aycangül tüylerimizi 19 martta alıorz peki saat kaçla kaç arası alıcaz?
Çok kısa bir sürede alıcağımızı biliorm ama saatni bilmiorm söylermsn?
saat 20:10 da başlıyor.
iki saat garanti..fazlası varmı 13 martta verebilicem..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aycangül tüylerimizi 19 martta alıorz peki saat kaçla kaç arası alıcaz?
Çok kısa bir sürede alıcağımızı biliorm ama saatni bilmiorm söylermsn?
tez doğru kızlar inanıyorum. gecen yaz da aynı şey olmuştu. geçen ayki tarihte aldım ve hala doğru düzgün çıkmadı, çıkanlar alamadıklarım. aldıklarımdan çıkanlarda ince. inş. haftaya alınacak halde olurlar![]()
faydalı bir konu :) 19 mart ı bekliyorum , ben de deneyeceğim.
benim bildiğim tüylerin de belli evreleri var, internette yaptığım araştırmaya dayanarak söylüyorum:
1. anajen evre
2.katajen evre
3. telojen evre
anajen evre dedikleri kılların aktif olduğu evre yani kıllar bu evrede büyüyor ve gelişiyor. bu evrenin epilasyon için en uygun dönem olduğu söylenmekte. bu da şu demek eğer siz kıllarınızı bu evredeyken aldıysanız şanslısınız :)
katajen evre dedikleri evrede kıllar dinlenme dönemine geçmiş bululnuyor, kök içindeki canlı hücre aktivitesi yavaşlamış oluyor. eğer sizin kıllarınızı aldığınız dönem bu evreye denk geldiyse şanssızsınızçünkü o zaman döngü halinde olan evrelerden ilk evre yani anajen hani kılların beslendiği ve büyüdüğü evre erken başlamış oluyor bu da demek oluyor ki kıllarınız hızla büyümeye başlıyor
belki 2 hafta sonra tekrar epilasyon yapmanız gerekiyor
Ama bu evrelerin süreleri bölgeden bölgeye ve kişiden kişiye göre değişiyor kişinin hormonel yapısıda rol oynuyor sürelerde
dolayısıyla dolunayda alırsan kılların uzama süreleri değişir gibi mistik açıklamalar bana pek bilimsel gelmiyor (tabi belki deneyen kişinin kıl evresi ile ayın evreleri tesadüfen benzerlik göstermiş olabilir)
ama sanırım kılın büyüme evreleri ile açıklamak daha mantıklı olacaktır :)
sevgiler...
konuyu dagıtmak ıstemem ama evde agda yapanlara bı sorum var. ozellıkle de genıtal bölgenın acımaması ıcın ya da daha az acıması ıcın uyguladıgınız bı yontem varmı ?
emla krem kullananları duydum epilasyona giderken ve ağda yaptırırken.. ben ağdada hiç kullanmadm ama![]()
cevabın ıcın tesekkur ederım :))
ama krem sprey tarzı seyler kullanmak ıstemıyorum biraz arastırdım o konuyu da .
daha dogal yollar yokmu acaba :26:
daha doğalını sölimm o zaman bi kere çekince uyuşuyor anlamıyorsun zaten![]()
konuyu baştan sona okudum ztn ağda yaptıracaktım bu c.tesi
1 hafta daha bekleyip haftaya belirttiğin saatte yaptırcam denemekten bişi kaybetmeyiz inş işe yarar :) paylaşım için teşekkürler :13: