Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım acık mı dıe deneyecegım agdacımı arayacagım
kendım alamam cunku ertesı sabah cok onemlı bır sınavım olacak
ben o sabah yaptırmayı dusunuordum acıkcası 19 mart
aksam saatı kotu oldu bu sefer
dıgerlerınde kendım yapmıstım sorun olmamıstı
cok saol tatlım

ah pırlantam,en güzel şeyler böyle nazlı oluyor işte :)
elde etmek için ekstra çaba istiyor..bende hiç düşünmemiştim bu kadar az zamanımız olacağını
hele ben o kadar heyecanlandım ilk keşfettiğimde..ama şimdi erken regl olmak için yalvarıyorum allaha..

aycangül ben 19 martta regliyim aynı etkiyi gösterir mi sence...daha önce reglim bitince tarihler denk geliyodu ama bu sefer olmadı

aycangül ben 19 martta regliyim aynı etkiyi gösterir mi sence...daha önce reglim bitince tarihler denk geliyodu ama bu sefer olmadı

bende ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
regl olursam almalımıyım yoksa alternatif tarihe mi bırakmalıyım ?
tam anlamıyla etkiyi regl sonrasına geldiğinde görüyoruz..bunu artık çoğumuz biliyoruz zaten..
relg halindeyken epilasyon ayrı bir tartışma konusu zaten. ama bu konuya hiç girmeden şunu söyleyebilirm ki.regl halindeyken bu yöntem etki etmeyecektir normalde.yani herzamanki gibi olacaktır.
ama dediğim gibi bende düşünüyorum ne yapsam diye.
bu ay çok özel bir ay çünkü..ay dünyaya son 18 yılda yaklaşmadığı kadar fazla yaklaşacak.ve etkileri her anlamda çok güçlü olacak muhaakkak ki .. (allah korusun) biz sadece olumlu etkilerine odaklanalım.. dolayısıyla etkisi koca bir bilinmez aslında.
sanırım bunu deneyeceğim,en azından çıkanları alacağım uygun bölgelerde..

aycangül verdiğin tarihleri takip ediyorum ve sonuç da alıyorum.. yalnız kafama bişey takıldı, hani tarihlerde saat aralıkları veriyosun ya, bunlar farklı illerde bir kaç dakika değişebilir değil mi??

yahu bizdeki de ne şans yaabende alıcam bir aksilik çıkmaz ise

aycangül verdiğin tarihleri takip ediyorum ve sonuç da alıyorum.. yalnız kafama bişey takıldı, hani tarihlerde saat aralıkları veriyosun ya, bunlar farklı illerde bir kaç dakika değişebilir değil mi??

canım ben bu saatleri kendim tesbit etmiyorum.güvendiğim iki ayrı siteden alıyorum.(o kadar garanticiyim işte :))
bunu yurtdışı için sorduğumda türkiyeyi baz alarak tesbit ettiklerini yazdılar..ama ayrıca şehir belirtmediler.
eğer istanbul baz alınıyorsa doğu illeri için farkedecektir tabi ki.. tüm illeri düşünerek tesbit ediliyorsa hepimiz için geçerli demektir tarihler..(ki ben böyle algıladım cevabı)
şimdi bu bir ön bilgi olsun diğer arkadaşlar için de..
ben bu konuda da yazışıp sizlerle paylaşacağım en kısa zamanda.hemen soruyorum..umarım çabuk dönerler :)

aycangül galıba ben 19unda müsait olamayacağım: ( ben 18i gece falan alsam olmaz mı acaba: ( çok olumsuz etkıler mı. 19 mümkün değil çünkü

Merhabalar herkese:)
aycangül sana açtığın başlığı her daim takip edip bilgilendirdiğin , uğraştığın ve bizimle paylaştığın için teşekkür etmek istiyorum. Artık bende sizin gibi bu yöntemi denemek istiyorum.hatta denedim aslında bikaç ay önce dediğin günler iki kez aldım ve gerçekten çok daha az ve geç uzadılar..
Ama sonra takip edemedim ve tekrar acayip bi şekilde çoğaldılar(

adetim çok düzenli deil..inşallah denk gelmezde günleri, bende size katılır ve kökünü kuruturum bu sorunun:84:

mart ayındaki epilasyonun 2 saat olduğunu okuduktan sonra aklıma geldi.. çünkü eğer istanbula göre belirleniyosa ben samsunda olduğum için belirlenen saatten yaklaşık 28 dakika önce başlamam gerekiyo epilasyonuma.. inşallah dönerler hemen.. çok merak ettim :))

aycangül galıba ben 19unda müsait olamayacağım: ( ben 18i gece falan alsam olmaz mı acaba: ( çok olumsuz etkıler mı. 19 mümkün değil çünkü

canım daha önce yazdığım cevabı tekrarlayayım..birkaç sayfa önceydi zaten.aynısını yazmayayım dedim ..

merhaba canım..
yöntemi hemen bırakırsan eskiye döner..diğer yöntemlerde bile aynı bu..
yeniden güçlenirler..
sabırlı ve istikrarlı olmak gerekiyor yani..
üst üste uygulyıp pes ettirmeniz lazım yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…