- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
prlantam ve yuse zaman sorununuz olduğunu biliyorum ama elimden birşey gelmiyor..
ayın konumu nedeniyle bahsettiğimiz özel etkiyi ancak o saatte alabiliriz.
önceden yaparak sonuç alamayız.hatta öncesi büyüyen faz sözkonusu olduğu için olumsuz bir zaman bence..
bunun yerine iki şey önerebilirim..hatta üç şey..
1-o saatte açık bir yerden randevu alabilirsiniz..
2-benim gibi evde yapmaya çalışabilirsiniz
3-alternatif tarihi bekleyebilirsiniz (tabi aynı etkide değil ama,sıradan bir günde yapıp bu ayı boş geçirmemeniz açısından)
canım acık mı dıe deneyecegım agdacımı arayacagım
kendım alamam cunku ertesı sabah cok onemlı bır sınavım olacak
ben o sabah yaptırmayı dusunuordum acıkcası 19 mart
aksam saatı kotu oldu bu sefer
dıgerlerınde kendım yapmıstım sorun olmamıstı
cok saol tatlım
saati bulamadim nerde yazili 19. mart icin ?
aycangül ben 19 martta regliyimaynı etkiyi gösterir mi sence...daha önce reglim bitince tarihler denk geliyodu ama bu sefer olmadı
saat 20:10 da başlıyor.
iki saat garanti..fazlası varmı 13 martta verebilicem..
saati bulamadim nerde yazili 19. mart icin ?
saatini bu gece vericem :)
Yeni saat mi vereceksin Aycan?
Ben c.tesi yetişemeyenler Pazar uygulayabilir mi diyecektim..Sen tek gün demişsin..Daha önce 2 gün falan sürüyordu
bende ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
regl olursam almalımıyım yoksa alternatif tarihe mi bırakmalıyım ?
tam anlamıyla etkiyi regl sonrasına geldiğinde görüyoruz..bunu artık çoğumuz biliyoruz zaten..
relg halindeyken epilasyon ayrı bir tartışma konusu zaten. ama bu konuya hiç girmeden şunu söyleyebilirm ki.regl halindeyken bu yöntem etki etmeyecektir normalde.yani herzamanki gibi olacaktır.
ama dediğim gibi bende düşünüyorum ne yapsam diye.
bu ay çok özel bir ay çünkü..ay dünyaya son 18 yılda yaklaşmadığı kadar fazla yaklaşacak.ve etkileri her anlamda çok güçlü olacak muhaakkak ki .. (allah korusun) biz sadece olumlu etkilerine odaklanalım.. dolayısıyla etkisi koca bir bilinmez aslında.
sanırım bunu deneyeceğim,en azından çıkanları alacağım uygun bölgelerde..
aycangül verdiğin tarihleri takip ediyorum ve sonuç da alıyorum.. yalnız kafama bişey takıldı, hani tarihlerde saat aralıkları veriyosun ya, bunlar farklı illerde bir kaç dakika değişebilir değil mi??
canım ben bu saatleri kendim tesbit etmiyorum.güvendiğim iki ayrı siteden alıyorum.(o kadar garanticiyim işte :))
bunu yurtdışı için sorduğumda türkiyeyi baz alarak tesbit ettiklerini yazdılar..ama ayrıca şehir belirtmediler.
eğer istanbul baz alınıyorsa doğu illeri için farkedecektir tabi ki.. tüm illeri düşünerek tesbit ediliyorsa hepimiz için geçerli demektir tarihler..(ki ben böyle algıladım cevabı)
şimdi bu bir ön bilgi olsun diğer arkadaşlar için de..
ben bu konuda da yazışıp sizlerle paylaşacağım en kısa zamanda.hemen soruyorum..umarım çabuk dönerler :)
blanco konuyu görmene,dikkate almana ve denemeye karar vermene çok sevindim:)
sonuçlarınıda paylaşırsın her ay bizimle inşallah..
guneşgulu ve yuse
olumlu sonuç almanıza çok memnun oldum :)
prlantam ve yuse zaman sorununuz olduğunu biliyorum ama elimden birşey gelmiyor..
ayın konumu nedeniyle bahsettiğimiz özel etkiyi ancak o saatte alabiliriz.
önceden yaparak sonuç alamayız.hatta öncesi büyüyen faz sözkonusu olduğu için olumsuz bir zaman bence..
bunun yerine iki şey önerebilirim..hatta üç şey..
1-o saatte açık bir yerden randevu alabilirsiniz..
2-benim gibi evde yapmaya çalışabilirsiniz
3-alternatif tarihi bekleyebilirsiniz (tabi aynı etkide değil ama,sıradan bir günde yapıp bu ayı boş geçirmemeniz açısından)
aycangül galıba ben 19unda müsait olamayacağım: ( ben 18i gece falan alsam olmaz mı acaba: ( çok olumsuz etkıler mı. 19 mümkün değil çünkü
Merhabalar herkese:)
aycangül sana açtığın başlığı her daim takip edip bilgilendirdiğin , uğraştığın ve bizimle paylaştığın için teşekkür etmek istiyorum.Artık bende sizin gibi bu yöntemi denemek istiyorum.hatta denedim aslında bikaç ay önce dediğin günler iki kez aldım ve gerçekten çok daha az ve geç uzadılar..
Ama sonra takip edemedim ve tekrar acayip bi şekilde çoğaldılar(
adetim çok düzenli deil..inşallah denk gelmezde günleri, bende size katılır ve kökünü kuruturum bu sorunun:84:
19u gecesine kadar tek gün mü olucak:S
19 mart saat kaçta pekii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?