ben jiletle alıyordum 7-8 yıldır ilk defa ağdayı denedim aynı yeri 3 kez almama rağmen tüyler gelmedi cildimde tahriş oldu.. alınan bir kaç tüyün yenisi hemen çıktı demekki koparmışım kökten alamamışım.. genital bölgede çok acıyor eldivenle aldım iyi oldu o kadar acımadı artık eldivene devam ağda gibi yapış yapış olmuyo:)) dün aldım bakalım mart ayı alınca geç çıkıyormuş bende nasıl olcak..?
ya bu eldivenle kökunden tutup cekınce de acımıyomu sonucta bı kac tane tutup tutup cekılıyo. agdadan farkı ne ki ? :26::26:
ahh bu konuyu yeni buldum.. aycangül harikasın ya... sürekli takıpteyım. eger 19 martsa yenı tarıh benım için süper oldu.ctesı reglı olucam reglım tam 18inde bitecek hesaplamalarıma göre... sevindirik oldum: ))
aycangüllll, benim tüylerim çok siyah, kalın ve gürdü, ayrıca çok çabuk çıkar ve uzardı. iki aydır dediğin tarihlerde alıyorum. şubatın 18'inde aldım, iki hafta sonra çıktılar, normalde 10 gün sonra falan çıkardı. hatta koltuk altlarımı 17 günde bir alırdım, yani aldıktan 17 gün sonra tekrar alınacak seviyeye gelirdi. şimdi 17 gün geçmesine rağmen alınacak gibi değil, anca 5 gün sonra alınabilir şu durumda, ee ondan sonra bi hafta kalıyo 19 marta, sıkarım dişimi zaten. ayrıca özel bölgemdeki tüyler çok yumuşak, açık renkli ve ince çıktı ve geç uzuyor, bir de boşluklar oluştu. Allahım çok mutluyum, herkesle paylaşmaya çalışıyorum bu bilgiyi. 19 martı iple çekiyorum, inşallah bi işim çıkmaz, kız kardeşim dalga geçiyor, o akşam size oturmaya gelcez diyoraycangül çok teşekkür ederim
hepinizden böyle güzel geri bildirimler almayı diliyorum canım
gündüz kardeşine git ve müshil hapı koy çaylarına :)))
Ağlamak istiyorummmmmm kızlaar,haftalardır ayın 19 unu bekliyorum,gelsin de ağda yapayım diye ve reglim o günlere denk gelecek.Off :84:
Ağlamak istiyorummmmmm kızlaar,haftalardır ayın 19 unu bekliyorum,gelsin de ağda yapayım diye ve reglim o günlere denk gelecek.Off :84:
hepinizden böyle güzel geri bildirimler almayı diliyorum canım
gündüz kardeşine git ve müshil hapı koy çaylarına :)))
aslında ona da söylüyorum bu tarihler çok etkili diye. aklı olsa oturup o da epilasyon yapar o gün
okudum paylaşılanları inşallah bende de sonuç verir özellikle de yüzümde ağdayla aldırıyorum sarkacak cildim bozulacak diye çok korkuyorum bunda azalırsa çooooooooooooooooooookk dua edicem hepinize tüysüz günleer
iğneli epilasyonda görülecek kadar kalın değil ki yüzümdeki tüyler bi de iğnelide tek tek onunla uğraşmazlar hemde yara olur iğnelide ayy :18::18:
:79:
belki bir mucize olur
slm ya bu ay alsak aynı etki olurmu cvp yaarsan seviniriz evlilikte zor oluyotamam sen ben ne zaman yaparsam o zaman yap nursall :)))zaten balık burcu farkında olmadan sezgileri doğrulusunda doğru hareket edermiş..31 mayısta yaptığıma hala inanamıyorum.bu sezgilerle falcılığı kıvırabilirmiyim ki :)))
geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkürler,dua et lütfen.çok korkuyorum,bir dakika içinde dudağım uçukladı ameliyat tarihini duyunca. gerçi aya göre ayarladım ama :)))) inşallah başka bir sorun çıkmaz .
slm ya bu ay alsak aynı etki olurmu cvp yaarsan seviniriz evlilikte zor oluyo
okudum paylaşılanları inşallah bende de sonuç verir özellikle de yüzümde ağdayla aldırıyorum sarkacak cildim bozulacak diye çok korkuyorum bunda azalırsa çooooooooooooooooooookk dua edicem hepinize tüysüz günleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?