• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar bıyıklarımı aldım
epılasyonumu yaptım
Allah kısmet ederse
19 martta az cıksalarda gene de aldıracagım her yerımı

faydalı bi topic olmuş konu sahibine çok tşkler. :46::46::46: yalnız zahmet olmazsa bugünden itibaren dikkat etmemiz gereken tarihleri şööle toplucana bi yazsan çok mutlu olurum çok fazla msj olduğu için bulamam diye , ama sayfa numaralarınıda söyleseniz olur aklınızdaysa eğer :77:

faydalı bi topic olmuş konu sahibine çok tşkler. :46::46::46: yalnız zahmet olmazsa bugünden itibaren dikkat etmemiz gereken tarihleri şööle toplucana bi yazsan çok mutlu olurum çok fazla msj olduğu için bulamam diye , ama sayfa numaralarınıda söyleseniz olur aklınızdaysa eğer :77:

merhaba canım hoşgeldin aramıza gerçekten çok faydalı bir topik aycangül her ayın epilasyon tarihlerini 1 .sayfaya birkaç gün önceden ekliyor, haber veriyor.
sen topiğe girdiğinde 1 .sayfaya bak oradan rahatlıkla önemli tarihlere ulaşacaksın canım. kolay gelsin.:34:

merhaba canım hoşgeldin aramıza gerçekten çok faydalı bir topik aycangül her ayın epilasyon tarihlerini 1 .sayfaya birkaç gün önceden ekliyor, haber veriyor.
sen topiğe girdiğinde 1 .sayfaya bak oradan rahatlıkla önemli tarihlere ulaşacaksın canım. kolay gelsin.:34:

hoşbuldumm hemde çok hoş :69: çok tşkler bende takipteyim bundan böle:27:

ayçangül ben bıse sorcaktım. ben normalde sir agdayla alıyorum tuylerımı .
bazen acil durumlarda verdıgın tarıhlerde tuy dokucuyle alsam bıkını-genıtal bölgesını acaba aynı olumlu sonucu verir mi ?
yoksa illede agdayla koktenmı almam lazım :26:

aycangül bazı aylarda iki defa ara tarih olduğunu söylemişsin ne zaman olcak o aylar :D off benim bıyık bölgem başlı başına bi problem öyle hızlı çıkıyorlar ki inanamıyorum yani çok sinir bozucu bi durum öle kalın ya da köklü diiller minik minikler ama nasıl canımı sıkıyorlar anlatamam:S o yüzden yüz için bana takviye tarih lazım :D sen o aylarda önceden söylüyo musun bu ay iki ara tarih var diye?

evet canım söylüyorum önceden..ancak mayıs ayına kadar iki kez alternatif tarih veremeyeceğim malesef..mayıstan sonra olacak ama..
biraz sabırla uygularsan zaman içinde faydasını göreceksin..emin ol..
sık sık aldığın için muhtemelen ters zamanlarda da alıyorsun ve başa dönüyorsun bu konuda..

hoşgeldin canım :)
ihtiyacına cevap veren bir konu açmışım,ne mutlu bana..
en yüksek faydayı görmeni diliyorum:)

sevgili farmasi çok teşekkür ederim yokluğumda arkadaşımıza cevap verdiğin için :54:

ayçangül ben bıse sorcaktım. ben normalde sir agdayla alıyorum tuylerımı .
bazen acil durumlarda verdıgın tarıhlerde tuy dokucuyle alsam bıkını-genıtal bölgesını acaba aynı olumlu sonucu verir mi ?
yoksa illede agdayla koktenmı almam lazım :26:

keşke olur diyebilseydim canım..
ancak bu yöntemde hedef kökler..

hoşgeldin canım :)
ihtiyacına cevap veren bir konu açmışım,ne mutlu bana..
en yüksek faydayı görmeni diliyorum:)

sevgili farmasi çok teşekkür ederim yokluğumda arkadaşımıza cevap verdiğin için :54:

rica ederim ne demek aycangül HALKA HİZMET HAKK' A HİZMETTİR .
öyle değil mi ?:34:
ayrıca burada senin verdiğin hizmetlerin yanında benim burada iki cümle kuruvermiş olmamızın ne önemi varki canımcım :16:
herşey için teşekkürler aycangül:38:

aycangül tüylerimizi verdiğin asıl ya da ara tarihlerin dışında da kökten almış olsak daha sonraki ara ya da asıl tarihlerde de tekrar alsak tüylerin köklerinin gelişimi açısından herhangibir değişiklik olur mu? yani önceden senin verdiğin tarihlerde aldıklarımızın hiçbir önemi kalmaz mı?:16:

süpersin canım yaa hakkını helal et valla çok işe yaradı inan bu kadar beklemiyordum ahhh bide acımasa :59::59::59::18::18:zayıflamakla ilgilide bir şeyler varmı:66::66::66:

mrb aycangül, ben bu konuyu yaklaşık 45 gün önce gördüm ve hemen uygulamak istedim, çünkü tüy azaltıcı falan kullanmıştım, bunlar pahalı olmalarının yanısıra çok zahmetli. bu yöntem kafama yattı ve birçok kişiyle paylaştım,tabi ciddiye alanlar oldu. ben iki kere uygulamış oldum, ikinci uygulamada faydasını gördüm gibi. şunu söyliyeyim, verdiğin tarihler dört haftada bir oluyor ve genelde, cuma-cumartesiye rastlıyor, aksi gibi ben de dört haftada bir pazar günleri mutlaka adet olurum, yani verdiğin tarihlerde tüylerimi aldıktan bir gün sonra falan adet oluyorum. şimdi sorum şu: adet olmadan bi iki gün önce tüylerimi alınca, verdiğin tarihlerin etkisi çok mu azalıyor, yani yoksa ben her ay alternatif olarak verdiğin tarihlerde alsam mı daha çok etkisi olur? çünkü bu böyle devam ederse verdiğin tarihler benim adet dönemimden hep bi iki gün önce olmuş olcak, sence hangisi daha etkili:"adet dönemimden bi iki gün önce almış olmam mı, yoksa alternatif tarihler mi?"
ha bu arada çok teşekkür ediyorum, birçok bayan gibi ben de tüylerimden çok rahatsızdım, umut oldun bizlere, Allah razı olsun.

rica ederim ne demek aycangül HALKA HİZMET HAKK' A HİZMETTİR .
öyle değil mi ?:34:
ayrıca burada senin verdiğin hizmetlerin yanında benim burada iki cümle kuruvermiş olmamızın ne önemi varki canımcım :16:
herşey için teşekkürler aycangül:38:

:38:

aycangül tüylerimizi verdiğin asıl ya da ara tarihlerin dışında da kökten almış olsak daha sonraki ara ya da asıl tarihlerde de tekrar alsak tüylerin köklerinin gelişimi açısından herhangibir değişiklik olur mu? yani önceden senin verdiğin tarihlerde aldıklarımızın hiçbir önemi kalmaz mı?:16:

birkaç sayfa önce bununla ilgili yazmıştık..
bunu yapman seni sonuca daha geç ulaştırır.yani iki ileri bir geri yapmış olursun canım ..

süpersin canım yaa hakkını helal et valla çok işe yaradı inan bu kadar beklemiyordum ahhh bide acımasa :59::59::59::18::18:zayıflamakla ilgilide bir şeyler varmı:66::66::66:

helal olsun,ne demek..zevkle paylaşıyorum..
zamanla acınında ne kadar azaldığını göreceksin ve bunuda bize yazacaksın :)

Back