalısın ya da senin için öncelikli yerden başlayıp azami çaba göstermelisin :)

illa bekle diyorum yani :)

kızlar ben bu uygulamayı 2 kez yaptım yarın 3. olacak.

bacaklarımda malesef yarın alacak 3-5 tanecik tüy var ve ben buna üzülüyorum çünkü mart ayından tam olarak faydalanamayacağım :43:

2 uygulama yapmama rağmen dediğim gibi bacaklarım çok ama çok seyrek şuan.

koltuk altım 15 günde çıkmaya başlıyor ama seyreldi ve yumuşadılar. tabi bacağımdaki kadarda seyrek değiller. inşallah yarın son alışım olur kendilerini :66:

2 uygulamanın 2 sinde de kollarımıda aldım dirseklere kadar ama malesef kollarımda bu uygulama hiçbir işe yaramadı. hatta daha sıklaştı bile diyebilirim. yinede mart ayında kollarıma son bir fırsat daha vereceğim eğer işe yaramazsa kollarımda bi daha uygulama yapmayacağım.

genital bölgemde ise tek tük seyrelmeler var. eskisine oranla geç çıkıyorlar ve yumuşadılar.

yüzümde hiç bir işe yaramadı. 2 keredir kaşlarımıda bu uygulamaya denk getirip alıyorum şuan orman gibi oldular yarını bekliyorum almak için. inşallah onlarda biterler :34:

annemlere teyzemlere kardeşime falan söyledim onlarda bacaklarında etki görmüşler.

biraz uzun oldu ama fikir edinmeniz için yazdım.

herkese yarın kolay gelsin.

benim genelde 3 saatte falan bitiyordu işlemlerim bakalım yarın seri davranmam gerekecek :52:

aycangül teşekkürler tekrardan :34:

kılsız tüysüz günler dilerim :42:

kızlar ben bu uygulamayı 2 kez yaptım yarın 3. olacak.

bacaklarımda malesef yarın alacak 3-5 tanecik tüy var ve ben buna üzülüyorum çünkü mart ayından tam olarak faydalanamayacağım :43:

2 uygulama yapmama rağmen dediğim gibi bacaklarım çok ama çok seyrek şuan.

koltuk altım 15 günde çıkmaya başlıyor ama seyreldi ve yumuşadılar. tabi bacağımdaki kadarda seyrek değiller. inşallah yarın son alışım olur kendilerini :66:

2 uygulamanın 2 sinde de kollarımıda aldım dirseklere kadar ama malesef kollarımda bu uygulama hiçbir işe yaramadı. hatta daha sıklaştı bile diyebilirim. yinede mart ayında kollarıma son bir fırsat daha vereceğim eğer işe yaramazsa kollarımda bi daha uygulama yapmayacağım.

genital bölgemde ise tek tük seyrelmeler var. eskisine oranla geç çıkıyorlar ve yumuşadılar.

yüzümde hiç bir işe yaramadı. 2 keredir kaşlarımıda bu uygulamaya denk getirip alıyorum şuan orman gibi oldular yarını bekliyorum almak için. inşallah onlarda biterler :34:

annemlere teyzemlere kardeşime falan söyledim onlarda bacaklarında etki görmüşler.

biraz uzun oldu ama fikir edinmeniz için yazdım.

herkese yarın kolay gelsin.

benim genelde 3 saatte falan bitiyordu işlemlerim bakalım yarın seri davranmam gerekecek :52:

aycangül teşekkürler tekrardan :34:

kılsız tüysüz günler dilerim :42:

çok sevindim canım kısa sürede cevap almana :)
evet normal koşullarda bacaklar en çabuk etkilenen bölge..lazer epilasyonda da olduğu gibi yani..
doğru bir sıralamayla gidiyor yani :)
kaşlarda çok fazla şey beklemeyin demiştim zaten daha önce..
kollarını da bu ay dene tekrardan mutlaka ama sonrası için bir karar ver..
yani ya istediğin noktaya gelene kadar devam et ya da bırak kalsın..
önce şu martın etkisini yaşayalım sonra bu konuyu konuşuruz tekrar..
bu yöntem ASLA tüyü çoğaltmaz ya da kalınlaştırmaz..

çok sevindim canım kısa sürede cevap almana :)
evet normal koşullarda bacaklar en çabuk etkilenen bölge..lazer epilasyonda da olduğu gibi yani..
doğru bir sıralamayla gidiyor yani :)
kaşlarda çok fazla şey beklemeyin demiştim zaten daha önce..
kollarını da bu ay dene tekrardan mutlaka ama sonrası için bir karar ver..
yani ya istediğin noktaya gelene kadar devam et ya da bırak kalsın..
önce şu martın etkisini yaşayalım sonra bu konuyu konuşuruz tekrar..
bu yöntem ASLA tüyü çoğaltmaz ya da kalınlaştırmaz..

kaşlarımdan pek bişey beklemiyorum zaten azalmasada olur ama şu kollarımda etki etseydi süper olacaktı. yarın kökünden biter kollarımda inşallah :34:

aycangül şu dolunayın gerginlik etkisi 19 martta mı var sadece, çünkü ben bugün müdürümle tartıştım da, o da sinirliydi ben de, alttan alan olmadı yani.
bir de adet oldun mu sen, ben de olabilirim de, olmam inşallah diye dua ediyom, hem 19 martın etkisini görebilmek için, hem de bu tarihi kullanabilmek adına tüylerime sabrettim bir haftadır, bir de hasta olursam:37: nolcak bu tüyler:84:

paylaşmak istedim.. zaten tüylerimizi almıyor muyuz..sadece zamanına dikkat etmek bize ne kaybettirir ki..yıllardır denediğimiz onca yöntemden daha mı zor,daha mı pahalı..

deneyeceğim..

AYCANGÜL bu arada Konya nefes seminerinde bulunmuş muydun bu yıl?

sanki seni gözüm ısırıyor ama fotografın cok net degıl yanılıyor da olabılırım.

Ben regl oldum :84: Gerçi son günleri ama etkisi olur mu olmaz mı,alır mıyım bilmiyorum.Aslında yarın olmam gerekiyodu,Aycan bi mucize olur belki demiştin erken oldum :)

aycangül şu dolunayın gerginlik etkisi 19 martta mı var sadece, çünkü ben bugün müdürümle tartıştım da, o da sinirliydi ben de, alttan alan olmadı yani.
bir de adet oldun mu sen, ben de olabilirim de, olmam inşallah diye dua ediyom, hem 19 martın etkisini görebilmek için, hem de bu tarihi kullanabilmek adına tüylerime sabrettim bir haftadır, bir de hasta olursam:37: nolcak bu tüyler:84:

ah kaç gündür o kadar gerginim stresliyim ki erkek arkadaşımı da çok üzüyorum bunun da etkisi var demek. ben ygs yüzünden sanıyorum

hayır canım ..öncesinde başladı zaten ve 10 gün daha sürecek sanrım..
olumsuzluklara karşı temkinli ve bilinçli ol ki yıpranma..
ben bütün sinyallere rağmen hala regl olmadım..
yarın dolunay saatini bekliyor heralde o da :1: merak etti heralde ne varmış diye :1:
benim aslıl isteğim önceden regl olmaktı..kısmet değilmiş.
izin verirse yarın yapacağız inşallah..
izin vermezsede kendi kaybeder :1:diğer bölgeleri alacağım..
acabalarla keşkelerle geçirmektense önümüzdeki günleri yapayım daha iyi..

Ben regl oldum :84: Gerçi son günleri ama etkisi olur mu olmaz mı,alır mıyım bilmiyorum.Aslında yarın olmam gerekiyodu,Aycan bi mucize olur belki demiştin erken oldum :)

ah o mucizeleri birde kendime çekebilirsem,sırtım yere gelmeyecek :)
çok sevindim.
ve hala alır mıyım bilmem mi diyorsun :57:

Back