• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben jiletle alıyordum 7-8 yıldır ilk defa ağdayı denedim aynı yeri 3 kez almama rağmen tüyler gelmedi cildimde tahriş oldu.. alınan bir kaç tüyün yenisi hemen çıktı demekki koparmışım kökten alamamışım.. genital bölgede çok acıyor eldivenle aldım iyi oldu o kadar acımadı artık eldivene devam ağda gibi yapış yapış olmuyo:)) dün aldım bakalım mart ayı alınca geç çıkıyormuş bende nasıl olcak..?

canım martın 19 unda alınınca dediğin etkiyi gösteriyor..
ilk sayfada tam tarihleri veriyorum.

ya bu eldivenle kökunden tutup cekınce de acımıyomu sonucta bı kac tane tutup tutup cekılıyo. agdadan farkı ne ki ? :26::26:

ağdayı beceremeyenler için pratik bir yöntem..yapışmıyor,bulaşmıyor..
sir ağda değilde normal ağda kullananlar için de tüyleri besleyen şeker tene temas etmiyor..

ahh bu konuyu yeni buldum.. aycangül harikasın ya... sürekli takıpteyım. eger 19 martsa yenı tarıh benım için süper oldu. :64: ctesı reglı olucam reglım tam 18inde bitecek hesaplamalarıma göre... sevindirik oldum: ))

ne güzel denkgeliyor.inşallah kaçırmazsın.çok iyi sonuç alacağından eminim :)

aycangüllll, benim tüylerim çok siyah, kalın ve gürdü, ayrıca çok çabuk çıkar ve uzardı. iki aydır dediğin tarihlerde alıyorum. şubatın 18'inde aldım, iki hafta sonra çıktılar, normalde 10 gün sonra falan çıkardı. hatta koltuk altlarımı 17 günde bir alırdım, yani aldıktan 17 gün sonra tekrar alınacak seviyeye gelirdi. şimdi 17 gün geçmesine rağmen alınacak gibi değil, anca 5 gün sonra alınabilir şu durumda, ee ondan sonra bi hafta kalıyo 19 marta, sıkarım dişimi zaten. ayrıca özel bölgemdeki tüyler çok yumuşak, açık renkli ve ince çıktı ve geç uzuyor, bir de boşluklar oluştu. Allahım çok mutluyum, herkesle paylaşmaya çalışıyorum bu bilgiyi. 19 martı iple çekiyorum, inşallah bi işim çıkmaz, kız kardeşim dalga geçiyor, o akşam size oturmaya gelcez diyor :1: aycangül çok teşekkür ederim

hepinizden böyle güzel geri bildirimler almayı diliyorum canım:nazar::nazar::nazar:
gündüz kardeşine git ve müshil hapı koy çaylarına :)))

Ağlamak istiyorummmmmm kızlaar,:43:haftalardır ayın 19 unu bekliyorum,gelsin de ağda yapayım diye ve reglim o günlere denk gelecek.Off :84:

:66::66: aslında ona da söylüyorum bu tarihler çok etkili diye. aklı olsa oturup o da epilasyon yapar o gün:34:

sendeki sonuçları görünce yola gelir canım merak etme..
ben bir yıldır uyguluyorum.
uygulaması için anneme ısrar ediyordum.
en sonunda sinirlendim ve bir kaç aydır söylemeyi bıraktım..
geçenlerde ara tarihlerin son on dakikası hatırladım ve hemen bıyıkları kaşları almaya başladım.
bir iki saat sonra baktım annemde almış eline aynayı..ben görünce "bugün alma günü heralde sen aldığına göre" dedi.
ben koptum tabi :)) acele etme,geçti zamanı dedim. :)))
nasıl bir pişmanlık yaşadıysa artık,dün soruyor.."bu ay ne zaman alınması lazım ? :)))))
dediğim gibi yola geliyorlar,merak etme :))
baktı ki ağda seanlarım çabuk bitiyor,elimde eskisi gibi ip ve aynayla dolaşmıyorum her hafta,anladı tabi ..
bana da böyle güldüren bir anı bıraktı :)

okudum paylaşılanları inşallah bende de sonuç verir özellikle de yüzümde ağdayla aldırıyorum sarkacak cildim bozulacak diye çok korkuyorum bunda azalırsa çooooooooooooooooooookk dua edicem hepinize tüysüz günleer

okudum paylaşılanları inşallah bende de sonuç verir özellikle de yüzümde ağdayla aldırıyorum sarkacak cildim bozulacak diye çok korkuyorum bunda azalırsa çooooooooooooooooooookk dua edicem hepinize tüysüz günleer

canım eğer mümkünse verdiğim tarihlerde iğneli epilasyon yaptır..
hem çok hızlı sonuç alırsın,hem sarkma gibi bir sonrunun olmaz..

iğneli epilasyonda görülecek kadar kalın değil ki yüzümdeki tüyler bi de iğnelide tek tek onunla uğraşmazlar hemde yara olur iğnelide ayy :18::18:

iğneli epilasyonda görülecek kadar kalın değil ki yüzümdeki tüyler bi de iğnelide tek tek onunla uğraşmazlar hemde yara olur iğnelide ayy :18::18:

iğneli epilasyonda renk yada kalınlık önemli değil ki.
ben yaptırırken yüzüne yaptıran bayanlar vardı..
yara da derecesine bağlı.1-8 birim aralığında yapılıyor.bana 8 birim uygulanıyordu gözeneğin üzerini kapatacak kadar kabuk bağlıyordu.
sormuştum bıyık için gelenler nasıl bu şekilde dışarı çıkıyorlar diye..
düşük dereceyle yapıldığında yara olmadığını söyledi..
ki çok güvendiğim bir bayandır.

ısrar etmiyorum tabi ama bu yöntemi tanımayanlar için açıklamak istedim.önyargı oluşmasın..

Son düzenleme:
tamam sen ben ne zaman yaparsam o zaman yap nursall :)))zaten balık burcu farkında olmadan sezgileri doğrulusunda doğru hareket edermiş..31 mayısta yaptığıma hala inanamıyorum.bu sezgilerle falcılığı kıvırabilirmiyim ki :)))
geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkürler,dua et lütfen.çok korkuyorum,bir dakika içinde dudağım uçukladı ameliyat tarihini duyunca. gerçi aya göre ayarladım ama :)))) inşallah başka bir sorun çıkmaz .
slm ya bu ay alsak aynı etki olurmu cvp yaarsan seviniriz evlilikte zor oluyo

slm ya bu ay alsak aynı etki olurmu cvp yaarsan seviniriz evlilikte zor oluyo

bu ayki tarihi ilk sayfadaki ilk mesajda verdim..
bu ay bir dene..
bazı arkadaşlar bir sonraki aya kadar doğru dürüst çıkmadığını söylüyorlar.
böyle olursa evlilikte de problem olmaz diye düşünüyorum..
inşallah diyelim yinede.
bu yıki tarihten hemen sonra regl olmazsan muhtemelen çok etkisini görürsün..

aycangül tüylerimizi 19 martta alıorz peki saat kaçla kaç arası alıcaz?
Çok kısa bir sürede alıcağımızı biliorm ama saatni bilmiorm söylermsn?

Back