- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
kısmet pırlantam :)
pekı ogun gunduz 19 martta gunduz yapsak hıc mı yararı olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet pırlantam :)
pekı ogun gunduz 19 martta gunduz yapsak hıc mı yararı olmaz
Amaaaan sürede çokkısıtlı ama Martı kaçırmak istemiyorum asla
Çok ters bi durumun denk gelmesindne korkuyorum doğrusu
Ocakta aldıklarım benim henüz çıkmaya başladı
Ve bölgesine rağmen sert değil
Tek tükte olsa sert olan bazılarınında şimdi daha yumuşak çıktığını gözlemleyebiliyorum
Çok net emiin olmadıkça bişey yazmak istemiyorumda ondan geriden geliyorum böyle
Allahım ltfn Martı kaçırmayayım
Hatta aycangül bu Martı söylediğindne beri yüzümde hiç almadığım bazı yerleride alsammı diye bile düşünüyorum
Çabuk sonuç alırsam diye ama yüz bölgesi beni çekingen bırkaıyor biraz
20:10 dan önce hala büyüyen fazda olacağız..
böyle birşeyi daha önce de hiç tecrübe etmedim.
istersen bir dene.ne olacak bir görelim.
nasılsa o satte alamayacağım diyorsun..
Amaaaan sürede çokkısıtlı ama Martı kaçırmak istemiyorum asla
Çok ters bi durumun denk gelmesindne korkuyorum doğrusu
Ocakta aldıklarım benim henüz çıkmaya başladı
Ve bölgesine rağmen sert değil
Tek tükte olsa sert olan bazılarınında şimdi daha yumuşak çıktığını gözlemleyebiliyorum
Çok net emiin olmadıkça bişey yazmak istemiyorumda ondan geriden geliyorum böyle
Allahım ltfn Martı kaçırmayayım
Hatta aycangül bu Martı söylediğindne beri yüzümde hiç almadığım bazı yerleride alsammı diye bile düşünüyorum
Çabuk sonuç alırsam diye ama yüz bölgesi beni çekingen bırkaıyor biraz
merhaba, ben yeni takipcinizim, dolunaya gore tuy alınımından babanem bahsederdi, kendisinde hic tuy kalmamıştı, nedense ben pek onemsemistim, bu sekilde aldıgından olabilecegine inanmıyordum, ama artık yanılmısım diyorum. Ben de artık bu surelere dikkat etmeye çalışıyorum 19 mart taki sure cok kısıtlı bakalım insallah denk getirebilirim
Aycangül ya,
ben tarihleri yanlış okumuşum ,dün akşam yaptım
offf ya![]()
20:10 dan önce hala büyüyen fazda olacağız..
böyle birşeyi daha önce de hiç tecrübe etmedim.
istersen bir dene.ne olacak bir görelim.
nasılsa o satte alamayacağım diyorsun..
03-06-2010 konu açılış tarihi . yaklaşık9 ay geçmiş. 9 aydır uygulayanlardan sonuç almak isterim : :)
etkisine inanıyorum . bende uygulayacılarındandım ama %100 uygulayamadım malesef. tekrar başlamak istiyorum ama önce güdülenmek istiyorum![]()
çünkü mart ayı bu konuda yılın en etkili ayıymış, ben de aycangül sayesinde öğrendimneden mart ayı anlamadım..???
çünkü mart ayı bu konuda yılın en etkili ayıymış, ben de aycangül sayesinde öğrendim![]()
çünkü mart ayı bu konuda yılın en etkili ayıymış, ben de aycangül sayesinde öğrendim![]()
19 Mart geeeeelsin bütün tüyler giiiiiiiiiiitsin
şaka bir yana ben şubat 18 de regl oldum, genelde her ay erkene ceker 4-5 gün ama ben gerginsem filan gecikebilir korkuyorum 19 Martta reglolurum diye, ama bu ayı kaçırmak da istemiyorum, tüyleri alırken acı filan umrumda degil şu Mart ayı kaçmasın yeter !!!
tam o gün regl olursak yine de epilasyonu yapsak bişey olur mu acaba ??????????
(her soruyu sevgili Aycangül cevaplıyor bilen başka biri varsa ondan da rica edebilirim cevabı, zira Aycagülün bize katkısı yadsınamaz, her yere her kese yetişmesi ise takdire şayan)
![]()