ben bu tarihi malesef değerlendiremedim çok doluydum acaba ara tarih belli oldumu onu değerlendirsem..![]()
hemen ilk sayfaya ekliyorum canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu tarihi malesef değerlendiremedim çok doluydum acaba ara tarih belli oldumu onu değerlendirsem..![]()
aycangül konuyu 3-4 aydır sessiz sessiz takip ediyorum
çevremdeki bütün hanımlara tarihleri duyuruyorum
kardeşim,kızlarım,arkadaşlarım geniş bir gurup oluşturduk
sonuçlar kiminde az kiminde çok ama genelde olumlu
senin yerine takdirleri ben alıyorum
hakkını helalet arkadaşım![]()
ve yeter sessiz kaldığım bende paylaşıyım artık sonuçları:) 23 ocak ilk denememdi ve şubattaki tarihte kafam çok karıştı çünkü daha alınamayacak kadar çok kısaydı alabildiğimi alsam kalanı marttamı alsam yoksa hiç ellemesem marta kadar tüm çıkanlarmı etkilensin diye çok düşündüm en sonunda karar verdim dün akşam bütün çıkanları aldım yanlız bugün farkettimki pazar saat kaça kadar olduğunu bakmayı unutmuşum bugün baktığımdada yerini yeni tarihlerin aldığını gördüm:) akşamüstü 5 civarı aldım umarım doğru zamandır.bide şöyle bişi yaptım alabildiğimi ağdayla aldım ağdanın alamadğı tek tükleri jiletle temizledim.öyle kalınca sinir olurumdayanlış bişimi yaptım aycangül?emeğim boşamı gitti jileti sürünce
![]()
yeni tarihleri eklemişsin
1 şubatta tesadüfen tutturdugum epilasyon ile hala ve hala tamamı çıkmayan tüylerimle sabırsızlıkla Mart ayını bekliyorum
Ben koltuk altımı bu alternatif tarihte alacagım cünkü o bölge kendimi bildim bileli cabuk cıkar bu sefer de öyle oldu ama gectigimiz ayın etkisiyle daha cılız, bacaklarımda ise tüy sekli acısından degisim olmadı ama bana göre oldukca gec cıktılar, zira her zaman epilasyondan 1 hafta sonra belirir ama bu sefer neredeyse 15. günde ancak göründüler
benim sonuclarım bunlar kızlar ilk etapta böyle bir etki beklemiyordum ama olduaramızda konuyu okuyan akıl sır erdiremeyen varsa bir kez daha düşünsün derim sonucta bu kadar insan hep beraber yalan söylüyor olamayız
bence uzun sürecek ama degecek bir pürüzsüzlüge dogru emin adımlarla ilerliyoruz![]()
of demeeeeeeesabah 11:00 a kadardı canım![]()
caım ilk mesajtaki tarihe bak..eğer o zaman dilimi içinde aldıysan problem yok..
dolunay olması gerekmiyor.verdiğim tarihleri dikkate almalısın..
martın 19 u olacak canım bir sonraki..tam saatini birkaç gün kala verebilirim ancak.kontrol etmeyi unutma..
aycangül canımcım biz bu ay hangi günlerde kilo vermeye daha elverişli bir konuma geliyoruz ?
ya da şöyle biz dolunay zamanı mı yoksa dolunaydan sonraki zaman diliminde mi kilo vermeye daha elverişli konuma geliyorduk ? şimdiden çok teşekkürler canım![]()
aycangül asıl verdiğin tarihler tam dolunay tarihleri sanırım yani bizler her dolunaydamı almamız gerekiyor tüylerimizi.mesela 18 şubat dolunayn olduğu tarihti.Bir dahaki mart ayındaki tarhmzde sanırım 19 mart öylemi ? peki saatlerini neye göre ayarlıosn çok soru sordm umarım işine karışmış gibi olmadım bu tarihleri neye göre ayarlıorsn bizede öğretrmisn?
aycangül asıl verdiğin tarihler tam dolunay tarihleri sanırım yani bizler her dolunaydamı almamız gerekiyor tüylerimizi.mesela 18 şubat dolunayn olduğu tarihti.Bir dahaki mart ayındaki tarhmzde sanırım 19 mart öylemi ? peki saatlerini neye göre ayarlıosn çok soru sordm umarım işine karışmış gibi olmadım bu tarihleri neye göre ayarlıorsn bizede öğretrmisn?
ben martın 19. da musait olamayacagım epılasyon ıcın . 26 şubattakı ara tarıhde almayı dusunuyorum. ben konuyu yenı yenı takıp edıyorum. merak ettigim şu : ara tarıhlerle ana tarıhler arasında ne gıbı bır fark var. ana tarıhde alamadıgımız durumda ara tarıhlerde alırsak daha mı az etkısını göruruz ?:26::26: