Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

dediğin tarihlerde aldırdım ve şu an inanılmaz derecede kaşlarım koltuk altım bacaklarım çıktı :/ bende ters mi tepti ne her zamankinden kısa sürede çıktı :/

bu yöntemin ilk kurt adamı :))
tam da winerosse kimse de artmadı demişken :))

bunun yöntemle ilgisi yok,emin olabilirsin..
sadece ağdadan sonra limon tuz uygulayanlarda çabuk çıkmıştı hatırlıyorsan..(benim önerim değildi)
onlar da hemen farkettiler zaten..
sen hangi tarihte yaptırmıştın? ne kadar zaman geçtiğini merak ettim.
ve ne kadar uzadığını..ayrıca ne xzaman regl olduğunu da yazarsan sevinirim.

kaşlarda çok şey beklemiyoruz zaten,daha öncede birkaç kez yazmıştım.
ama diğerlerinde ilk seferde sonuç almasan bile(sen ilk kez deniyorsun diye hatırlıyorum) artması da mümkün değil. aklıma alınırken kırıldımı acaba sorusu geliyor.

umarım etkili olur 20.10 dan mi ACABA ben kökten alıcam makineyle fln siz neyle alıosunuz

zaten kökten almak gerekiyor bu yöntemde, herkes farklı şeyler kullanıyor,epilasyon aleti, ağda vs. fakat önemli olan kökten almak.

sevimsizin de dediği gibi önemli olan kökten almak..hepimiz farklı şeyler kullanıyoruz.

ancak !!
bilinen birşey var ki tene metal değdiğinde tüyler kalınlaşır..
o yüzden mümkünse ağdayı tercih et diyeceğim. ben çok mecbur olmadığım sürece epilatör kullanmıyorum.
eldivenden de yararlanabilirsin.önemli olan metalle temas etmemek..

senin dediqin qibi olsun bnce en iyisi kökten almak...

ya aycangül bu bilgiyi ilk defa duyuyorum, ben tüylerimi almaya başladığımdan beri epilatör kullanıyorum, ağdayı beceremedim bir türlü, fakat şubat ayındaki tarihte ağda bandı kullandım, ağdaya göre daha rahat, en azından bulaştırmıyorum her tarafıma, ama ilk defa ağda bandı kullandığım için, bazı tüyler kalmıştı, onları da epilatörle topladım, yani yine tenime metal değmiş oldu, ama en azından şu rahatlatır beni, mesela bacaklarımı almak yaklaşık 45 dakikamı alıyor, bu süre boyunca önceden tenim epilatörle hep temas halindeydi, şimdi ise ağda bandından sonra kalanları toplamak 5-6 dakikamı alıyor, yani daha az temas halindeyim

evet mümkün olduğunca kullanmamak gerekiyor.
sadece tüyleri kalınlaştırmakla kalmıyor,ten renginide koyulaştırıyor zamanla..

evet mümkün olduğunca kullanmamak gerekiyor.
sadece tüyleri kalınlaştırmakla kalmıyor,ten renginide koyulaştırıyor zamanla..

Aman Allahım, tüylerim zaten fazla ve kalın, demek ki epilatörün etkisi de çok oldu bunda. 7 yıldır epilatör kullanıyorum çünkü, desene kararıcaktım gittikçe:18:

bu epilatör meselesini bende bilmiyodum her gün yeni bişey ögreniyoruz
bende koltuk altımı alırken agdayı beceremiyorum şaşı oluyorum resmen hep epilatör kullanıyorum ve malesef koltuk altım koyudur demek ki bundanmıs :18:
ne yapalım agdaya dönücez mecburen akıl akıldan üstündür demişler

Aman Allahım, tüylerim zaten fazla ve kalın, demek ki epilatörün etkisi de çok oldu bunda. 7 yıldır epilatör kullanıyorum çünkü, desene kararıcaktım gittikçe:18:

bacaklarda değil ama koltukaltı ve özel bölgede jilet ve epilatörler kararma yapıyor..
kalınlaştırdığına ise çok kişide şahit oldum..

çok eski bir bilgidir bu aslında ama duymamışsınız demek ki..
yada yeterince eski değilsiniz benim gibi !! :)))
ağdayla çok zorlanıyorsan eldiveni dene canım.yada parmaklarına biraz ağda bulaştırıp azar azar al.
benim bir öğrencim de sakız kullanıyordu..
mutlaka kendine uygun bir yok bulursun ..

bnde eldiveni koltuk altı için kullanıyordu..eger acı eşigin düşük ve kılların kalınsa canın bıraz acır.. ama alıstıktan sonra baya rahat oluo aslında:)

ben jiletle alıyordum 7-8 yıldır ilk defa ağdayı denedim aynı yeri 3 kez almama rağmen tüyler gelmedi cildimde tahriş oldu.. alınan bir kaç tüyün yenisi hemen çıktı demekki koparmışım kökten alamamışım.. genital bölgede çok acıyor eldivenle aldım iyi oldu o kadar acımadı artık eldivene devam ağda gibi yapış yapış olmuyo:)) dün aldım bakalım mart ayı alınca geç çıkıyormuş bende nasıl olcak..?

en çok uzun yıllardır epilatör kullanıyorum..bembeyaz tenliyim,pamuk rengi gibi..özel bilge hariç her yerimi epilatör ile alıyorum..ama hiç kararma olmadı bugüne kadar..hep aynı pamuk rengi..ve de tüylerim o kadar azaldıki anlatamam size..bacaklarımı yapmak 15 dakika,koltukaltları 5 dakika sürüyor...

demekki bünyeden bünyeye değişiyor sanırım..

ya bu eldivenle kökunden tutup cekınce de acımıyomu sonucta bı kac tane tutup tutup cekılıyo. agdadan farkı ne ki ? :26::26:

ahh bu konuyu yeni buldum.. aycangül harikasın ya... sürekli takıpteyım. eger 19 martsa yenı tarıh benım için süper oldu. ctesı reglı olucam reglım tam 18inde bitecek hesaplamalarıma göre... sevindirik oldum: ))

aycangüllll, benim tüylerim çok siyah, kalın ve gürdü, ayrıca çok çabuk çıkar ve uzardı. iki aydır dediğin tarihlerde alıyorum. şubatın 18'inde aldım, iki hafta sonra çıktılar, normalde 10 gün sonra falan çıkardı. hatta koltuk altlarımı 17 günde bir alırdım, yani aldıktan 17 gün sonra tekrar alınacak seviyeye gelirdi. şimdi 17 gün geçmesine rağmen alınacak gibi değil, anca 5 gün sonra alınabilir şu durumda, ee ondan sonra bi hafta kalıyo 19 marta, sıkarım dişimi zaten. ayrıca özel bölgemdeki tüyler çok yumuşak, açık renkli ve ince çıktı ve geç uzuyor, bir de boşluklar oluştu. Allahım çok mutluyum, herkesle paylaşmaya çalışıyorum bu bilgiyi. 19 martı iple çekiyorum, inşallah bi işim çıkmaz, kız kardeşim dalga geçiyor, o akşam size oturmaya gelcez diyor aycangül çok teşekkür ederim

kardeş tüylerini almadın dimi, aldım derken eldiven mi aldım demek istedin. çünkü 19 martta alıcaz tüylerimizi fayda görebilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…