Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Amaaaan sürede çokkısıtlı ama Martı kaçırmak istemiyorum asla
Çok ters bi durumun denk gelmesindne korkuyorum doğrusu
Ocakta aldıklarım benim henüz çıkmaya başladı
Ve bölgesine rağmen sert değil
Tek tükte olsa sert olan bazılarınında şimdi daha yumuşak çıktığını gözlemleyebiliyorum
Çok net emiin olmadıkça bişey yazmak istemiyorumda ondan geriden geliyorum böyle
Allahım ltfn Martı kaçırmayayım
Hatta aycangül bu Martı söylediğindne beri yüzümde hiç almadığım bazı yerleride alsammı diye bile düşünüyorum
Çabuk sonuç alırsam diye ama yüz bölgesi beni çekingen bırkaıyor biraz

merhaba, ben yeni takipcinizim, dolunaya gore tuy alınımından babanem bahsederdi, kendisinde hic tuy kalmamıştı, nedense ben pek onemsemistim, bu sekilde aldıgından olabilecegine inanmıyordum, ama artık yanılmısım diyorum. Ben de artık bu surelere dikkat etmeye çalışıyorum 19 mart taki sure cok kısıtlı bakalım insallah denk getirebilirim

Yuzunuzdeki tuyler ne kadar, hangi bolgelerde. Ben de boyle bir sıkıntı cektim

şimdiye kadar idare ettiysen almana gerek yok demektir.
istersen daha sonraki tarihlerde sadece diğerlerinden kalın olanlara iğneli epilasyon yaptır..
benim yaptırdığım bayan birine bu şekilde uyguluyordu.tamamını değil aradaki kalınlara uyguluyorlardı..
zaman dar olmasa bu ay yapabilirdin bunu ama yetişmez hepsi birden..

bize katılmana çok sevindim

büyüklerin dediklerini dikkate alıp araştırmak lazım her zaman..önemli ipuçları veriyor bizlere..
en azından araştırma yaparken nereden başlayacağımızı bize gösteriyor.ve bu ipuçları işimizi çok kolaylaştırıyor..
onların dolunay,hicri ayın son salısı,hicri ayın son cumartesisi gibi tespitleri günümüze kadar geldi.
yada ayı tam görmeden tüyler alınmaz derlermiş.(yani yine dolunayı ve sonraki iki haftayı kastediyorlar.)
tabi bunların kimileri yanlış inanış (örneğin hicri ayın son salısı..tamamen salı sallanır inancından kaynaklı..yani tutarlı bir dayanağı olmayan batıl inanış)
cumartesi günleri ise (genelde) tutarlı .ancak saattlerini bilmediğimiz için sorun yaşayabiliriz.
dolunaydan sonraki dönemi dikkate alanların ise sonuç alması çok uzun bir zaman alır.çünkü dolunaydan sonraki her günün bu konuda bize desteği yok.iki haftada 2-4 gün önemli sadece.yani bunu uygularsak,bu yöntemi uygulamayan birine göre şansımız yüksek ama uygun günleri tutturmak gerçekten şanş.

ancak dediğim gibi bütün bu bilgiler ciddi birer ipucu..ve başlangıç noktası.
bu bilgiler olmasaydı bu sonuca ulaşamazdım ve sizlerle paylaşamazdım..
ayın etkileriyle ilgili yazarlara da çok şey borçluyum tabi..
yalnız bu yazılarda tüylerle ilgili hiçbir bilgiye yer verilmemişti..
bu nedenle öncelikli desteğim atalarımızın aktardığı bilgilerdir.
teşekkürlerimi sunuyorum hepsine yeri gelmişken

Son düzenleme:
19 Mart geeeeelsin bütün tüyler giiiiiiiiiiitsin
şaka bir yana ben şubat 18 de regl oldum, genelde her ay erkene ceker 4-5 gün ama ben gerginsem filan gecikebilir korkuyorum 19 Martta reglolurum diye, ama bu ayı kaçırmak da istemiyorum, tüyleri alırken acı filan umrumda degil şu Mart ayı kaçmasın yeter !!!
tam o gün regl olursak yine de epilasyonu yapsak bişey olur mu acaba ??????????
(her soruyu sevgili Aycangül cevaplıyor bilen başka biri varsa ondan da rica edebilirim cevabı, zira Aycagülün bize katkısı yadsınamaz, her yere her kese yetişmesi ise takdire şayan)

03-06-2010 konu açılış tarihi . yaklaşık9 ay geçmiş. 9 aydır uygulayanlardan sonuç almak isterim : :)

etkisine inanıyorum . bende uygulayacılarındandım ama %100 uygulayamadım malesef. tekrar başlamak istiyorum ama önce güdülenmek istiyorum

öncelikle merhaba hoşgelirsin insallah tekrar, ben 9 aydır uygulamıyorum ve hatta bu yazdıgımla güdülenirmisin bilmem cünkü sadece 1 kez yaptım bu uygulamayı, kk ile tanısmam bu konuyu bulmam derken sadece ve sadece tesadüfen denk geldi bir önceki epilasyon ama oldukça sasırtıcı ve cabuk cevap aldım, azalma var harika bitti desem sen de inanmazsın zaten, azalma yok şimdilik ama oldukça geç çıktılar ve koltuk altımdakiler yumusadı, fırca fırca batardı cıkarken şimdi hissetmedim bile, bütün yorumları okuyup sende kendi içinde yorumlayabilirsin, arttı mahvoldum diyen yok hiç
Aycangül bu mart ayı tarihini verene kadar kararını verirsin ve aramıza katılırsın inşallah çünkü bu ay çok önemli ve önemli oldugu epilasyonun sadece bir kaç saat içinde olması gerektiginden belli diye düşünüyorum
Yorum senin

dediğin tarihlerde aldırdım ve şu an inanılmaz derecede kaşlarım koltuk altım bacaklarım çıktı :/ bende ters mi tepti ne her zamankinden kısa sürede çıktı :/

canım,inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz :)
o geceyi atlatsak bile hemen ardından regl olacağız.yani biz bu marttan beklediğimiz ölçüde sonuç alamayacağız..
regliyken epilasyon yapılmaz diye biliyorum.birkaç kez yaptım uygun bölgelere acil durumlarda..ve büyük suçluluk duyarak yaptım.
o nedenle "tabi ki yapabilirsin"demeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…