- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
faydalı bi topic olmuş konu sahibine çok tşkler.yalnız zahmet olmazsa bugünden itibaren dikkat etmemiz gereken tarihleri şööle toplucana bi yazsan çok mutlu olurum çok fazla msj olduğu için bulamam diye , ama sayfa numaralarınıda söyleseniz olur aklınızdaysa eğer
![]()
merhaba canım hoşgeldin aramıza gerçekten çok faydalı bir topik aycangül her ayın epilasyon tarihlerini 1 .sayfaya birkaç gün önceden ekliyor, haber veriyor.
sen topiğe girdiğinde 1 .sayfaya bak oradan rahatlıkla önemli tarihlere ulaşacaksın canım. kolay gelsin.![]()
aycangül bazı aylarda iki defa ara tarih olduğunu söylemişsin ne zaman olcak o aylaroff benim bıyık bölgem başlı başına bi problem öyle hızlı çıkıyorlar ki inanamıyorum yani çok sinir bozucu bi durum öle kalın ya da köklü diiller minik minikler ama nasıl canımı sıkıyorlar anlatamam:S o yüzden yüz için bana takviye tarih lazım
sen o aylarda önceden söylüyo musun bu ay iki ara tarih var diye?
kızlar bıyıklarımı aldım
epılasyonumu yaptım
Allah kısmet ederse
19 martta az cıksalarda gene de aldıracagım her yerımı
faydalı bi topic olmuş konu sahibine çok tşkler.yalnız zahmet olmazsa bugünden itibaren dikkat etmemiz gereken tarihleri şööle toplucana bi yazsan çok mutlu olurum çok fazla msj olduğu için bulamam diye , ama sayfa numaralarınıda söyleseniz olur aklınızdaysa eğer
![]()
merhaba canım hoşgeldin aramıza gerçekten çok faydalı bir topik aycangül her ayın epilasyon tarihlerini 1 .sayfaya birkaç gün önceden ekliyor, haber veriyor.
sen topiğe girdiğinde 1 .sayfaya bak oradan rahatlıkla önemli tarihlere ulaşacaksın canım. kolay gelsin.![]()
off bıktım artıkk tuylerden...
ayçangül ben bıse sorcaktım. ben normalde sir agdayla alıyorum tuylerımı .
bazen acil durumlarda verdıgın tarıhlerde tuy dokucuyle alsam bıkını-genıtal bölgesını acaba aynı olumlu sonucu verir mi ?
yoksa illede agdayla koktenmı almam lazım :26:
keşke olur diyebilseydim canım..
ancak bu yöntemde hedef kökler..
Günaydın arkadaşlar.. 19 Mart kesin bi tarihmi yoksa değişebilirmi...
hoşgeldin canım :)
ihtiyacına cevap veren bir konu açmışım,ne mutlu bana..
en yüksek faydayı görmeni diliyorum:)
sevgili farmasi çok teşekkür ederim yokluğumda arkadaşımıza cevap verdiğin için![]()
rica ederim ne demek aycangül HALKA HİZMET HAKK' A HİZMETTİR .
öyle değil mi ?
ayrıca burada senin verdiğin hizmetlerin yanında benim burada iki cümle kuruvermiş olmamızın ne önemi varki canımcım
herşey için teşekkürler aycangül![]()
aycangül tüylerimizi verdiğin asıl ya da ara tarihlerin dışında da kökten almış olsak daha sonraki ara ya da asıl tarihlerde de tekrar alsak tüylerin köklerinin gelişimi açısından herhangibir değişiklik olur mu? yani önceden senin verdiğin tarihlerde aldıklarımızın hiçbir önemi kalmaz mı?
süpersin canım yaa hakkını helal et valla çok işe yaradı inan bu kadar beklemiyordum ahhh bide acımasa:18::18:zayıflamakla ilgilide bir şeyler varmı
![]()