mrb aycangül, ben bu konuyu yaklaşık 45 gün önce gördüm ve hemen uygulamak istedim, çünkü tüy azaltıcı falan kullanmıştım, bunlar pahalı olmalarının yanısıra çok zahmetli. bu yöntem kafama yattı ve birçok kişiyle paylaştım,tabi ciddiye alanlar oldu. ben iki kere uygulamış oldum, ikinci uygulamada faydasını gördüm gibi. şunu söyliyeyim, verdiğin tarihler dört haftada bir oluyor ve genelde, cuma-cumartesiye rastlıyor, aksi gibi ben de dört haftada bir pazar günleri mutlaka adet olurum, yani verdiğin tarihlerde tüylerimi aldıktan bir gün sonra falan adet oluyorum. şimdi sorum şu: adet olmadan bi iki gün önce tüylerimi alınca, verdiğin tarihlerin etkisi çok mu azalıyor, yani yoksa ben her ay alternatif olarak verdiğin tarihlerde alsam mı daha çok etkisi olur? çünkü bu böyle devam ederse verdiğin tarihler benim adet dönemimden hep bi iki gün önce olmuş olcak, sence hangisi daha etkili:"adet dönemimden bi iki gün önce almış olmam mı, yoksa alternatif tarihler mi?"
ha bu arada çok teşekkür ediyorum, birçok bayan gibi ben de tüylerimden çok rahatsızdım, umut oldun bizlere, Allah razı olsun.
aslına bakarsan iki aydır hafta sonuna rastladı :))
ve malesef benimde bu ara aynı şekilde oluyor..okuduysan yakınmıştım bu durumdan..
şimdi sana diyebileceğim marttakini herşeye rağmen kaçırmamaya çalış..
sonrakilerde kendine uygun olanı seçebilirsin tabi :)